Показать сообщение отдельно
Старый 09.04.2015, 09:37   #2
Kristin
Местный

Поблагодарили 11,005 раз(а) в 1,491 сообщениях
Kristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Прошла любовь...Развод неизбежен?

Цитата:
Сообщение от Розочка Посмотреть сообщение
І на рахунок всіх інших коментарів.

Моя проблема не в тому, що я "будую повітряні замки", іт.д. Моя проблема - я НІЧОГО НІКОЛИ не вимагала. Я не маю жодної золотої прикраси (а ті що мала - я продала коли були проблеми). Я не вимагаю нового одягу (хожу в 1 куртці вже 6 років), що є те є.
Вибачте не хотіла втручатись але не витримала.
Ваша проблема як раз в тому що не ВИМАГАЛИ і ваш супруг привчився що все можете самі і за себе і за нього робити от і користаєтся, йому так зручно все на вас вішати, але це легко припинити. Перекласти проблеми на нього (згодна важко це робити, але дієво)а самій прикинутись ну зовсім без помічною і займатись дітками і собою.
vitaya (09.04.2015), Валентина-дачница (09.04.2015), Ветка (09.04.2015), Нина (09.04.2015), Олеся Ивановна (13.08.2016)