![]() |
![]() |
#1 |
Увлеченный
Регистрация: 23.01.2012
Адрес: львів
Сообщений: 272
Сказал(а) спасибо: 298
Поблагодарили 2,426 раз(а) в 243 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Дуже цікавий канал на Ютуб про японських майстрів "мікромініатюри"
Дивився пів ночі - відірватись не міг - вражає працелюбність і наполегливість японців, які на вулканічній глині та піску вирощують таке диво! ---------- Post added at 17:24 ---------- Previous post was at 17:16 ---------- І ще одне відео: ---------- Post added at 17:30 ---------- Previous post was at 17:24 ---------- І ще:
__________________
Не біда, коли чорний хліб, Біда, коли душа чорна... |
![]() |
13 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
![]() |
#2 |
Местный
Регистрация: 10.02.2013
Адрес: Черниговская область
Сообщений: 1,278
Сказал(а) спасибо: 3,995
Поблагодарили 8,693 раз(а) в 1,506 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Удивил способ выращивания лука. Даже и не подумала бы досками оббить. Вот не поняла только - это обычный лук или порей?
__________________
Я - Наташа и только на "ты" |
![]() |
![]() |
#3 |
Super Moderator
Регистрация: 28.01.2009
Адрес: Киев.
Сообщений: 42,112
Сказал(а) спасибо: 2,341
Поблагодарили 82,036 раз(а) в 25,838 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
5 пользователя(ей) сказали cпасибо: | fialkanata (04.02.2015), Gusenitsa (03.02.2015), Марлена (04.02.2015), Масянька (04.02.2015), Юленька (05.02.2015) |
![]() |
#4 |
Увлеченный
Регистрация: 23.01.2012
Адрес: львів
Сообщений: 272
Сказал(а) спасибо: 298
Поблагодарили 2,426 раз(а) в 243 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Це цибуля-батун сорту "Валлійська" (Уельська) - у нас теж така продається. Знаючі люди перекладали ті всі ієрогліфи
![]() ---------- Post added at 05:21 ---------- Previous post was at 05:16 ---------- А мені дуже сподобалось вирощування "не знаю чого": Думаю, наш хрін тежтак ріс би, тільки з поливом були б проблеми - на жарі швидко такі ємкості пересихають - треба капельку
__________________
Не біда, коли чорний хліб, Біда, коли душа чорна... |
![]() |
![]() |
#5 |
Увлеченный
Регистрация: 18.02.2012
Адрес: Житомир
Сообщений: 155
Сказал(а) спасибо: 597
Поблагодарили 496 раз(а) в 124 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Очень интересно, просто захватывающий сериал! Жаль, что не понятно, что они сыпят и сажают.
|
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | Мама Вани (23.03.2016) |
![]() |
#6 |
Увлеченный
Регистрация: 23.01.2012
Адрес: львів
Сообщений: 272
Сказал(а) спасибо: 298
Поблагодарили 2,426 раз(а) в 243 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Те що вони саджають у нас все можна знайти - я спеціально поліз по каталогах насіння в інтернеті і знайшов все, що там є на відео - і бамію, і скорцонер, і різні види цибулі, листову капусту. Такі овочі як дайкон і мангольд у нас вже давно садяться.
От тільки не зовсім розумію для чого їм корінь лопуха - там в багатьох відео є з ним грядки. _----------------------- А ще дуже цікаво подвитись на їхню виставку овочів: Наскільки там якісний урожай - все одного розміру, стандартне. Особливо гарбузи вразили. У нас урожай може бути й вищим, і плід смачнішим, але товарний вигляд і вміння організувати виставку - цьому нам ще треба вчитись. __________________________________________________ _ І з приводу що ллють і сиплють - в основному це різні бактеріальні "закваски", з яких отримують розчини типу наших "Байкал" чи "РОСТ". От тільки вони там для цієї справи навіть спеціальні рослини вирощують на грядці - м'яту, календулу і ще щось, потім зелену масу стрижуть, нарізають і зброджують з бактеріями, щоб отримати рідке активне добриво. Ну і ще застосовують попіл, компост, різні природні добрива. ---------- Post added at 13:46 ---------- Previous post was at 13:42 ---------- Ну а для цього відео комусь і валідол знадобиться ))))))))
__________________
Не біда, коли чорний хліб, Біда, коли душа чорна... |
![]() |
![]() |
#7 |
Увлеченный
Регистрация: 18.02.2012
Адрес: Житомир
Сообщений: 155
Сказал(а) спасибо: 597
Поблагодарили 496 раз(а) в 124 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
У них наверно специальный овощной лопух. Они же, японцы, эстеты, цветы у них тоже в кулинарии широко используют. Мне бы в голову не пришло жарить цветы тыквы и кабачков, а у них обычное дело.
---------- Post added at 13:57 ---------- Previous post was at 13:49 ---------- Умру от любопытства, если не узнаю зачем они сеянцам корни обрезали. ![]() |
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | Доминика (21.03.2016) |
![]() |
#8 | |
Местный
Регистрация: 19.12.2011
Адрес: Київ, Фастівський р-н
Сообщений: 2,619
Сказал(а) спасибо: 9,897
Поблагодарили 14,230 раз(а) в 2,452 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Корень лопуха называется гобо:
Цитата:
О нашла - таро (помню что с чем-то ассоциация была))).
__________________
Наталі_я |
|
![]() |
5 пользователя(ей) сказали cпасибо: | Almargo (21.03.2016), Ocoka (04.02.2015), Марлена (05.02.2015), Николай Иванович (04.02.2015), Юленька (05.02.2015) |
![]() |
#9 |
Увлеченный
Регистрация: 18.02.2012
Адрес: Житомир
Сообщений: 155
Сказал(а) спасибо: 597
Поблагодарили 496 раз(а) в 124 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
В теме органического земледелия посмотрите, там много похожего, очень интересного, видео.
Например http://www.sadiba.com.ua/forum/showp...postcount=1255 |
![]() |
![]() |
Социальные закладки |
|
|
![]() |
||||
Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
Коттеджный городок vs дачный кооператив, "+" и "-" присоединения к селу дачников | mokamobile | Юридические вопросы | 38 | 29.03.2012 15:40 |