![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Местный
Поблагодарили 11,005 раз(а) в 1,491 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
А я все ще без часнику, купити не можу, по олх страшно, а наложкою не відправляють лиш по передоплаті.
Може у кого осталось хоч 2кг я куплю з великою вдячністью, сорт не має значення або гарний ,смачний, та не дуже дрібний.
|
|
|
#2 |
|
Местный
Поблагодарили 9,438 раз(а) в 1,391 сообщениях
Сообщите свои координаты,я Вам немного вышлю. Семенной уже давно родственники, друзья и соседи на улице разобрали. Остался товарный, но он мало чем семенному уступает. Тоже товарным буду не запланированную ранее сотку досаживать.
С уважением,Александр. «Мы многое знаем. Но, видимо, так устроен человек: ему нужна шишка на лбу или обвал, чтоб знания, доставшиеся от других, сделались собственным выводом.»В.Анчишкин, «Арктический роман». Последний раз редактировалось Никола; 30.10.2016 в 20:40. |
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: | Kristin (30.10.2016) |
|
|
#3 | |
|
Местный
Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Цитата:
У нас зараз багато часнику продають, я вибрала, який сподобався і був без видимих пошкоджень/хвороб. А ще трошки свого посаджу... Тільки коли - оце питання... ніяк земля не просохне. Цікаво, чи він не зігниє, якщо його у мокру землю посадити.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
Поблагодарили 9,438 раз(а) в 1,391 сообщениях
Цитата:
,про те важко в болоті працювати.---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 20:56 ---------- У минулому році в період копки своїм постійним покупцям по попереднім замовленням я відпускав по 25гр/кг. Такою ж була ціна і на ринку в той час, а потім стрімко почала зростати. У цьому році ріст ціни відбувався повільніше. "Стартова" ціна була 25-30 гр/кг паршивенького. Хорошого перед копкою потрібно було пошукати. Покупців і зараз не багато, але і товар такий,що швидко не псується. Тож реалізатори тримають ціну.
С уважением,Александр. «Мы многое знаем. Но, видимо, так устроен человек: ему нужна шишка на лбу или обвал, чтоб знания, доставшиеся от других, сделались собственным выводом.»В.Анчишкин, «Арктический роман». Последний раз редактировалось Никола; 31.10.2016 в 22:15. |
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: | Moonvalley (01.11.2016) |
![]() |
| Социальные закладки |
|
|