Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках!  

Вернуться   Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках! > О том, о сём > Форумные посиделки > Семь Я

Закрытая тема

Опции темы Опции просмотра
Старый 08.04.2015, 22:37   #1
Розочка
Увлеченный

Поблагодарили 3,436 раз(а) в 383 сообщениях
Розочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond reputeРозочка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Прошла любовь...Развод неизбежен?

І на рахунок всіх інших коментарів.

Заміж я йшла осознанно, не вагітною і т.д. І повітряних замків не будувала... Жили спочатку з моїми батьками в місті. У нього була мрія - жити в селі, на природі. Нам вдалось її реалізувати - я продала свою частину квартири. Купили будинок, ще на ремонт гроші залишились. Почались ремонти, городи, корова... веселе сільське життя.
Але як виявилось романтики в цьому мало. (я її й не чекала, я жила в дитинстві в селі).
Окрім постійних проблем зі здоров'ям (тягнув шов після грижі), абсолютно ніякої зацікавленості в вирішенні побутових проблем. І улюблена відповідь на любу ідею "А що я можу зробити?"
Потім була жахлива аварія. Я лишила 2х дітей на сестру, господарку на батьків і місяць сиділа в лікарні. Далі важкий період реабілітації. Проблеми з боргами були вже тоді. І перші скандали.
Після аварії все ніби налагодилось.
Народилась донечка. Ремонти більш-менш завершили, залишилась ще ванна. Незадовго до пологів в чоловіка знайшли міжхребцеві грижі. На лікування знову напозичала в подружок, і він поїхав в лікарню (хоча це не було терміново). І за 3 тижні до пологів я залишилась сама з 2а дітьми, з коровою...і т.д. Слава Богу пролікувався, все обійшлось...
Отримала дитячі - борги роздала... Забула додати, що після аварії з роботи звільнили, дали інвалідність (зараз вже зняли, бо не має грошей щоб щороку продовжувати).

Моя проблема не в тому, що я "будую повітряні замки", іт.д. Моя проблема - я НІЧОГО НІКОЛИ не вимагала. Я не маю жодної золотої прикраси (а ті що мала - я продала коли були проблеми). Я не вимагаю нового одягу (хожу в 1 куртці вже 6 років), що є те є.

Тепер, на рахунок іншої сторони.
В мене "ідеальний" чоловік. Він ніколи не кричить, не ображає, 10р не пив (по святах вино). Прийдуть друзі - зробить чай. Подружки завидують...
Це я недовольна і ще щось хочу.

Якось так.

Я багато разів говорила, вислуховувала, все розуміла, домовлялася, йшла на компроміс.... і головомойки приходилось робити...

Але мені просто увірвався терпець. все... мені набридло все розуміти і чогось чекати.
Тому, я покищо офіційно ще не подаю на розлучення, хочу просто поїхати... щоб на відстані подумати і все вирішити...

Серця, як квіти, — їх не можна відкрити силою, вони повинні розкритися самі.

Луїза Мей Олкотт. хороші дружини
Розочка вне форума  
20 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Almargo (09.04.2015), Angelique (10.04.2015), Marik (09.04.2015), Olga2 (09.04.2015), ptichka (09.04.2015), Senpolia (14.04.2015), Sveta (28.06.2015), Tatiana B. (09.04.2015), VARIKA (08.04.2015), vitaya (08.04.2015), ya (09.04.2015), Алена1 (02.12.2015), Анюта (09.04.2015), Валентина-дачница (09.04.2015), Ветка (09.04.2015), Инженерр (09.04.2015), Масянька (27.02.2016), Нина (09.04.2015), Оксана 1 (10.04.2015), Олеся Ивановна (27.12.2016)
Старый 09.04.2015, 09:37   #2
Kristin
Местный

Поблагодарили 11,005 раз(а) в 1,491 сообщениях
Kristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Прошла любовь...Развод неизбежен?

Цитата:
Сообщение от Розочка Посмотреть сообщение
І на рахунок всіх інших коментарів.

Моя проблема не в тому, що я "будую повітряні замки", іт.д. Моя проблема - я НІЧОГО НІКОЛИ не вимагала. Я не маю жодної золотої прикраси (а ті що мала - я продала коли були проблеми). Я не вимагаю нового одягу (хожу в 1 куртці вже 6 років), що є те є.
Вибачте не хотіла втручатись але не витримала.
Ваша проблема як раз в тому що не ВИМАГАЛИ і ваш супруг привчився що все можете самі і за себе і за нього робити от і користаєтся, йому так зручно все на вас вішати, але це легко припинити. Перекласти проблеми на нього (згодна важко це робити, але дієво)а самій прикинутись ну зовсім без помічною і займатись дітками і собою.
vitaya (09.04.2015), Валентина-дачница (09.04.2015), Ветка (09.04.2015), Нина (09.04.2015), Олеся Ивановна (13.08.2016)
Закрытая тема

Социальные закладки