![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Местный
Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Трошки зле, що шпалери... ІМХО, найкращий варіант стін при ймовірності грибка - вапно (можна снєжковське), воно дихає.
У нас найбільш результативною була обробка стін мідним купоросом. (Навіть дорогі польські препарати менше допомагали, ще й шкідливі - треба на пару днів іти з квартири). Просто щіткою по стінах, а потім сушили обігрівачем. Але ще й грибок буває різним - у нас зовнішній, він змивається, а буває ще й внутрішній, який здуває штукатурку - такий тільки серйозними методами видаляється. Тому, на мою думку, не здирати шпалери не вийде - хоча б в тому місці, глянути, як там зі штукатуркою. А далі вже дивитись. |
|
|
|
|
#2 | |
|
Местный
Поблагодарили 28,862 раз(а) в 4,539 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:07 ---------- Спасибо за фото. Теперь все понятно Это очень большая и распространенная халтура при установке окон Ставят окна и не утепляют периметр. Положено весь периметр вокруг окна утеплить пенопластом. . Убрать все мостки холода. Здесь это не сделано. Окно поставили, откосы заштукатурили и усе. Собирается конденсат. Если бы помещение нормально обогревалось и проветривалось удалялась бы лишняя влага Оптимальный вариант и кардинальный это утепление стен снаружи ну и облицовка периметра окна пенопластом изнутри. Решит проблему раз и навсегда Саму грибницу в любом случае надо уничтожить. Ее споры вызывают аллергию и являются канцерогеном. Про фунгициды я писала. Каким мы обрабатывали не помню. Давно было. Года четыре прошло.
|
![]() |
| Социальные закладки |
|
|