Показать сообщение отдельно
Старый 25.12.2017, 18:00   #63
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Марки посуды или "сохранение витаминов в горячем супе на все 120%"

Цитата:
Сообщение от Нина Посмотреть сообщение
А чавунні Біол як себе зарекомендували? Пишуть, що вони більш приставучі, ніж Сітон.
чесно, навряд чи моя відповідь вам допоможе. Порівняти ні з чим, ну хіба із радянською чавунною, ще бабушкиною. Сітоном ніколи не користувалась.
Те що пристає завідомо - наприклад яєшню, омлети, я смажу на тефлоновій ікеєвській. На ній же або на отій квадратній і всякі оладки-деруни-котлетки. На чавунній в основному зажарку, м'ясо шматочками типу на підливку, таке що якщо і пристане то не дуже критично.
Одна в мене спеціальна блинна, то із змазкою силіконовим пензликом тонкі млинці чудово смажаться, не пристають. Смажила млинці і у другій, щоб швидше, теж нормально, не рвались і не приставали.
Такщо я задоволена, але особливо нема з чим порівняти, тому це суб'єктивно. Ще мені подобається що там відкручується дерев'яна ручка і можна її ставити у духовку у якості жаровні. Не можу сказати що я часто користуюсь, але буває, особливо перед святами, коли всі форми зайняті. Або наприклад треба запекти щось невелике а форми у мене скляні всі величенькі.
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
irysska (25.12.2017), Нина (25.12.2017)