![]() |
|
|
#15 | |
|
Увлеченный
Поблагодарили 1,373 раз(а) в 144 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Maryana, irina s, дякую вам за пропозицію допомоги і підтримку. Зараз, правда, чесно-чесно, мова не йде про те, щоб "колядувати" рослини, тим більше, що мені вже поставили діагноз і я не хочу наражатися на додаткові "компліменти", а от ссилочки на колекції чи магазини, де можна щось придбати тематичне по гарній ціні, то дуже знадобиться.
За умовами гранту, як зазвичай це і є, звітність прозора, і фінансова участь організатора - обовязкова. Так що я вже відібрала серед своїх рослинок карликові іриси, котрі до війни придбала у Яковчуків, природники дрібноцибулькові, видові лілії, видові очитки - це все піде моїм власним внеском у проект. ---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:30 ---------- Цитата:
Я живу у цьому місті, тут виховую своїх дітей, я ризикувала і досі ризикую за нього своїм життям. Я не прошу щось подарувати НІКОГО. Все про що прошу - допомога з пошуком гарного посадкового матеріалу за прийнятною ціною. Бо сума гранта невелика, і ще не факт, що його дадуть, оскільки тема така не піариста як на смак грантодавців. Може, будемо суто своїми силами все робити. Тому не хочеться пересорту чи ризикованих ненадійних продавців. Це ваше право - проігнорувати моє прохання. І все по тому
|
|
|
|
| Социальные закладки |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|