![]() |
|
![]() |
#1 | |
Местный
Поблагодарили 37,072 раз(а) в 6,764 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Галочка, хороший вопрос
![]() ![]() ---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:08 ---------- Цитата:
Спасибки, может быть, когда-нибудь повторю. Но что-то пока не хочется.
![]() |
#2 | |
Местный
Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
![]() Цитата:
![]() Але до цього треба все викашляти, накоплене роками. Я теж любила курити, і запах, і смак (правда в останні роки вже смак не влаштовував, навіть у дорогих сигаретах, могла курити тільки ментол). Зараз іноді курю, не буду брехати. Але тільки за власним бажанням. ![]() Одне скажу - якщо десь під пару келихів винця чи коктейлю з подружками покурю більше ніж 1-2 цигарки - потім 2 дні хвора хожу. І голова чугунна, і ЖКТ моментально все видає нудотою і незварінням. Випити таку ж кількість алкоголю без паління - для мене взагалі проходить непомітно. Різниця у якості життя і самопочутті дійсно є, і дуже велика. ![]() Хоча я розумію, що чужі слова і чужий досвід мало чим допоможуть. Мені, наприклад, не допомагали взагалі. Тепер, навіть якщо хочеться запалити, я знаю - на своєму досвіді, що буде погано назавтра чи через кілька годин. І затягуюсь із повною готовністю до наслідків.
![]() |
#3 |
Местный
Поблагодарили 37,072 раз(а) в 6,764 сообщениях
![]()
Аня, а чего ты бросила? Тот самый важный мотив в чем заключался?