Показать сообщение отдельно
Старый 14.07.2018, 12:33   #312
фотограф
Увлеченный
 
Регистрация: 20.09.2016
Адрес: Сумская обл.
Сообщений: 304
Сказал(а) спасибо: 57
Поблагодарили 1,166 раз(а) в 250 сообщениях
фотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud ofфотограф has much to be proud of
По умолчанию Re: Вино, наливка, ликер ...

Цитата:
выход 2л\ч 97% или 3л\ч 95%
ага, а ще майже пів доби на відбір голів, а ще перегонка браги на сирець.. а ще... кароче це для сильних духом, або за гроші...
Цитата:
Кто делал сидр?
Краще спитати хто його пив Знайома була у Франції у командировці, культурна програма була, вона каже - мрія в мене сидр попити. Їй так культурно кажуть, може щось інше? Ні, давай сидр, ну поїхали на супер ферму по виробництву сидру. В підсумку - в кожному саду в осені в нас пахне сидром - гнилі яблука у траві. Смак приблизно такий, тільки газований.
Це не "Живчик" з яблучним смаком
фотограф вне форума   Ответить с цитированием
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Gusenitsa (14.07.2018), Irenyar (19.08.2018), Ph@ntom (14.07.2018), Ветка (14.07.2018), Мама Вани (02.08.2018), Оксана365 (14.07.2018), Тихая Гавань (14.07.2018)