![]() |
Декоративна рослина для фасаду житлового будинку
Доброго дня. Побачив в мережі, як якийсь умілець прикріпив до фасаду своєї будівлі пляшки шестилітрові вирізані зверху і щось вирощує. Хочу щось подібне зробити, посадити рослину для декоративних цілей, трохи більше навести красоти в місті. Яку рослину можна так вирощувати, щоб була красивою, не виросла сосною якоюсь і не завалила конструкцію?)) Хочу це все розмістити на висоті тому доступу не багато до неї буде щоб поливати, та і добре щоб зимою не пропало намертво)
---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:52 ---------- Чи потрібно попередньо підготувати посудину? Зробити можливо якісь отвори у дні? |
Re: Декоративна рослина для фасаду житлового будинку
Щоб лишалася зимувати? Ніяка. Промерзання грунту ще ніхто не відміняв. Навіть садки на даху організують з певним укриттям-прибиранням. Продумайте конструкцію з з"ємним горщиком. Прикладів подібних маса.
Посудину треба готувати. Продумати склад грунту, підгодовування, дренаж. Крім того треба продумати полив. |
Виноград під будинком вже давно сам собі росте, за тим навряд хтось дивиться. Коли його посадити, тільки в посудині, то з цього також нічого не вийде?
|
Если Вы свое участие в судьбе растений видите в том,чтоб у пляшек горлышки отрезать,растение сунуть и земли насыпать,то может не стоит заводиться? И Вам время сэкономит,и по отношению к растениям более милосердно...садоводчество труд не легкий,требует сил и постоянного внимания,а в такой затее-особенно,иначе печальный исход наступит быстро.
|
Добавлю дохтю)))) И фасад поберегите. Прикиньте, сколько земли по нему после первого же ливня размажется. Я отказалась и от кашпо под стенками из-за черных брызг. На забор такие украшансы повесить еще можно, легче моется и поливать удобнее.
|
У мене ці кашпо були постійно пересохлі, скільки не поливай, заріклася))
|
| Текущее время: 03:18. Часовой пояс GMT +3. |