![]() |
Щоб жінка на руках носила
Перший раз фарширував цвітну капусту роки три тому. За три роки переконався що чим менше прибамбасів додаю, то тим більше задоволення отримують мої дівчатка (жінка та 2 (дві) доці).
Пропоную цікавий рецепт. На базарі купляємо цвітну капусту 1 - 1,5 кг. Обчищаємо дрібні листочки знизу. Добре промиваю, потім опускаю у солений кипяток на 1-2 хв. Даю остигнути. За цей час готовлю фарш, перемішую фарш, яйце, дрібно нарізану цибулю, сіль, прянощі, додаю зелень. Перемішую добре, потім цю грудку (як сніжку) хвилин зо 5 кидаю на дошку (фарш буде соковитіший). Беремо капусту і пальцем акуратно пропихаємо фарш між суцвіттями (треба вважати щоб фарш не перелазив з другого боку). Включаю духовку (ставлю 180-200 гр.С), беру великий баняк на дно наливаю трохи води, ставлю тарілку а вже на тарілку ставлю цвітну капусту. Чекаю з 40 хв. Витягую капусту, даю трошки остигнути, в тойже час відганяю своїх дівок від столу. Коли остигне дівчата за хвилин 10 зїдають усе, і питають коли буде ще щось. Хлопці рекомендую попробуйте зробити своїм дівчатам, не тільки на руках будуть носити. Смачного Олег. |
Re: Щоб жінка на руках носила
Враховуючи те, що чоловіки у середньому набагато важчі від жінок, я не зовсім розумію, до чого ви закликаєте.
Щоб усі жінки понадривалися, тягаючи своїх благовірних на руках? :razz: |
Це я образно, моя дружина коли я готую щось за мене дуже рада. А коли гості приходять вони зразу ж вгадують яку страву готував я, хоча моя жінка дуже добре готує. А Ви би знали (коли діти заснуть) як вона мене "на руках носить".
|
Цитата:
то як? :wink: |
А тема якраз добра, я думаю чоловікам буде цікаво заглянути, но якщо жінка просить, я згоден, але назву теми нехай жінки придумають, даю три дні на конкурс
---------- Post added at 18:56 ---------- Previous post was at 18:51 ---------- ДО речі дівчатка оголошую конкурс серед форумчан на кращий рецепт, Ви будь ласка виберіть жюрі. Приз з мене (за приз буде три плитки шоколаду від львівської фабрики шоколаду 1 - молочний, 1 - чорний, 1 - білий). А я поза конкурсом обіцяю кожного тижня по рецепту (все робив сам так що перевірено) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Та я ж шутя!!!:friends: Ну так и знал, щас налетят и заклюют.:D:good:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Або наоборіт, як пропонується автором теми :D |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ---------- Цитата:
|
Рассказываю,))) подхожу сейчас к мужу и спрашиваю: скажи мне, тока честно- я истота или нет?. Он как раз сейчас занят перевариванием съеденного.) Вижу замешательство, типа где поставить запятую " казнить нельзя помиловать" . Через несколько секунд ответ: нет-ты творение Божье) но интонация намекивает на истоту)))
|
Цитата:
|
Цитата:
(некоторые на это слово жутко обижаются, а реально, оно означает "творение":roll:) |
Цитата:
---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:46 ---------- Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
п.с. у меня уже идеи по поводу названия этой темы есть:wink: |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Попустило:D |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Девочки, ваши мужья еще удачно выкрутились :smile:. Мой долго и нудно расспрашивал "а зачем? что такое?" :shock:. Потом сказал: "Ты - богиня, только иди спать, а то опять что-то купишь" :crazy:.
|
Дівчата я розраховував більше на те що чоловіки почитають, один другому поможуть (я маю на увазі рецепти), щоб більше жінку здивувати. Я одружений з 1989 року, і жінка мені ще не надоїла. Коли попробує щось нове вона стає як малий котик.
|
Цитата:
П.С. Уже поставил размораживаться лосось, скоро фотки будут. Надеюсь успею пока моя ещё спит.:D |
Цитата:
|
Цитата:
|
| Текущее время: 18:32. Часовой пояс GMT +3. |