Показать сообщение отдельно
Старый 03.04.2019, 14:23   #81
Kalina
Местный

Поблагодарили 14,230 раз(а) в 2,452 сообщениях
Kalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond reputeKalina has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Мій мінливий сад

Щиро дякую за відгуки. Власний погляд інколи "замилюється" і хочеться поглянути на сад з іншого погляду . Тоді розумієш помилки, недоліки, недопрацювання.
Цитата:
Сообщение от Таня1985 Посмотреть сообщение
У Вас так гарно, такі красиві поєднання кольорів. Як з картинки просто
Правильний ракурс при фотографуванні , робить свою справу А кольорове поєднання - страраюся підбирати в певному колористичному напрямку, уникаю де яких кольорів та поєднань. Як би мені не подобалася певна рослина, одразу приміряю чи вона впишеться в існуючу композицію. Це не дає опускатитися до єралашу. Дещо через час приходиться прибирати, бо розумію, що воно не вписується (як наприклад жовті півники, що є на одній з ранніх світлин)
Цитата:
Сообщение от irina s Посмотреть сообщение
Наташ, вот все-таки монопосадки дают такое ощущение простора!... У меня так не получается- жадничаю, хочется все впихнуть...
Іро, і я впихую. А потім хожу і кусаю лікті: нащо я так дроблю. І починаються чергові пересадки-компонування. А те що монопосадки то може тільки враження. Насправді монопосадок практично немає, але останнім часом стала практикувати правило трикутника.
Цитата:
Сообщение от Zavr Посмотреть сообщение
Щось закрите, щось відкрите, як це знайомо
Подобається природність і відчуття простору...
Розташування ділянки і відсутність огорож між сусідами - це як раз і дає відчуття простору .
Ще додам, коли роблю посадки, намагаюся прораховувати як це буде виглядати з різних ракурсів. Є у кілька видових точок, що одразу дають розуміння що роботи там ще не початий край .
irina s (03.04.2019), Wolfin (03.04.2019), Светочек (03.04.2019), Фиорентинка (07.04.2019)