![]() |
Астрологічні питання-відповіді та консультації
відповідаю на запитання які мають відношення до астрології. будь-які. від "в яких числах краще висівати капусту" до "что жє будєт с родіной і с намі". :crazy:
мій улюблений розділ - астропсихологія. якщо вважаєте що питання надто особисте аби світити його тут - пишіть на dgafshsagsa@gmail.com мій інтерес - відточувати свої знання та вміння ) |
Re: Астрологічні питання-відповіді та консультації
Цитата:
Перше пытання... када украина примкнёть к россее?:crazy: |
Re: АСТРОЛОГІЯ
нє дождєтєсь!
політичні прогнози стосовно україни - цей рік буде дуже гарячим але влада не зміниться, янукович добуде свій перший президентський срок до кінця, тимошенко мала би вийти якимось чином з тюрми на протязі цієї весни але у виборах участі приймати не буде, шанс для неї з"явиться лише у 2015-му. стосовно україни - у неї дуже нещасний гороскоп, момент проголошення незалежності був вибраний вкрай невдало. єдиний вихід, з точки зору астрології :crazy:, - перезаснування держави. |
Цитата:
2. шо опять?! перезагрузка втрэте?!!!:%) |
Давайте я буду первой.
Как нужно задавать вопрос? Меня интересует: в ближайшее время найду я работу или когда? В этом году? И будет ли она мне по душе? |
да.. и на скока точны сии прогнозы? процент сбычи укажите плизз..:oops:
|
Цитата:
мені потрібна дата, точний час ( до години) і місце народження. пишіть сюди: dgafshsagsa@gmail.com |
Сейчас напишу.
---------- Post added at 22:28 ---------- Previous post was at 22:28 ---------- Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
євро -2012 буде супроводжуватись дуже великим скандалами, аж до бойкоту окремими збірними. чекати лишилося недовго, подивимось ) |
По кармічним аспектам задавати питання можна? Потрібен сторонній погляд... не розумію деяких конфігурацій у натальній карті.:oops:
|
Цитата:
|
Цитата:
вызывает антиресс , кто бу после нынешнего главы? и на скока это точно...:crazy: |
Цитата:
гороскоп будується на подію, будь-яку. якщо він побудований на якись переломний історичний момент ( як ось проголошення незалежності україни чи інагурація президента) - це МУНДАННИЙ гороскоп. на момент народження людини - НАТАЛЬНИЙ. самий цікавий і суперечливий розділ астрології - це ХОРАРНІ гороскопи. вони будуються на момент задання якогось питання і повинні дати відповідь як тема питання буде розвиватися у майбутньому. я дуже скептично ставився до хорарів але буквально позавчора і сьогодні вони допомогли знайти мені дві загублені речі :Bravo: |
А що ви думаєте з цього прогнозу?
http://hvylya.org/interview/politics...-arbuzova.html На мій погляд, Осадчук знов помиляється. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
але астролог з мене ще зовсім юний ) |
Цитата:
|
Цитата:
http://dt.ua/ECONOMICS/druga_hvilya_...odu-98489.html |
окремий розділ, елективна астрологія, займається вибором найкращого часу для тих чи інших дій.
для рослин ( і усього пов'язаного з розтом та розвитком) найважливіший місяць. кращі дні для висіву насіння у відкритий грунт - четвер та п'ятниця 26-27 квітня. |
пасиб за ответ.. не думал, шо нужно бу стока:shock: читать!!!!
|
Цитата:
|
тему убью)) если будет продолжаться политика)) провокаторов обвешу)) сами прогнозируйте чем))
|
геополітика!
|
Цитата:
|
...а что говорят звезды о декабре 2012г?:D
|
Цитата:
|
Цитата:
якщо цікавить Ваш особистий прогноз на цей місяць - напишіть мені на скриньку яка вказана у першому повідмленні теми, вкажіть свою дату народження і я скину графічний прогноз на майбутній грудень. для контролю - скину ще і прогноз за минулий місяць. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
:shock:...как это?...
|
|
ПРО РЕТРОГРАДНИЙ МЕРКУРІЙ
сьогодні пішов в банк переказувати гроші на картку, десять хвилин розбиралися чому комп'ютер не бажає приймати номер, невже неправильно записаний, прийшов додому і ще раз подивився - номер картки правильний але банк не той..
http://www.astromeridian.ru/art_nat_006.php |
Цитата:
...ожидание смерти - хуже смерти :wink: ... чего об этом думать... чему бывать, того не миновать... давайте о чем-то позитивном и созидательном думать, например, в каком удивительном мире мы живем, о садах, о весне, о том, что в мире много добрых, хороших людей... :kiss: из прочитанного сегодня понравилось :oops: "Каждый катаклизм, каждое стихийное бедствие является следствием вашего несовершенного сознания. И вы пожинаете плоды вашего эгоизма и упрямства, Информационное поле человечества и информационное поле Земли очень тесно связаны и переплетены. Поэтому любая несовершенная мысль оказывает влияние на всю планету, обходя весь земной шар и вступая в резонанс с такими же несовершенными мыслями и чувствами. Точно также мысли, обращенные к Благу, Добру, положительные мыслеформы и эмоции добавляют стабильности всей планете и способствуют выравниванию земной оси. Постарайтесь понять это. Куда направлено ваше внимание, туда течет ваша энергия. Ваша энергия течет туда, о чем вы думаете, течет туда, что вызывает ваш интерес. Одна некачественная мысль или чувство притягивает к себе точно такую же по вибрации. И через некоторое время образуется ураган, состоящий из негативной энергии, который через какое-то время проявляется на физическом плане в виде реальных ураганов и катаклизмов. Поэтому, тогда, когда вы внешне не проявляете никаких негативных реакций, а внутри вас присутствуют отрицательные мысли и чувства, то это точно так же разрушительно для Мира, как если бы вы бросали атомные бомбы! Каждый из вас представляет собой источник Божественной Энергии для вашего физического мира. Вы сами выбираете, на что вам тратить дарованную вам Богом Энергию. Вы не можете не тратить эту энергию. Божественная Энергия поступает в вашу ауру из Божественного мира непрерывным потоком каждую минуту и каждую секунду вашего пребывания на Земле. И только от вас самих зависит, как вы распорядитесь этой Энергией..." ...прошу прощения за отступление от темы:oops: |
....а я не верю в этот бред:razz:
|
Цитата:
|
...дякую Володимир,:D...хай вже,як буде,так i буде, а то, не доведи боже щось страшне узнаю ,тодi, точно життя закiчиться:D...
|
А мене дуже цікавить... і не страшно... :razz:
Володя, скинула на пошту карту. :Rose: Особливо цікавлять ситуації 4, 6, 7, 10 домів і кармічні аспекти. Світить мені зміна місця проживаня і зміна роду діяльності?:oops: |
Текущее время: 22:44. Часовой пояс GMT +3. |