![]() |
Заміна постачальника газу.
Доброго вечора.
Чи змінював хтось постачальника газу? Переглянув Нафтогаз пропонує найнижчий тариф, чи варто перейти? Процедура на перший погляд нескладна, з доків Інн і док що засвідчує що Ви власник. Наш Полтавагаз знахабнів, чудить безбожно. Восени провели каральну операцію по селах. Відключали село і перевіряли всі будинки , зробили безліч приписів і викачали з людей по кілька десятків тисяч. Вимагали навіть встановлювати газ сигналізацію . Ціни на такі їх вибрики космічні. Як результат після їх таких досконалих перевірок сім'я з 3 осіб вчаділа, чоловік помер. А будинок повністю відповідав вимогам газовиків. |
Re: Заміна постачальника газу.
Мы перешли. 28 декабря подали заявку через Приватбанк. Если не видите опции- просто наберите в поиске Приватбанк-Нафтогаз. Дополнительно никаких документови цифровой подписи не нужно. Появился статус- заявка на рассмотрении. Через день позвонили из Черновцыгаза, сказали, что у них есть сведения, что мы меняем поставщика, попросили дать показания 01.01. и оплатить в течении 3-х дней. А потом на электронку пришло письмо от Нафтогаза, что можно открывать личный кабинет. 31.12. открыли. Очень быстро, даже не ожидала. Черновцыгазу показания на конец месяца передали, но пока не платили.
|
Цитата:
|
Я сменила на Нафтогаз своего Днепрофирташгаз ещё в октябре.
В одной квартире. Во второй не успела. Так вот. Разница у меня почти 3 грн на кубе. |
Заявку подав, тепер чекаю...
|
Цитата:
|
Заявка оброблена, прощай полтавагаз :)
|
Цитата:
І літом у них можна було закупити газ наперед по 4 з копійками грн за м3. |