Цитата:
Сообщение от MixaP
Нещодавно закінчили перегляд 8-го сезону шпигунсько-терористично-ЦРУ-ГРУшного серіалу 2020р Батьківщина (Родина, Homeland) - цей серйозний, раджу...
На прохання дружини знайшов новий 5 сезон Іноземки (Чужестранки), Outlander, 2020р.. Не признався, проглянемо пізніше, бо захотілося більш веселого і драйвового...
|
Дякую! Знайшла українську озвучку, перший сезон захопив неймовірно! Вперше мені сподобався шпигунський бойовик, бо він скоріше психологічний... але другий сезон вже не так сподобався, колись, може і додивлюся...
А Чужеземку я давно вже бачила перші сезони, захопилася, перечитала навіть всі книжки. Хотіла подивитися ті сезони, що я не бачила, але не знайшла українською, а москальською не схотіла...
Цитата:
Сообщение от СаДом
...После первого сезона Академии «Амбрелла» наконец-то выкатили второй. Качество держат на том же уровне...
|

ДЯКУЮ!!!!!

Я прозівала, тому накинулася на другий сезон, за три дні продивиласявсі десять серій! Дуже сподобалося, навіть цікавіше, ніж перший сезон. Тепер буду чекати третій, бо натякали на цікаве продовження.