Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках!

Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках! (http://www.sadiba.com.ua/forum/index.php)
-   Форумные посиделки (http://www.sadiba.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   – Я відкриваю двері в літо, Де теплим сонечком зігріто Повітря, небо, землю, води... (http://www.sadiba.com.ua/forum/showthread.php?t=28022)

садовник 01.06.2021 00:11

– Я відкриваю двері в літо, Де теплим сонечком зігріто Повітря, небо, землю, води...

– Я відкриваю двері в літо,
Де теплим сонечком зігріто
Повітря, небо, землю, води,
Де все росте і плодородить.:good:
Й мені дістанеться роботи:
Лише встигай бур’ян полоти
І проганяти без перерви
З плодів жуків, пташок і черви.:shock:

NaLiKa 01.06.2021 09:30

Re: – Я відкриваю двері в літо, Де теплим сонечком зігріто Повітря, небо, землю, води

У нас сегодня утром было +3.:%)
С первым днем лета, друзья!:smile:

OlGaj 01.06.2021 09:42

Re: – Я відкриваю двері в літо, Де теплим сонечком зігріто Повітря, небо, землю, води

У нас в Запорожье с ночи дождь с ветром и похолодало до 12°С.

садовник 01.06.2021 11:00

Нормальное скандинавское лето...:good: Норвеги, меж прочим, не жалуются.:no::pardon:
Не жарко, к блузам не липнут потники. .самое оно работать в саде-огороде...:D

---------- Post added at 10:00 ---------- Previous post was at 09:58 ----------

Цитата:

Сообщение от OlGaj (Сообщение 1273475)
У нас в Запорожье с ночи дождь с ветром и похолодало до 12°С.

А до того сикока было?:oops:

zoya2 01.06.2021 12:26

Цитата:

Сообщение от садовник (Сообщение 1273483)
Не жарко, к блузам не липнут потники. .самое оно работать в саде-огороде...:

Вот это в точку!
Я сегодня в саде-огороде в теплой куртке.Утром на градуснике было +10,а по ощущениям +5.

Сынуля 01.06.2021 12:53

Мы пережили "ласковый май", переживем и "жаркое" лето)))
На улице дубарь, летний оказывается)))

zoya_aa 01.06.2021 16:16

У нас с утра было +10, сейчас потеплело, целых +14. Здравствуй, лето.

садовник 01.06.2021 18:32

Какие все капризные...:cool:
В прошлом годе жаловались на зной, а как ево убрали , то апять не так....:shock:

paraska 01.06.2021 19:48

та ихай бы себе холод, абы не мороз. куртки не успели далеко убрать. а вот черешню жалко, дождь не переставая вторые сутки - трескается массово прям на глазах((

viol 01.06.2021 20:17

У нас так
http://i.piccy.info/i9/1d4b9f1ed931d...ogorod_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2021-06-01-16...97x240-r/i.gif

садовник 01.06.2021 20:27

Пару дней назад у нас тоже так было...:wink:

Сынуля 02.06.2021 13:53

А правда, что с завтрашенго дня потепление? Или это выдумки метеорологов?:wink:

садовник 02.06.2021 14:27

Частично...ветер с северо-восточного меняется на северный и северо-западный.:pardon:
Типа , свинтер можно днем не надевать, а только утром. Ветерок утихнеть тока в пятницу.
С понедельника придут долгожданные дожди с грозами и всеми любимым градиком.:Yahoo!:

Сынуля 02.06.2021 16:08

ЕПРСТ!!!:sad: Особенно градик жду не дождусь:evil:

Южная 02.06.2021 17:37

Цитата:

Сообщение от садовник (Сообщение 1273544)
С понедельника придут долгожданные дожди с грозами и всеми любимым градиком.:Yahoo!:

придут... а когда эти уйдут, сейчасные , можно уточнить?

садовник 02.06.2021 17:53

А шо и до вас добралися?!!:shock::%)
А я думал, шо только нам в этом году так свезло...:sad:

Светлячок 02.06.2021 22:32

У нас третьи сутки заливает....без перерыва

садовник 02.06.2021 23:45

поля напьются!:good:

Nela 03.06.2021 00:20

http://i.piccy.info/i9/49e04bf1c5345...AEVe52_240.jpg
Наче вже теплішає :wink:

paraska 03.06.2021 10:51

Цитата:

Сообщение от садовник (Сообщение 1273577)
поля напьются!:good:

наши фермеры говорят, что если не прекратится вотэтовсе, то ячмень ляжет(
ну соняшник з кукурудзою звісно радіють

садовник 03.06.2021 10:56

Тю на Вас....
Про самую страшную засуху с 47 года уже шо забыли?!!:shock:

Южная 03.06.2021 15:52

Цитата:

Сообщение от садовник (Сообщение 1273554)
А шо и до вас добралися?!!:shock::%)
А я думал, шо только нам в этом году так свезло...:sad:

добралися:cry: Вся неделя дождливая. Вторник-среду вообще без перерыва дождь шел. Вчера вечером ,когда на время дождь прекратился, заехала на дачу на посмотреть. Уехала в мокрых кроссовках. И это я ходила по дорожкам.

paraska 03.06.2021 17:45

Цитата:

Сообщение от садовник (Сообщение 1273588)
Тю на Вас....
Про самую страшную засуху с 47 года уже шо забыли?!!:shock:

ыы. а мы шо, я даже черешню под дождем собрала. немношк шуба намокла, зато не пропало ниче))

садовник 03.06.2021 17:55

Скоро апять фен запустють...:shock:

Nela 03.06.2021 23:48

1 июня украинские Карпаты продолжает засыпать снегом. Температура в горах опустилась до 1 градуса мороза.

Днепр вчера, ул. Столярова

apple1210 04.06.2021 14:22

А мне лето нравится. И весна понравилась, все позже зацвело и увернулось от заморозков. Ненавижу жару. Да и сад растет на глазах, радует. И в почти опустевшем колодце вода прибыла, вкусная, родниковая.

садовник 04.06.2021 14:30

Полностью поддерживаю предыдущего оратора!:D

садовник 04.06.2021 16:06

Цитата:

Сообщение от Nela (Сообщение 1273634)

Днепр вчера, ул. Столярова

Нуууу....Киев часто так плавает каждое лето...:cry::pardon:

садовник 04.06.2021 20:43

На початку тижня циклон знову накриє дощами Україну:sad:

Прислів'я "Літо прийшло, сонце не обпекло" поки, в першу декаду червня, актуальне. Світові погодні процеси – завершення холодної фази осциляції (коливання температур) Ла-Нінья в Тихому океані – істотно впливатимуть на клімат нашої планети. Всесвітня організація метеорологів обіцяє майже всюди у Північній півкулі спекотне літо. Довгострокові прогнози – як ворожіння на кавовій гущі – невдячна справа. В нашу країну поки спека не прийшла, тільки в травні тепле повітря лише зачепило схід України і частково південь. Але спека обов'язково прийде, і тоді ми з ніжністю згадаємо +20° С з мінливою хмарністю на початку червня.

В Україні 4-7 червня за прогнозом Sinoptik.ua денний температурний пік в Ужгороді до +23° С, мінімум +12° С у п'ятницю в Луганській області. Погода для пікніка буде в суботу у всіх регіонах, крім сходу. У неділю розпочинається новий період дощів, але опади пройдуть локально. У понеділок дощі посиляться та охоплять всю територію країни, крім Закарпаття.

Температура води у Чорному морі біля Одеси в понеділок буде +17° С, в Азовському морі біля Кирилівки +19° С, у Дніпрі біля Києва +14° С.

Південні області України, які кілька днів потерпали від нескінченних злив, нарешті в п'ятницю та суботу відпочинуть від дощів. Але вже в неділю (в Одеській області) і в понеділок (увесь південь) знову дощитиме. Денна температура підніметься до +21° С, нічна буде в районі +14° С.

Центральна Україна опиниться у зоні дощів в понеділок. У п'ятницю та суботу опадів не чекаємо. У неділю може пройти дощ в Полтавській та Вінницькій областях. Денна температура 4-7 червня +18…+21° С.

У східному регіоні України найнижча денна температура повітря очікується у п'ятницю, 4 червня в Луганській та Донецькій областях +12…+13° С, дощі; в Харківській області до +19° С. До понеділка температура в регіоні підвищиться, та в перший робочий день тижня досягне +21…+22° С, пройдуть локальні дощі.

На заході України 4-7 червня буде більше сонця, малохмарно та слабкий до помірного вітер. Але при цьому в неділю та понеділок очікуються дощі. Температура повітря вночі +11…+13° С, вдень +21…+23° С. У Львові в неділю сонячно та тепло.

Закарпаття з 4 по 7 червня очікує чудова літня малохмарна погода, вдень +23…+25° С. Трішки холодніше буде в суботу – до +19° С.

У високогір'ї Карпат до +15° С; 5-7 червня очікуються дощі.

У північних областях України 4-7 червня тепло і хмарно, до +21° С. Виняток – Сумська та Чернігівська області з температурою до +17° С в неділю. Дощі охоплять весь регіон 6-7 червня.

У Києві 4-7 червня +19…20° С, вітер переважно північно-західний слабкий до помірного, в п'ятницю та суботу – опади навряд чи будуть, в неділю ввечері може пройти невеликий дощ, перший робочий день тижня – похмурий, очікуються опади, максимальна денна температура +19° С.
отсель https://rubryka.com/2021/06/03/doshh-cherven/

szus 04.06.2021 22:15

Цитата:

Сообщение от садовник (Сообщение 1273713)

У високогір'ї Карпат до +15° С; 5-7 червня очікуються дощі.

ну хоть не снег, и за то спасибо :D.

Текущее время: 17:42. Часовой пояс GMT +3.