![]() |
Теревені 2025
Дорогие форумчане, поздравляю вас с Новым годом!!! Пусть в Новом году исполнятся все желания, здоровья вам и достатка.https://i.postimg.cc/S2Xd2C0V/Korotk...ryvitannya.jpg Не пропадайте. :friends:
|
Re: Теревені 2025
І Вам доброго здоров'я.
|
Re: Земляки всі українці!
Сьогодні взнала, що Олежка Вагін (продавець лохини з Вінниці, а до цього сєпарок зі Стаханова) здриснув до Канади
|
Доброго дня усім форумчанам.
У нас цьогоріч халепа. Огород в полі і хтось зриває гарбузи. У нас вже третю зірвали, залишилась одна, сусіди вже теж багато не дорахувалися. А гарбузики гарненькі. Сквоші ще цілі, але побоююсь, що теж недовго. Чи можно зараз блакитний хаббард зірвати, буде він хоча б якийсь час зберігатися, чи ні? Та й гарбузики теж. |
Цитата:
https://i.postimg.cc/CZTXcsvX/IMG-20250824-095516.jpg гарна, якби не така велика))) |
Шановні форумчани, вітаю!
А де всі? Думала, що у нас тут тимчасове затишшя і активне спілкування ось-ось відновиться, але ні... Якщо ви спілкуєтесь в іншому місці - дайте посилання, будь ласка. |
основна тусня в мене або тут, або у вотсапі, вайбері та тєлєзі.:D
|
Цитата:
|
не знаю....:oops:
є у ФБ...але я туди майже не ходю.:pardon: |
всі кудись розбрелись, у ФБ та ще де не знаю.
нажаль інші ресурси не даюсь такого спілкування, як форуми. Може і пройшов вже час форумів та мода на них минула. Але були у мене два за моїми інтересами по всіх темах, які мене цікавили. Сумую за таким спілкуванням, де всі як рідні. |
Теж сумую за довоєнним форумним спілкуванням. Слабо уявляю як можуть соцмережі замінити форум чисто технічно. Тут все структуровано за темами, можна глянути повну історію дискусії саме за обраною темою не розшукуючи потрібне в купі іншої інформації або спитати та отримати швидку відповідь. Але то я бурчу можливо тому, що особисто не люблю соцмережі.:cool:
Щож, зараз всі намагаються вижити як можуть, всі розбіглися і фізично і віртуально, більшості зараз не до квіточок. Але в будь якому випадку, як на мене, краще вже терти в стопятсотий раз за фітофтору на томатах або посадку троянд ніж повне мовчання.:pardon: |
Я не думаю, что стало намного меньше тех, кому не до огородов и садов. Многие тусуются в группах ФБ. У тех, кто занимается продажами, там больше потенциальных покупателей. Некоторых привлекает анонимность, возможность выплеснуть негатив и им за это ничего не будет, пишут все кому ни лень ни разу не разбираясь в вопросе , поэтому выловить из этого океана неизвестно чего крупицу полезного, можно лишь доверяя автору коммента или публикации, а таких не так уж и много. Соцсети это большая помойка, уж извините. Никакие соцсети не заменят форум.
Мне очень не хватает фото, которые исчезли из нашего форума в частности из тем про розы...я понимаю причину. |
Цитата:
А сады форумчан?! В свое время, когда только пришла на форум, создала себе папку в которую таскала фото с понравимшимися ландшафтами и сочетаниями растений. Теперь пересматриваю. Особо ценными для меня были так называемые "технические фото", сделанные в не самые декоративные периоды жизни растения. Они, в отличие от вылизанных рекламных фото питомников и магазинов, как раз давали понятие, как будет выглядеть сад не только на пике декоративности. И это тоже, хоть и мелкая по сравнению со всем остальным, но пакость наших "замечательных" соседей... |
|
фото зникли через блокування росконтенту. тобто багато завантажень було саме через рос.платформи.:pardon:
|
стосовно фітофтори..
вже є стійкі сорти.:wink: |
Текущее время: 13:07. Часовой пояс GMT +3. |