![]() |
|
|
#31 |
|
Местный
Поблагодарили 6,122 раз(а) в 766 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
та що їм буде? чутно, що квіти не потемнішали
аквілегія квітне, діцентра квітне... то вранці було -2 після п'ятнадцятої сонечко вийшло. було десь +8 ще три дні буде +3/-3, а потім знов весна ![]() я троянди та лохину агроволокном вкрила - все інше звикло (а хто не звик - є можливість для експериментів з іншими)
Последний раз редактировалось askulbeda; 12.05.2026 в 22:09. |
|
|
|
| Пользователь сказал cпасибо: | садовник (12.05.2026) |
|
|
#32 |
|
Местный
Поблагодарили 6,122 раз(а) в 766 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
підсумки мого першого (дуже сподіваюся - останнього) досвіду травневих морозів
в нас ТИЖДЕНЬ було вдень +3/+1 вночі -1/-4 сніг, дощ, сніг з дощем, дощ зі снігом... сьогодні вночі обіцяють +1/0 підсумки: магнолія stellata (більше на етикетці нічого не було - бо навіщо?) стоїть і життю радіє магнолія Susan листя відморозила (але вона і була не дуже) скумпія нічого не помітила дельфініуми квітконоси вирощують - цвісти хочуть аквілегії так само - ростуть і радіють. одна квітне вже три тижні астільби - неприємно здивували. верхівки поморозило. чи будуть квітнути - не знаю... діцентра Spectabilis (та, що "розбите серце") в мене Alba - квітне три тижні, на мороз та зливу не зважає. (ще й кущ ділити легко) спірея японська Double Play Big Bang - буде навпроти моєї кімнати ще один кущик. гарнюня та радість. ми були сьогодні в садовому центрі - я б її не купила, якби такою побачила. в мене краса буду розмножуватилілії ОТ та мартагони - ростуть потихеньку пульсатіла - треба докупити. квітне, морозів не помічає, "пухнастиками" вимахує - моє кохання... василисник - хто знає українську назву? (я забула ). в мене Делавея (як у всіх) і не пам'ятаю якій ще... обидва чхати хотіли на погодні примхи...гортензії (волотисті та макрофіли) - гальмують як можуть. але не померзли - що гарно. катананхе (звичайне та альба) - росте потроху, вмирати не планує фуксія Magellanika - здивувала. вона в мене у грунті нічим не вкрита - навіть жодне листячко не зів'яло лаванда - зрозуміло, що нічого ій не станеться (п'ять різних) рододендрон Milky Way - росте, збирається квітнути вербена Бонарська - нічого не помітила малина Heritage - верхівки померзли ![]() малина Sanibelle - пригальмувала, чекає тепла армерії усілякі - що їм станеться? ростуть кєрія махрова - квітне та гарнішає гаура та кніфофія - ростуть Fritillaria persika - росте, квіти вже два тижні. морози не помітила. в мене тільки одне питання: навіщо я це купила? воно ніяке що згадала - написала... сподіваюся, що інформація буде комусь корисною
|
|
![]() |
| Социальные закладки |
|
|