Показать сообщение отдельно
Старый 17.09.2020, 19:57   #65
MixaP
Местный

Поблагодарили 6,561 раз(а) в 878 сообщениях
MixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Художественные фильмы, которые стоит посмотреть и "мыло" для отвлечься..-2

Цитата:
Сообщение от Tat_Nikol Посмотреть сообщение
ДЯКУЮ!!!!! Я прозівала, тому накинулася на другий сезон, за три дні продивилася усі десять серій! Дуже сподобалося, навіть цікавіше, ніж перший сезон. Тепер буду чекати третій, бо натякали на цікаве продовження.
Скачав Академію Парасольку у високій якості (4K- UHD), половину першої серії проспав, а дружина другу дивитися не захотіла. Може далі буде цікавіше. Якась суміш дитсадка з ножами. Перші дві серії - суцільна напівтемрява, навіщо я качав 90 гіг. Я для себе визначив, що в разі затемнених кадрів фільм є примітивним, бо на пейзажні, яскраві натурні зйомки коштів явно не вистачило. Спробую ще подивитися, а раптом!
MixaP вне форума   Ответить с цитированием
Пользователь сказал cпасибо:
Tat_Nikol (18.09.2020)