![]() |
![]() |
#1 |
Местный
Регистрация: 12.12.2009
Адрес: Львівська обл
Сообщений: 241
Сказал(а) спасибо: 1,318
Поблагодарили 1,294 раз(а) в 119 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Риба в томатному соусі.
Використовую -короп,товстолоб,карась. Очищена риба порізана на куски ,по-солена/чуть пересолена/ обжарена на олії без муки. Окремо велику кількість цибулі /розрахунок 10кг чищеної риби- 4кг цибулі/нарізати кружельцями по-солити і тушити в олії 20хв. із добавкою томат.соуса. К-сть томат.соуса ,хто як любить. Банки заповнюють-шар риби/куски повинні бути такі,що легко проходять в банку/шар цибулі. В шар цибулі додаємо; -1шт.гвоздички; -2 горошини пах.перець; -3 горошини чор.перцю; Верхній шар в банці обов"язково риба. Варити в автоклаві 2 год. при 1,5 атмосфери. М"ясна тушонка. Вечором м"ясо ріжу на невеликі куски солю,перчу додаю лавров.лист. /посуда емаль або нержавійка/ Ранком накладаю в банки,слідкую щоб у банку попав один кусочок лав. листа -не більше. Варити в автоклаві 2 год. при 1,5 атм. Фасолевий паштет. Голову свині по-чищену, по-рубану ставимо варити із добавкою солі і 3-4 головок цибулі,корінь петрушки. Варимо ,щоб м"ясо легко відставало від костей. Перебираємо ,перемелюємо,добавляємо солі ,перцю до смаку. Окремо на 5 год намочуємо білу фасолю - 1літра. Фарш вимішуємо з фасолею і наповнюємо банки. Варимо в автоклаві 2 год.при 1.2 атм. Все .добавка рецетів буде пізніше. PS.По рецепту в паштет додається 2 кг м"яса/меленого сирого/- я не додаю. ___________ Таня. |
![]() |
Социальные закладки |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Пробиотики. Иогурт домашнего приготовления. | Enotera | Кулинария | 287 | 11.12.2016 11:47 |