![]() |
Газети, журнали і всіляке різне по HandMade...
|
Re: Газети, журнали і всіляке різне по HandMade...
краще в неті "Страна мастеров" -- там майстеркласи та багато всілякого : від макраме до карвінгу
тепер гарних журналів з рукоділля майже немає, а от в павутинні - тіки правильно задади пошук. останнє шо сама виписувала - то Дуплет. Але ж який він з номеру в номер... бєєє... а от японьскі та китайскі схеми -- ото да!! до останньої цяточки промальовані схеми!!! класнючі (але там заморочка з підбором гачку була - там своя система номерів... але я розібралася)! |
Дякую!
"Страну Мастеров" знаю ще зі школи.... доводилось робити Проектні роботи по "Технологіям..." чогось там.... точно пам'ятаю робив по "холодному фарфору" - прикольна штука.... Інтернет, звісно, гарна штука - але не у мене вдома.... тут він заледве тягне наш форум... Та й вихід в і-нет є лише тоді, коли я дома, на канікулах... І ще - мама звикла читати вживу.... з книжки, журнала... і т.д. Але, все ж , дякую! |
валя-валентина, Журнал мод со схемами, Сусанна, Верена, Сабрина, Диана и Диана маленькая, https://www.pinterest.es/pin/400468591842893556/ але точно воно з п-інтересту. Сан Санич - а яке саме спрямування рукоділля мама обрала? бо я все про в'язання накидала.
|
| Текущее время: 15:57. Часовой пояс GMT +3. |