Показать сообщение отдельно
Старый 07.10.2016, 13:55   #618
DREAM LIFE
Освоившийся

Поблагодарили 1,092 раз(а) в 74 сообщениях
DREAM LIFE has much to be proud ofDREAM LIFE has much to be proud ofDREAM LIFE has much to be proud ofDREAM LIFE has much to be proud ofDREAM LIFE has much to be proud ofDREAM LIFE has much to be proud ofDREAM LIFE has much to be proud ofDREAM LIFE has much to be proud ofDREAM LIFE has much to be proud of
По умолчанию Re: Собака в саду(2)

Цитата:
Сообщение от Natalinda Посмотреть сообщение
Наш Барон росте! Уже 20 кг нагодувала)))) Щось слабо собі зараз уявляю що буде як 60 буде))))

Підкажіть хто до кінологів собак водив, що саме вони вчать? Є різниця спеціалізації у кінологів теж? Я щось трохи надзвонила в нас, всі кажуть що раніше ніж собаці буде півроку нема сенсу займатися, і всі до кого знайшла телефони займаються переважно з вівчарками. Я щось на роздоріжжі.... Сидіти він вміє, "місце" все одно буддемо вчити на місці так би мовити....
Такий красуньчик!!!
Відносно кінологів, варто пошукати, не думаю, що в Тернополі з цим така вже біда.
Що вчать кінологи, а все що потрібно для комфортного життя з чотирьохлапим другом. Адже крім "сидіти" і "місце" є ще купа необхідних команд, які гарантують безпеку і здоров'я вашого улюбленця.
Стосується команди "місце", то вона повинна виконуватися в будь-якому місці, на яке вкаже господар.
Natalinda (07.10.2016)