![]() |
Астрологічні питання-відповіді та консультації
відповідаю на запитання які мають відношення до астрології. будь-які. від "в яких числах краще висівати капусту" до "что жє будєт с родіной і с намі". :crazy:
мій улюблений розділ - астропсихологія. якщо вважаєте що питання надто особисте аби світити його тут - пишіть на dgafshsagsa@gmail.com мій інтерес - відточувати свої знання та вміння ) |
Re: Астрологічні питання-відповіді та консультації
Цитата:
Перше пытання... када украина примкнёть к россее?:crazy: |
Re: АСТРОЛОГІЯ
нє дождєтєсь!
політичні прогнози стосовно україни - цей рік буде дуже гарячим але влада не зміниться, янукович добуде свій перший президентський срок до кінця, тимошенко мала би вийти якимось чином з тюрми на протязі цієї весни але у виборах участі приймати не буде, шанс для неї з"явиться лише у 2015-му. стосовно україни - у неї дуже нещасний гороскоп, момент проголошення незалежності був вибраний вкрай невдало. єдиний вихід, з точки зору астрології :crazy:, - перезаснування держави. |
Цитата:
2. шо опять?! перезагрузка втрэте?!!!:%) |
Давайте я буду первой.
Как нужно задавать вопрос? Меня интересует: в ближайшее время найду я работу или когда? В этом году? И будет ли она мне по душе? |
да.. и на скока точны сии прогнозы? процент сбычи укажите плизз..:oops:
|
Цитата:
мені потрібна дата, точний час ( до години) і місце народження. пишіть сюди: dgafshsagsa@gmail.com |
Сейчас напишу.
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:28 ---------- Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
євро -2012 буде супроводжуватись дуже великим скандалами, аж до бойкоту окремими збірними. чекати лишилося недовго, подивимось ) |
По кармічним аспектам задавати питання можна? Потрібен сторонній погляд... не розумію деяких конфігурацій у натальній карті.:oops:
|
Цитата:
|
Цитата:
вызывает антиресс , кто бу после нынешнего главы? и на скока это точно...:crazy: |
Цитата:
гороскоп будується на подію, будь-яку. якщо він побудований на якись переломний історичний момент ( як ось проголошення незалежності україни чи інагурація президента) - це МУНДАННИЙ гороскоп. на момент народження людини - НАТАЛЬНИЙ. самий цікавий і суперечливий розділ астрології - це ХОРАРНІ гороскопи. вони будуються на момент задання якогось питання і повинні дати відповідь як тема питання буде розвиватися у майбутньому. я дуже скептично ставився до хорарів але буквально позавчора і сьогодні вони допомогли знайти мені дві загублені речі :Bravo: |
А що ви думаєте з цього прогнозу?
http://hvylya.org/interview/politics...-arbuzova.html На мій погляд, Осадчук знов помиляється. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
але астролог з мене ще зовсім юний ) |
Цитата:
|
Цитата:
http://dt.ua/ECONOMICS/druga_hvilya_...odu-98489.html |
окремий розділ, елективна астрологія, займається вибором найкращого часу для тих чи інших дій.
для рослин ( і усього пов'язаного з розтом та розвитком) найважливіший місяць. кращі дні для висіву насіння у відкритий грунт - четвер та п'ятниця 26-27 квітня. |
пасиб за ответ.. не думал, шо нужно бу стока:shock: читать!!!!
|
Цитата:
|
тему убью)) если будет продолжаться политика)) провокаторов обвешу)) сами прогнозируйте чем))
|
геополітика!
|
Цитата:
|
...а что говорят звезды о декабре 2012г?:D
|
Цитата:
|
Цитата:
якщо цікавить Ваш особистий прогноз на цей місяць - напишіть мені на скриньку яка вказана у першому повідмленні теми, вкажіть свою дату народження і я скину графічний прогноз на майбутній грудень. для контролю - скину ще і прогноз за минулий місяць. |
Цитата:
|
Текущее время: 17:07. Часовой пояс GMT +3. |