Цитата:
Сообщение от Сынуля
.. Зато старая Победа ездила триста лет, а современная машина сгниет в 10 лет при езде зимой, а то и раньше...
|
Цитата:
Сообщение от lebedi
По дороге на дачу попадаются "свеженькие" аварии. Одна из них очень запомнилась: Ауди стукнула в бочину старенькую "копейку". "Морда" у Ауди в плачевном состоянии (капот гармошкой смят), у "копейки" дверца со стороны водителя с углублением, для здоровья водителя не трагичным. Может, водилу "копейки" даже и не зацепило.
|
Цитата:
Сообщение от irysska
Я с Вами согласна - сама часто наблюдала ситуации, когда иномарки "в сопли", а те же жигули классика - очень даже в приличном виде...
|

справжні машини (побєда, ваз, що ще? заз?) із справжнього заліза, коштують дешево і найголовніше! За ними в черзі стоять водії всієї Європи!

Тільки на них і їздять. Вони ж розумні. Сама бачила, буквально тиждень тому.
P. S. Задля справедливості: одну Ниву бачила. Не на автобані, на гірській дорозі.
P. S. 2. Світову змову автопрому і інших транснаціональних корпорацій я навіть не обговорювала - не моя компетенція. Розповіла тільки те, чим справді цікавилася: для чого бампер та капот у сучасних іномарок "пластмасовий". Безпека пішохода - один із чинників.
Зминається капот і залишається цілим салон.
Я лише про це - не шукайте те, про що не писала!
краш-тест БМВ
краш-тест ваз