Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках!  

Вернуться   Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках! > Сад и огород > Плодовый сад

Ответ

Опции темы Опции просмотра
Старый 11.03.2015, 16:11   #1
Maryana
Местный

Поблагодарили 9,742 раз(а) в 1,256 сообщениях
Maryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond reputeMaryana has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Закладка нового сада, агротехника

Цитата:
Сообщение от Moonvalley Посмотреть сообщение
Тему про черешні перечитала вздовж і впоперек, на жаль, вибір сортів у нас невеликий...
Люба я собі черешні замовляла через інтернет магазини, вибір в них великий, можна знайти все що потрібно.
По чудо-вишні, читала що вона хороший запилювач для ранніх сортів черешні.

---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 16:07 ----------

Ще по черешнях вибирайте сорта щоб не були схильні до коккомікозу. Не знаю чи це особливість нашого клімату, чи щось інше, но я з своєї ділянки вже пару дерев, які плодоносили викінула через цю болячку, ніщо не допомагало. Дуже шкода коли пару років чекаєш поки виросте, доглядаєш, а потім викідати.
Maryana вне форума   Ответить с цитированием
Старый 14.03.2015, 11:42   #2
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Закладка нового сада, агротехника

Цитата:
Сообщение от Angelique Посмотреть сообщение
Люда, а по сусідству ніякі черешні не ростуть? Та і бджілки літають...
В одного сусіда вся площа під грядками, а в іншого ростуть кілька дерев, але більшість з них - берізки і ялинки. Можливо, десь поблизу і є якась черешенька, ми ще там не освоїлися повністю...

Цитата:
Сообщение от Maryana Посмотреть сообщение
Люба я собі черешні замовляла через інтернет магазини, вибір в них великий, можна знайти все що потрібно.
По чудо-вишні, читала що вона хороший запилювач для ранніх сортів черешні.

---------- Post added at 16:11 ---------- Previous post was at 16:07 ----------

Ще по черешнях вибирайте сорта щоб не були схильні до коккомікозу. Не знаю чи це особливість нашого клімату, чи щось інше, но я з своєї ділянки вже пару дерев, які плодоносили викінула через цю болячку, ніщо не допомагало. Дуже шкода коли пару років чекаєш поки виросте, доглядаєш, а потім викідати.
Дякую за пораду, звернула на це увагу!

Ура-ура, збулася мрія ідіота! З'їздила вчора до Львова і купила все-все, що хотіла! Навіть Ерлі Женева з яблунь була, замінила нею Мелбу - Ерлі Женеву ми в свекрухи посадили пару років тому, вже пробували яблучка - дуже смачні і дуже швидко дозрівають - кінець липня - початок серпня! Так що тепер сортопідбір такий:
Яблуні: 1. Ерлі Женева
2. Амбассі
3. Гала Галаксі
4. Чемпіон Рено
5. Пінова
6. Голден Делішес
7. Хоней Крісп
8. Ліголь
9. Фуджі Кіку
10. Джонаголд Декоста

Груші: 1. Улюблена Клаппа
2. Талгарська Красуня

Сливи: 1. Киргизька (ренклод)
2. Чачанська лепотіка (угорка)

Вишні: 1. Чудо-вишня
2. Зустріч

І черешні: 1. Присадибна
2. Василина

Крім того, малина Полана і Кріпиш, смородина Ювілейна Копаня і Черешнева, порічки Джонкер ван Тетс.

Залишилося все це посадити... Плануємо у вівторок...

До речі, надзвичайно красиві у них саджанці, дворічки, вже скроновані, коренева система гарна, та і зберігаються там на місці не так, як на базарі, а в земляно-тирсових траншеях... Одним словом, я була просто вражена. Людей ціла купа, всі щось вибирають, треба швидко рухатись. Задоволення - море. Фото саджанців обов'язково покажу, коли на дачу поїдемо. А порекомендую виробника, коли деревця приймуться , і ще раз, коли спробуємо плоди.
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Angelique (14.03.2015), Creativniy (14.03.2015), Maryana (27.12.2015), К.Ярослав.В (14.03.2015)
Ответ

Социальные закладки