Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках!  

Вернуться   Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках! > О том, о сём > Форумные посиделки

Закрытая тема

Опции темы Опции просмотра
Старый 23.12.2017, 11:10   #2671
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Теревенi 2017.

Цитата:
Сообщение от Fleur Посмотреть сообщение
Мы долго добивались, чтобы нам трансформатор поменяли, писали письма во все возможные инстанции. Таки поменяли.
У нас в тому році весна і початок літа були дуже дощовими і щоразу світло пропадало. Теж власники магазинів та і просто люди їх якось заставили чи поміняти його чи просто гарно поремонтувти, але з осені минулої і до цього жовтня все було ок. А як тільки поча вся опалювальний сезон то почалася ця епопея
Генератор нам нема де ставити, на вулиці зтирять - до бабки не ходи. Та і я боюсь що я не зможу його сама завести.
Казали нам що як мінімум насос котла можна на такі випадки підключати до звичайного автомобільного акумулятора. Чоловік сказав приїде будем вивчати це питання. Бо в мене реально уже паранойя. На ніч теж боюсь залишати бо я не почую якщо він закипить. Ставлю на мінімум. Просинаюсь в +15-16. Моржую
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Senpolia (26.12.2017), Tat_Nikol (23.12.2017), Zaja (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 11:48   #2672
vitaya
Местный

Поблагодарили 10,069 раз(а) в 2,093 сообщениях
vitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond reputevitaya has a reputation beyond repute

Цитата:
Сообщение от Pixie Посмотреть сообщение
Це мені? Та нема за що, підбила людей не незаплановані покупки. А дякувати треба тому, хто знайшов лінки на магазини
Так-с... не надо всю ответственность на меня перекладывать)))
ЗЫ. Заказала))) 2 шт
На следующей неделе обещали доставку.
Pixie (23.12.2017), Викса (23.12.2017), стелла (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 12:10   #2673
Zaja
Местный

Поблагодарили 19,038 раз(а) в 2,993 сообщениях
Zaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond repute

Цитата:
Чоловік сказав приїде будем вивчати це питання. Бо в мене реально уже паранойя. На ніч теж боюсь залишати бо я не почую якщо він закипить. Ставлю на мінімум. Просинаюсь в +15-16. Моржую
Аню, а у Вас опалення лише (газовим) котлом чи й грубка (пічечка) є? І цікаво, який котел тільки на газ чи й на тверде паливо розрахований. І як у Вас з дровами? Вибач, що задаю забагато запитань.
Zaja вне форума  
Пользователь сказал cпасибо:
Pixie (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 13:19   #2674
Pixie
Местный

Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute

У нас котел тільки ТП газового нема. Ми купили дім із вирізаною системою опалення і все робили заново вже під дров'яний котел піролізного типу. Газовий думали поставити але проектант залупилася і сказала що газова труба не може проходити через ванну. Так що нам або треба було ставити газ. Котел посеред кухні замість столу або будувати окреме приміщення яке взагалі недоречне там де вона нам сказала таке чортішо посеред проходу.
Дрова є, сухостій. Дуб і ясен були по 350, потім 380, з НР по 400 за метр

---------- Post added at 13:19 ---------- Previous post was at 13:15 ----------

Хочу ще замість безтолкової навіть не груби а пічки-плити, поставити буржуйку чудо-піч. Дуже гарні відгуки при них, в тому числі у моїх друзів. Це і звільнить мені чверть кухні (від пічки і гігантського димаря) і буде гарантією тепла хоча б в 2 кімнатах на випадок якщо світла довго не буде
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
steelbeast (23.12.2017), Tat_Nikol (23.12.2017), Zaja (23.12.2017), Лешик (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 13:20   #2675
Zaja
Местный

Zaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond reputeZaja has a reputation beyond repute

Колись можна буде поспілкуватися на цю тему тет-а-тет.
Zaja вне форума  
Pixie (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 13:50   #2676
Викса
Местный

Поблагодарили 36,678 раз(а) в 6,713 сообщениях
Викса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these parts

А меня знаете что раздражает? Рецепты. Вот перед праздниками лезешь в сеть, читаешь и просто дикая злоба распирает от того, что, кажется, весь мир вдруг решил поделиться с тобой собственным видением на тему приготовления, допустим, праздничных блюд и их улучшения .
Ситуация: я не знаю человека, не знаю нравится ли он мне, интересен ли он сам, хорошо ли готовит, где взял этот рецепт и готовил ли по нему хоть раз. Более того, я не знаю, буду ли готовить это блюдо, считаю ли нужным в принципе заменять ингредиенты и что-то там совершенствовать, стану ли вообще праздновать. Но, блин, человек таки выкладывает этот рецепт в сеть, причем обычно на каком-то известном ресурсе типа хлебопечки. И так решительно настаивает: это замените тем, это - другим, сделайте вот так, потрусите, перемешайте, присыпьте.
Так и хочется написать в ответ какую-то гадость, но регистрироваться лень . И писать лень.
natabu (23.12.2017), Zaja (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 14:10   #2677
irina s
Местный

Поблагодарили 26,426 раз(а) в 3,897 сообщениях
irina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond repute

А я наоборот, люблю перед праздниками кулинарные темы. Хотя у меня уже достаточно большой стаж жизни и накрытия столов, но всегда хочется придумать что-то новенькое, интересное. Правда, я практически никогда не использую чужой рецепт точно, скорее могу применить идею технологии, или попробовать новую приправу, или подачу. Практически в 90% могу по рецепту сказать- понравится мне или нет. Ну и забываются же рецепты. Пересматриваешь- вспоминаешь, что лет 10 назад, например, делал что-то подобное и было неплохо. В общем- стимул для кулинарных фантазий!
jozaf (23.12.2017), Moonvalley (23.12.2017), Pixie (23.12.2017), Red (24.12.2017), VARIKA (23.12.2017), werty (24.12.2017), Zaja (23.12.2017), Деметра (23.12.2017), земля (25.12.2017), Лешик (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 15:11   #2678
Викса
Местный

Викса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these parts

Цитата:
Сообщение от irina s Посмотреть сообщение
Правда, я практически никогда не использую чужой рецепт точно, скорее могу применить идею технологии, или попробовать новую приправу, или подачу.
Ну, Ира, вашей кулинарной интуиции можно только позавидовать
Zaja (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 15:39   #2679
irina s
Местный

Поблагодарили 26,426 раз(а) в 3,897 сообщениях
irina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond reputeirina s has a reputation beyond repute

Путем длительных и упорных тренировок Я же к себе и своей семье все это применяю, наши вкусы мне более-менее известны. А другим могу советовать, если спросят, ну или в качестве рекомендации. А как и что готовить- каждый решает сам.
Zaja (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 15:50   #2680
Zaja
Местный

Ужасно для меня стоять и готовить-готовить-готовить... Но еще больший шок жрать-жрать-жрать... И последствия ... не только лишние кг, но однажды узнала в реальности, а не только из сообщений врача скорой помощи, что можно и лопнуть. Только, слава Богу, лопнул не человек.
По сути мне не так много надо. Потому, коли чего хочется, предпочитаю каждый день по потребности свеженькое. С пылу-жару. А на второй день не... Собака, правда, тоже есть хочет. Только все же предпочитает сырое мясо. Простите, если кого задеваю. Я нечаянно. Только свои мысли высказываю по поводу. Раньше стояла, выготавливала. А сейчас смотрю на все проще. И прежде, чем что-либо делать, спрашиваю себя: "Зачем? Мне это нужно? Полезно?"
Zaja вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Kalina (23.12.2017), Lusenka (24.12.2017), Moonvalley (23.12.2017), Tat_Nikol (23.12.2017), vitaya (23.12.2017), Викса (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 16:22   #2681
steelbeast
Увлеченный

Поблагодарили 1,349 раз(а) в 220 сообщениях
steelbeast has much to be proud ofsteelbeast has much to be proud ofsteelbeast has much to be proud ofsteelbeast has much to be proud ofsteelbeast has much to be proud ofsteelbeast has much to be proud ofsteelbeast has much to be proud ofsteelbeast has much to be proud ofsteelbeast has much to be proud ofsteelbeast has much to be proud of

Цитата:
Генератор нам нема де ставити, на вулиці зтирять - до бабки не ходи. Та і я боюсь що я не зможу його сама завести.
Казали нам що як мінімум насос котла можна на такі випадки підключати до звичайного автомобільного акумулятора. Чоловік сказав приїде будем вивчати це питання.
Генератор, что бензиновый, что дизельный очень не выгодны по расходу топлива. Для насоса вместо аккумулятора можно компьютерный блок бесперебойного питания использовать. Только он пищит, что дурной, когда свет отключается.

Можно просто Аня)
steelbeast вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
natabu (23.12.2017), Zaja (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 16:30   #2682
Викса
Местный

Цитата:
Сообщение от Zaja Посмотреть сообщение
И прежде, чем что-либо делать, спрашиваю себя: "Зачем? Мне это нужно? Полезно?"
Почти со всем согласна , кроме вопроса полезности. Вот вы решили, что для вас нечто полезно, и это прекрасно , пока вы со своим "полезно" не начинаете доставать всех вокруг. Что случается часто . Почему весь мир сошел с ума и озаботился "пользой" и "полезностью" в глобальном масштабе? Но при этом адепты полезного не закрывают чадящие заводы, загрязняющие не только города, но и моря, а начинают прочищать мозги своим близким - о вреде колбасы, ГМО и лаурил сульфата.
Zaja, не совсем по теме вашего поста Просто в последнее время читаю прессу и злюсь.
В данном случае на эту колонку:
http://nv.ua/ukr/opinion/emchenko/ja...v-2401004.html
Kalina (23.12.2017), ludashch (23.12.2017), natabu (23.12.2017), Pixie (23.12.2017), Red (24.12.2017), Zaja (23.12.2017), Мусорный Ветер (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 16:34   #2683
natabu
Местный

Поблагодарили 24,270 раз(а) в 3,525 сообщениях
natabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond repute

Цитата:
Сообщение от steelbeast Посмотреть сообщение
...компьютерный блок бесперебойного питания использовать. Только он пищит, что дурной, когда свет отключается.
Ні, не завжди. У мене UPS з трьохрівневим АВР (сама не знаю, що це таке ). Він дуже крутий Спочатку піщав, потім через 3 роки міняли 1 елемент, перестав піщати. Потім був великий ремонт, електроліт витік всередину. Але специ пошкодували викидати, ремонтували, надто гарна штучка, цінна. Поремонтували, працює вже рік після ремонту, але не піщить. Правда, деколи вночі чую, як його реле "щелкають"
steelbeast (23.12.2017), Zaja (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 16:42   #2684
=marina=
Местный

Поблагодарили 12,987 раз(а) в 2,109 сообщениях
=marina= has a reputation beyond repute=marina= has a reputation beyond repute=marina= has a reputation beyond repute=marina= has a reputation beyond repute=marina= has a reputation beyond repute=marina= has a reputation beyond repute=marina= has a reputation beyond repute=marina= has a reputation beyond repute=marina= has a reputation beyond repute=marina= has a reputation beyond repute=marina= has a reputation beyond repute

Цитата:
Просто в последнее время читаю прессу и злюсь.
А причина? Мне міленіали симпатичны.
Red (24.12.2017), Zaja (23.12.2017), Викса (23.12.2017), Лешик (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 16:50   #2685
natabu
Местный

Поблагодарили 24,270 раз(а) в 3,525 сообщениях
natabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond repute

Цитата:
Сообщение от Викса Посмотреть сообщение
А меня знаете что раздражает? ...
Ситуация: я не знаю человека, не знаю нравится ли он мне, интересен ли он сам, ...
Но, блин, человек таки выкладывает этот рецепт в сеть,...
И так решительно настаивает:
Так и хочется написать в ответ, ...
писать лень.
Мне как-то в последнее время безразличны рецепты.
Но, Вика, Ваши мысли практически такие же, какие в последнее время возникают у меня, когда я читаю наш форум, раздел "Декоративное садоводство".
Zaja (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 17:27   #2686
Pixie
Местный

Мені здається, що негатив викликають не міленіали, а трошки новіше покоління, хоча воно часто пересікається з міленіалами. Покоління сніжинок. Почитайте, не-англомовної інформації поки небагато, але є.
Наприклад раз і два

Всі ж мабуть вкурсі скандалу із Вайнштейном, а далі Кевіном Спейсі і т.д. Скажіть чесно, ви уявляєте щоб навіть 10, не кажучи про 20 років тому, це роздули до таких висот? Це покоління, яке завжди відчуває себе ображеним (offended), постійно кричить про те, як сильно зачепили їх почуття, постійно робить із мухи слона.
Я реально не набагато старша, але я дивлюсь на це (читаю новини з багатьох британських і американських ЗМІ) і іншої думки крім "боже, які хворі люди" у мене не виникає. Бісять страшно.

І якщо раніше я вважала себе дуже толерантною людиною - я проти расизму, не розумію гомофобії, лояльно ставлюсь до прав і особливостей інших людей, то чим голосніше голосить про свої ображені почуття це покоління сніжинок, тим більше я готова відмовитись від толерантності. Бо це вже переходить всі межі адекватності
Здорові, білі, гетеросексуальні люди без особистісних і психічних проблем уже знаходяться на слабіших позиціях у суспільстві ніж ті, хто такими не є. Добре, що не у нашому суспільстві а у США і ЄС, але невдовзі це й до нас може дойти

---------- Post added at 17:27 ---------- Previous post was at 17:07 ----------

а ще мене останнім часом бісять феміністки Вони шось взагалі упоролись і уже такого вимагають, шо хочеться прибити лопатою. Всі досягнення боротьби за права жінок за останні 100 років варті найбільшої поваги. Але останні років із 10 серед феміністок все частіше трапляються якісь безумні скандальні баби, які цілком заслуговують на всі ті сексистські жарти і кпини, які вони так ненавидять.
Чого вартий тільки оцей мемчик англійською. І яким би смішним абсурдом це не здавалося, але на жаль, це реальність.
14 пользователя(ей) сказали cпасибо:
=marina= (23.12.2017), George_0705 (23.12.2017), Kalina (23.12.2017), Moonvalley (23.12.2017), natabu (23.12.2017), Natalinda (24.12.2017), Senpolia (26.12.2017), steelbeast (23.12.2017), Tat_Nikol (23.12.2017), vitaya (23.12.2017), Zaja (23.12.2017), Кошка Ш. (23.12.2017), стелла (24.12.2017), Чешка (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 19:02   #2687
Zaja
Местный

Цитата:
Сообщение от Викса Посмотреть сообщение
Почти со всем согласна , кроме вопроса полезности. Вот вы решили, что для вас нечто полезно, и это прекрасно , пока вы со своим "полезно" не начинаете доставать всех вокруг. Что случается часто . Почему весь мир сошел с ума и озаботился "пользой" и "полезностью" в глобальном масштабе? Но при этом адепты полезного не закрывают чадящие заводы, загрязняющие не только города, но и моря, а начинают прочищать мозги своим близким - о вреде колбасы, ГМО и лаурил сульфата.
Zaja, не совсем по теме вашего поста Просто в последнее время читаю прессу и злюсь.
Доставать нікого не дістаю. Син з сім’єю живе окремо. Їм стараюсь не заважати. Живемо з чоловіком удвох. Обоє дорослі вже давно. Смаки схожі. Якщо кому з нас чогось там не подобається, -- говорити ще не розучилися. Обговорюємо. Ковбасу інколи їм, задоволення від неї все менше. А ціна росте в зворотньо геометричній прогресії щодо моїх споживацьких цінностей. Що ж стосується іншого некорисного, то хоч я й проти, але вже не маю вибору. Це вже не на обговоренні, й мені треба пристосовуватися і з цим жити. І з ГМО, і з іншими негараздами. Якби всі захисники так званого «прогресу» користувалися його «благами» без впливу на світ та мене, то мені майже байдуже. А так, то це я вимушена з цим співіснувать. Тому й потрібна мені «дача», щоб ніхто в тарілку не плював й отрутою не годував. Натуральне, у чому можливо, хазяйство.
Те, що Ви подали про покоління міленіалів, може по моїй малообізнаності, скоріше імпонує, ніж викликає які інші почуття. Хоч за віком ніяк не можу віднести себе до цього покоління, та скоріше за все там написано про мене. Це дуже схоже на життя більшості дорослих українців. Нам не варто покладатися на державу чи доброго дядю. Дбати про себе потрібно самим.
Що стосується «сніжинок», то це особливі … «людоньки». Їх не зовсім психічне «здоровля» має ще й підґрунтя у нездоров’ї фізичному. Сьогоднішнім дітям немона надавати одне другому копняків («люлей»). Дуже утлі бо єси. Скільки випадків непередбачуваних смертей. Всі ми, дорослі, далекі або не зовсім далекі, від дитячих та юних сучасних колективів та їх відносин, не уявляємо масштабу трагедії. Й у прямому, й у переносному смислі. Що нездорові, мруть швидко. Що поведінка важко зрозуміла. Обажаються на що завгодно. Будь-хто , а не лише «маразматическая старушка», мало розуміє … сучасних унучків-«сніжинок». Що ж стосується мене, вже давно з власного досвіду, ще дитячого віку знаю, що люди не завжди однаково себе поводять. Часто що інша ситуація спілкування чи, навіть, місце, то «ІНША» людина.
Так що, не все так просто у "сніжному" королівстві.

Последний раз редактировалось Zaja; 23.12.2017 в 19:29.
Zaja вне форума  
Лешик (23.12.2017), Сынуля (24.12.2017)
Старый 23.12.2017, 19:17   #2688
Викса
Местный

Цитата:
Сообщение от =marina= Посмотреть сообщение
А причина? Мне міленіали симпатичны.
А причина в особом цинизме автора колонки, которая отвечает за пиар компании - убийцы экологии . Старые метзаводы Ахметова десятилетиями сбрасывали всю таблицу Менделеева в Азовское море, да так, что я бы не рискнула есть рыбу оттуда... Лет пять назад задымили Мариуполь, мирные и спокойные жители города чуть ли сами не устроили мини-революцию... Терриконы, переработка отвалов и вопрос грамотного консервирования шахт - отдельная тема, к которой никто серьезно и не подходил... О Роттердаме+ и токсичном Вилкуле я вообще молчу. Как откуп - какие-то там мелкие смешные социально-спортивные проекты. Мне кажется, сотрудникам скмм надо очень аккуратно ерничать о молодом рок-н-ролле, вредных привычках и здоровом образе жизни. Нет у них морального права размышлять в таком тоне о будущих поколениях, потому как именно они оставляют украинским миллениалам и снежинкам очень грязный мир. Снежинки в городах присутствия компании, наверное, будут рождаться черненькими
=marina= (23.12.2017), George_0705 (23.12.2017), Natalinda (24.12.2017), Pixie (23.12.2017), Zaja (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 20:10   #2689
Pixie
Местный

Zaja ну я трошки не погоджуся, бо наша нинішня молодь я вам чесно скажу - краща, ніж ми були якраз на межі мілленіуму. Набагато менше % палять, не так п'ють, поважають спорт, тягнуться до знань, більш відкриті для світу і всього нового. І навіть - більш пристосовані до життя. Бо діти 90-х трошки нездатні, їх виховували батьки, молодість яких прийшлась на критичний злам у матриці. Ті батьки самі не знали як жити далі, і пропадали по 2-3 роботам або взагалі на заробітки подалися. Ми росли самі по собі. Потім пішло покоління більш продвинутих і пристосованих до сучасної глобалізації.
А сніжинками у нас будуть діти 2000-2010-х. Це у них - вчитель насварив - аааа, травма! Вчителя до директора. Діти між собою поцапались - ааа, травма, розбиратись з батьками, кликати журналістів (реальний приклад із Черкас).

Але все одно поки не доходить до такого маразму як за кордоном. Наприклад - одна мамаша пише петиції і розганяє по соцмережах хвилю за те, щоб заборонити для дітей казку Спляча красуня. Знаєте чому? Бо принц її поцілував без її згоди, а це навіть не просто харасмент а уже аж рейп - згвалтування. Читаю такі новини і очі на лоба лізуть.
=marina= (23.12.2017), Red (24.12.2017), Zaja (23.12.2017), марусик (24.12.2017)
Старый 23.12.2017, 20:30   #2690
George_0705
Местный

Поблагодарили 13,950 раз(а) в 2,557 сообщениях
George_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond repute

А не кажется ли вам, что в молодёжи на всех этапах становления воспитывают сегодня амбициозность, как определяющее качество для «успеха». Т.е. скромность, уступчивось, склонность к компромиссу уже, как бы, не популярны. А, т.к.трудно разграничивать, что для быта, а что для карьеры, то сформированные качества характера действуют на «всех фронтах». И что мы имеем, бездушное общество прагматиков? Или сильное и целеустремлённое поколение?
desatka (24.12.2017), Fleur (24.12.2017), Pixie (23.12.2017), Red (24.12.2017), Zaja (23.12.2017), Кошка Ш. (23.12.2017), Лучик (23.12.2017), Сынуля (24.12.2017)
Старый 23.12.2017, 20:33   #2691
Кошка Ш.
Sanctum Officium

Поблагодарили 10,469 раз(а) в 2,032 сообщениях
Кошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond repute

Сильное и целеустремленное. Дико бесило, когда моего мелкого сына в песочнице уговаривали "делиться" его игрушками. Ну не хочет он делиться!
George_0705 (23.12.2017), Tat_Nikol (23.12.2017), Zaja (23.12.2017), Мусорный Ветер (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 20:41   #2692
Мусорный Ветер
Banned

Поблагодарили 6,571 раз(а) в 994 сообщениях
Мусорный Ветер is infamous around these partsМусорный Ветер is infamous around these partsМусорный Ветер is infamous around these partsМусорный Ветер is infamous around these partsМусорный Ветер is infamous around these partsМусорный Ветер is infamous around these partsМусорный Ветер is infamous around these partsМусорный Ветер is infamous around these partsМусорный Ветер is infamous around these partsМусорный Ветер is infamous around these partsМусорный Ветер is infamous around these parts

Викса о спасибо за ссылочку! А я то и не знал как называются люди которые на сегодняшний день меня больше всех напрягают, оказывается "миллиеналы". Можно много о них философствовать но не скажешь лучше чем в википедии
Цитата:
Социолог Кэтлин Шапутис [Kathleen Shaputis] назвала это явление «синдромом переполненного гнезда»[6]. Первопричина этой тенденции может быть отнесена к экономическим условиям: международный финансовый кризис, повсеместное повышение стоимости жилья, безработица.
Ну а по поводу метзаводов Ахметова, то они все вместе взятые за всю свою ахметовскую историю по степени загрязнения Азовского Моря даже близко не смогут приблизиться к совдеповскому 64 - заводу, кстати до сих пор никто понятия не имеет что же там производилось полностью под землей. В горбачевские времена так называемой "конверсии" там начали произодить пасту Пальмира ужаснейшего качества, не понятно то ли с песком то ли со стеклом. Опять же если верить "вики" то на сегодняшний день
Цитата:
На территории предприятия находится 30 тонн тротила и почти 2,5 тысячи тонн ядовитых промышленных отходов.
Мусорный Ветер вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
desatka (24.12.2017), Natalinda (24.12.2017), Zaja (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 21:04   #2693
George_0705
Местный

Поблагодарили 13,950 раз(а) в 2,557 сообщениях
George_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond reputeGeorge_0705 has a reputation beyond repute

Цитата:
Сообщение от Кошка Ш. Посмотреть сообщение
Сильное и целеустремленное. !
Так я и подумал. Впрочем, время не оставляет выбора...

https://www.youtube.com/watch?v=qRWXqgyskbY
Zaja (23.12.2017), Сынуля (24.12.2017)
Старый 23.12.2017, 21:07   #2694
Zaja
Местный

Цитата:
Zaja ну я трошки не погоджуся, бо наша нинішня молодь я вам чесно скажу - краща, ніж ми були якраз на межі мілленіуму. Набагато менше % палять, не так п'ють, поважають спорт, тягнуться до знань, більш відкриті для світу і всього нового. І навіть - більш пристосовані до життя. Бо діти 90-х трошки нездатні, їх виховували батьки, молодість яких прийшлась на критичний злам у матриці. Ті батьки самі не знали як жити далі, і пропадали по 2-3 роботам або взагалі на заробітки подалися. Ми росли самі по собі. Потім пішло покоління більш продвинутих і пристосованих до сучасної глобалізації.
А сніжинками у нас будуть діти 2000-2010-х. Це у них - вчитель насварив - аааа, травма! Вчителя до директора. Діти між собою поцапались - ааа, травма, розбиратись з батьками, кликати журналістів (реальний приклад із Черкас).

Але все одно поки не доходить до такого маразму як за кордоном. Наприклад - одна мамаша пише петиції і розганяє по соцмережах хвилю за те, щоб заборонити для дітей казку Спляча красуня. Знаєте чому? Бо принц її поцілував без її згоди, а це навіть не просто харасмент а уже аж рейп - згвалтування. Читаю такі новини і очі на лоба лізуть.
Не зрозуміла, не бачу відмінностей між моїми знаннями й тим, що пишете Ви, й ті статті, на які Ви подали ссилки. Може моє трактування молодості трохи не відповідає Вашому погляду. Ось і все, як я розумію.
Для мене молодь (молодий чоловіче) це вже від першого класу. Вимагають і ми, дорослі, відносимося до них з повагою, як до дорослих. Але, коли, хоч першачкам, хоч випускникам, вигідно, відразу й перетворюються на дітей. І спросу з них ніякого. Права є. А далі...
Про виховання, молодь пишу, й не тільки. Наприклад, в освіті були вимоги до знань, умінь та навичок. А тепер "компетенція", "досягнення". Відчуйте різницю.
Сніжинки з'являються. Вже є. Десь раніше й одиночні випадають (суперактивність, покоління індиго й ті прояви, про які пишете Ви), десь трохи більше. Десь ще може трохи недосіялося.
Що стосується здоров'я дітей, підростаючого покоління, -- це не мої вигадки, на жаль.

Так. До нас всі західні течії доходять. Чи у музиці, чи у моді, чи у поглядах поколінь. Трохи з запізненням, але доходять. Раніше, поки вони у нас проявлялися, то вже втрачали силу, видозмінювалися. Тепер ці "віруси" добігають швидше. І ми не завжди можемо бути підготовленими, реагувати адекватно.
Проблема, як у приказці, -- на одну дитину сім няньок, інколи більше, а дитя без носа. Можливо, для нас, поки "снігопад" не почався, робити те, що кожному по силі. І проблема не в дітях тільки, а у всьому суспільстві. А вище голови не перескочиш...
Zaja вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
desatka (24.12.2017), George_0705 (23.12.2017), Лешик (24.12.2017), Лучик (23.12.2017), Сынуля (24.12.2017)
Старый 23.12.2017, 22:19   #2695
язичник
Местный

Поблагодарили 6,257 раз(а) в 2,417 сообщениях
язичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond repute

Цитата:
Ми купили дім із вирізаною системою опалення і все робили заново вже під дров'яний котел піролізного типу
Якщо відновити стару систему опалення з попереднім місцем розташування котла, то жодних проектів не потрібно. Ну і монтувати комбінований ( універсальний) котел на два види палива без примусового електроживлення
язичник вне форума  
Zaja (23.12.2017)
Старый 23.12.2017, 22:32   #2696
Pixie
Местный

Цитата:
Сообщение от steelbeast Посмотреть сообщение
Генератор, что бензиновый, что дизельный очень не выгодны по расходу топлива. Для насоса вместо аккумулятора можно компьютерный блок бесперебойного питания использовать. Только он пищит, что дурной, когда свет отключается.
Оце я пропустила те, що мені корисно. Дякую
У мене була ще така ідея - а може купити якийсь потужний павербанк, скільки там той насос бере, 35 ватт, йому має надовго вистачити наприклад 10000 мА\ч. Тільки я поняття зеленого не маю як порахувати все це і як підключити вилку до пристрою для зарядки через ЮСБ . Але слава інтернету, зараз можна знайти все

---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:27 ----------

Цитата:
Сообщение от язичник Посмотреть сообщение
Якщо відновити стару систему опалення з попереднім місцем розташування котла, то жодних проектів не потрібно. Ну і монтувати комбінований ( універсальний) котел на два види палива без примусового електроживлення
Ми перенесли газову плиту із прибудови, де вона була приблизно біля вхідних дверей, у кухню, а у прибудові зробили ванну і туалет. І труба у котельню, де і стояв старий котел, тепер проходить через ванну. Коли приїхала проектант - вперлась рогом - так не можна і все. Тобто через вулицю газова труба може проходити, а через ванну - ні.
Ми так і хотіли, поставити на газ/дрова 1 котел. Але сказали, що тепер тільки парапетний посередині кухні. І ні, в кутку не можна, бо там поруч двері, і отам не можна бо до вікна не метр а 90 см. Оце отут, прямо посеред стіни, а більше ніде
Не знаю, може вона хотіла грошей багато, хоча і так взяли за роботу і проектування чимало, але я хабарі не вмію і не хочу давати.

А стара система опалення мала тільки одну перевагу - самотік. А так мені труби по 10 см попід стелями і з дивними діагоналями якось не дуже хотілось залишати. Тим більше батареї так похабно зрізали, що ті труби деінде повиривались із стін, та і до нових радіаторів їх підключати було проблемно.
Zaja (23.12.2017), Лешик (24.12.2017)
Старый 23.12.2017, 22:53   #2697
язичник
Местный

Поблагодарили 6,257 раз(а) в 2,417 сообщениях
язичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond repute

Цитата:

Коли приїхала проектант - вперлась рогом - так не можна і все. Тобто через вулицю газова труба може проходити, а через ванну - ні.

А стара система опалення мала тільки одну перевагу - самотік. А так мені труби по 10 см попід стелями і з дивними діагоналями якось не дуже хотілось залишати.
Обламати роги хабарниці можна- обмурувати газову трубу цегляною кладкою типу продовження стіни, у якій через гільзу завести газову трубу, а перевіряючим сказати, що так було завжди, тобто, купували вже таке.
Ну і обирати краще, а не ,,модняве''- труби по стінах, або втрачені нерви через проблеми з електрикою
язичник вне форума  
Zaja (23.12.2017)
Старый 24.12.2017, 10:11   #2698
марусик
Освоившийся

Поблагодарили 488 раз(а) в 77 сообщениях
марусик is a name known to allмарусик is a name known to allмарусик is a name known to allмарусик is a name known to allмарусик is a name known to allмарусик is a name known to all

Цитата:

Аня, подписываюсь под каждым Вашим словом. Вообще очень нравится все что Вы пишете. Очень рада, что Вы появились на нашем форуме, как глоток свежего воздуха.
марусик вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Pixie (24.12.2017), Zaja (26.12.2017), Валентина-дачница (24.12.2017), Деметра (24.12.2017), Чешка (24.12.2017)
Старый 24.12.2017, 11:02   #2699
Кошка Ш.
Sanctum Officium

Поблагодарили 10,469 раз(а) в 2,032 сообщениях
Кошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond reputeКошка Ш. has a reputation beyond repute

Цитата:
Діти між собою поцапались - ааа, травма, розбиратись з батьками, кликати журналістів (реальний приклад із Черкас).
Это с Топчий история? Если да, то там и "травмированный" деточка и его папашка - редкостные мразоты оказались, папа под директора копает, а деточку в водолечебницу бы на обследование, гаденыш тот еще.
Старый 24.12.2017, 12:06   #2700
Pixie
Местный

марусик ой дякую, аж зніяковіла

Кошка Ш. А так, з Топчій же теж був шум, та я не про той випадок. Але я бачила пости того батька у ФБ, там зразу видно було діагноз.
А потім іще була хвиля кіпішу через "буллінг" однокласників якоюсь дівчинкою десь в ПЗР (не пам'ятаю 2*-якась школа). Скандал! Сенсація! Кличте журналістів! Одна дитина чмирить інших! У батьків у ФБ заруба смертельна, всі сруться, навіть ті, хто ту школу в житті не бачив і в кого діти вже ВУЗи покінчали.
Мені це так дико В наш час це було як ти, здається, писала в іншій темі - або зібрались гурьбою наваляли хулігану, ну або терпи і мовчи, раз не можеш за себе постояти.

Я вчилась у найкращій (на той час як мінімум, зараз одна з) гімназії міста, і коли у нас були свої дитячі розбірки, чи я отримувала зауваження від вчителя, чи давала привід до виклику батьків до директора, то по шапці отримувала Я.
При чому отримувала вагомі такі покарання, бо хоч в принципі я росла балувана і мені дозволялось багато чого, але "не позор маму і діда" і "поважай вчителів" у нас в родині було мантрою (мама і дід викладали в ЧНУ). А зараз якщо вчитель критикує дитину, то по шапці отримує не дитина, а вчитель і весь педколектив включно з директором і психологом.
А мене ще дістають питаннями чого я не схотіла бути вчителькою
Fleur (24.12.2017), Zaja (26.12.2017), Деметра (24.12.2017), Кошка Ш. (24.12.2017)
Закрытая тема

Социальные закладки