Показать сообщение отдельно
Старый 19.09.2016, 14:09   #341
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 5,811 раз(а) в 776 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Аджика, ткемали, кетчуп и проч. хреновина ;)

Цитата:
Сообщение от восторг Посмотреть сообщение
Пришлось снять кучу болгарского перца, только совсем зеленым, уже прошли заморозки((
Может, кто-то посоветует, что с ними достойного можно заготовить на зиму?
Можна замаринувати з часничком - мій улюблений бабусин рецепт:
на 3 кг перцю - 1 л води, 1 ст.л.солі (з верхом), 0,5 шкл. цукру, 0,5 шкл. олії, 0,5 шкл. оцту, 2 зубці часнику, чорний перець горошком, лавровий лист. Довести до кипіння, на кипляий маринад кинути порізаний перець, проварити хвилин 7-10 до м'якості (можна не весь зразу). В 0,5л банки порізати по зубчику часнику пластинками, скласти перець, залити киплячим маринадом. Стерилізувати ще 10-15 хв, закатати.
Виходить приблизно 6-7 півлітрових банок.
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Gusenitsa (19.09.2016), Irenyar (24.03.2018), Ветка (19.09.2016), Восторг1 (19.09.2016), Олеся Ивановна (18.08.2017)