![]() |
Настоящих буйных мало
|
Re: НАСТОЯЩІХ БУЙНИХ МАЛО
:good:
|
|
Спасибо, потрясающие фотографии, и язык не поворачивается ругать такую молодежь, хотя очень экстремальное увлечение.
|
Фотографии супер, но "подвиги".....Очень страшно за ребят. А там еще и девушка. При моей фобии высоты, очень страшно...
|
Як жителька Львова дуже низько схиляю свою голову на знак величезної вдячності!!!!!! Подивитися статую свободи і статуї на оперному театрі завжди мріяла. А фото з висоти пташиного польоту взагалі дуже гарні, а ще і якість чудова.
|
Дуже люблю Львів і особливо львів"ян. але коли непрофесіонали, хай і добре треновані, випробовують долю - ну не можу я на таке дивитися. Надто велика ціна, надто часто платиться
|
Мама миа:shock::shock::shock:. Как страшно, особенно фото с мостов:shock::shock::shock:. Смотрела и боялась. А фото, действительно, шикарное:good:.
|
дав би я вам ще й відео з ними де насправді страшно, але там майже одна ненормативна лексика і мєждомєтія. модератори потруть а мені прєдупрєждєніє із занєсєнієм:pardon:
|
|
як виглядають європейські міста:
http://maxkatz.livejournal.com/63935.html .. і американські: http://darriuss.livejournal.com/658877.html |
|
Цитата:
|
упс. я тільки щойно побачив. за три дні - 120 000 переглядів на ютюбі.
|
Re: Настоящих буйных мало
Дуже вдячна за фото :good: Львів - красень :kiss: Киів в порівнянні, якийсь, сплюндрований. Якби не клаптики зелених галявинок, то був повний жах. Дуже прикро. Дивилась фото, в самої в голові паморочилось. :%)
Не треба дертися на ці дахи, воно того не варте. |
| Текущее время: 02:17. Часовой пояс GMT +3. |