![]() |
Re: спорт
Вболіваєм за Дніпро. О-о-о-о. О-о.
|
Что-то наши спортсмены в этом году молчат :smile:... Я уже месяц худо-бедно делаю упражнения из йоги для начинающих. Спина себя болями не проявляет, ттт :smile:.
|
Вболіваю за Кличко...
---------- Post added at 01:22 ---------- Previous post was at 00:23 ---------- краще б я спала... програв... |
А тепер який сон..
|
Жаль, конечно но спорт- есть спорт. И так 11 лет побеждал, возраст берет свое, пусть этот победитель попробует столько времени продержаться. :friends:
|
Нарешті! Наші дівчатка в біатлонній естафеті здобули золото на етапі кубка світу! Але адреналінчику на третьому етапі Валя додала!
|
Украинки добывают "золото" в эстафете на 5 этапе Кубка мира в Рупольдинге! Ирина Варвинец, Юлия Джима, Валя Семеренко, Елена Пидгрушная, БРАВО!"
|
Цитата:
|
А на прессконференції Валя сказала, що сама не зрозуміла, як так сталося. І всі три пулі (додаткові) пішли "одна в одну" майже по габариту.
|
Українські шаблістки перемогли росіянок у фіналі грецького етапу Кубка світу
Вчора, 31 січня, жіноча збірна України з фехтування на шаблях здобула важливу перемогу. Наші дівчата перемогли на грецькому етапі Кубка світу, що відбувається в Афінах. За "жовто-синіх" за медалі боролися Ольга Харлан, Олена Кравацька, Аліна Комащук та Ольга Жовнір. Зазначимо, що цією перемогою українки наблизилися до отримання командної ліцензії на Олімпійські Ігри в Ріо-де-Жанейро 2016. Попереду в наших спортсменок етап у Генті (21 лютого). Мені особливо приємно, бо Ольга Жовнір моя землячка. Бажаю дівчатам ще більших перемог. |
Не спала і отримала насолоду! Підгрушна - неймовірна! Вирвала серебро у естафеті на останніх метрах! Слава Україні!
---------- Post added at 00:32 ---------- Previous post was at 00:26 ---------- І знову "підрізала" німкень! |
Старший тренер жіночої збірної з біатлону Урош Велепец: "Обіцянка... наступного разу я також одягну і рожеві штани. Дівчата, ви найкращі!"
http://i.piccy.info/i9/af8138b2de47f...7778_n_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2016-02-14-10...32x240-r/i.gif https://www.facebook.com/olympicua/p...494034/?type=3 цікаво, він тільки в кімнаті так фігурував, чи і на трасу виходив? :ROFL::good: |
Дивимось чемпіонат світу з біатлону! Сергій Семенов з медалькоЮ!
|
Дивимось футбол! Зараз за м'ячем бігають жовто-блакитні хлопці, свистять червоно-чорні дядьки!
|
І на всі ці незрозумілі дії зібралося подивитись більш ніж 40 тис. різнокольорового натовпу...:smile:
|
С этим футболом поливать некому)
|
С этим футболом НАЛИВАТЬ некому...:smile:
|
Оце сьогодні наваляли! Мабуть, рекордна кількість голів у чверть фінальному матчі! І це ще не кінець!
|
Если бы нашим так наваляли французы в четвертушке, я бы ими гордилась.
|
Срібна медаль у фехтуванні... Сумно!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Не вмовляйте! І сьогодні сумно!
---------- Post added at 21:12 ---------- Previous post was at 20:56 ---------- З росіянками в цьому році вони зустрічалися 4 рази. І тричі перемалали... |
Наконец-то золото! Урррааааа!!!
|
Один із "моїх" видів спорту (гребла на байдарці в дитинстві...) приніс нам золоту медальку!
|
Наши мальчишки-каноисты и девчонки- байдарочницы вышли в финал... Умнички)
Будем держать за них кулачки) |
мальчишки-каноисты...бронза....молодцы :Yahoo!:
|
Вболіваємо за нашу Ганнусю! Художницю...
|
Є! Є медаль у Ганнусі!
|
Цитата:
|
| Текущее время: 11:06. Часовой пояс GMT +3. |