![]() |
|
|
#11 |
|
Местный
Регистрация: 10.03.2015
Адрес: Дрогобич, Львівщина
Сообщений: 887
Сказал(а) спасибо: 10,880
Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Пампушки: 300 мл молока (можна молока з водою), 50 гр дріжджів, 2-3 ст. л. цукру і трохи муки - зробити розчину (густиною як сметана). Коли підросте, додати 3-4 яйця, збиті з 3/4 - 1 шкл цукру, 2-3 ст. л. спирту (щоб не вбирали олії) і замісити тісто, вкінці додати 100 г розтопленої ( не гарячої) маргарини і добре вимісити. Накрити рушником і залишити в теплі, щоб підросло. Потім сформувати папмушки (можна з перетертим запареним маком з цукром, з густим повидлом, а можна і без нічого), викласти на дошку, посипану мукою, і залишити і теплі, щоб підросли. Потім смажити в великій кількості олії з обох боків до рум'яності, викласти на папір, щоб стік зайвий жир. Як охолонуть - посипати цукром-пудрою. Важливо тримати тісто в теплі, щоб пампухи не потріскали в олії.
|
|
|
| Социальные закладки |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|