![]() |
|
|
#11 |
|
Местный
Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Це мені?
Та нема за що, підбила людей не незаплановані покупки. А дякувати треба тому, хто знайшов лінки на магазини ![]() А я блін не можу нічого вибрати на подарунки рідним. Про те що робота стоїть, а дедлайн уже близько, я взагалі мовчу. Ото як вхурделило (с) днів 6 тому, так постійно пропадає світло, відповідно і інтернет. А у мене ще й тепло. Ну про воду я вже мовчу, запас питної і технічної завжди стоїть. А от те що котел може закипіти і рвонути, і я боюсь більше ніж на годину з дому вийти - оце красотааа ![]() Задовбали ремовці, гади, гроші вони хочуть вчасно і тільки раз провтикав оплатити, як тут же погрожують відрізати провода. А трансформатори ремонтувати так, щоб їх жменя снігу не виводила із ладу - це ні, це не по їх профілю. ![]() І провайдер теж красава, з грудня тариф підняли до 180 грн за занюхані 20 мегабіт, зате після перших перебоїв із світлом інету 3 дні не було. Потім по пів-дня, зате щодня. Одним словом, хочеться уже убивать, а не святА і мімімі