![]() |
Re: Помогите подобрать растение!
Там проблемы с грунтом и поливом...
И магнолия, и будлея любят есть и пить.:cry: |
А гортензія волотиста (метельчатая)? Полар Бір, Сильвер Долар, Фантом, Грандіфлора заввишки 2м. Добре переносять розсіяну тінь. Якщо яму заправити грунтом та полив раз на тиждень може буде нормально рости.
|
В мене сумніви великі щодо гортензії. Хіба що виспджувати одразу велику рослину. І все одно...вона там спечеться.
|
Можно гибискус, он долго цветет летом , неприхотливый, на улице видела под 3 м.выросли снизу до верху весь в листве и цветах, без полива. Его можно вести в виде широкого куста или в виде деревца.
|
Лох серебристый. Растет на песках и глинах на солнце. Но у меня был посажен в тени и в черноземе. Рос буйно, очень быстро, красивые серебристые листочки, за два-три года перерос то место, где должен был жить . Пришлось пересадить. Пересадку не выдержал.
|
Цитата:
У меня много есть, но пан Садовник прав - в лесу ни должного полива, ни кормёжки особо не будет. По сути - это территория лесхоза, которой мы просто пользуемся, т.к. она в притык примыкает к участку. Раньше там вообще свалка была. Чищу потихоньку, облагораживаю, сажу разные растюшки, но не особо ценное, чтоб не расстраиваться, если чо :oops:. |
Хочу примазатись до поради про троянди..:smile: У мене в жахливих умовах росте ряд з Рітаусми, більше тінь, поливу не бачили, тільки дощем, грунт- смітник запливший піском і чимись сірим :sad:, квітне нормально ніби..одне- потрібно різати після цвітіння, так вона чомусь швидше набирає кущик.
|
Ритаусмой могу помочь, только потом не ругаться), я руку об ее колючки на выходных приложила, не сгибается палец. Как защитная изгородь лучше не придумать
|
а ржавчина?:oops:
|
На Ритаусме не видела, но она у меня на солнце сидит, на черноземе в центре клумбы зачем то и растет как бешеная, ее и надо сажать в бедную лесную почву, как ее родная прибалтийская, иначе задавит всех
|
Люди добрі, потрібен високий (метри зо 2 в дорослому віці) стрункий, самостійно стоячий кущ. Здатний витримати сильну стрижку - хочу йому вистригти голі ніжки, а зверху щоб була шапка листя - бачила таке біля однієї офісної будівлі, тепер і собі хочу. Місця йому десь метри півтори в діаметрі, з південної сторони паркан, тобто в напівтіні буде. Сусіди - ялівець китайський Монарх та висока хризантема, спереду в ногах шавлія Bregatten. Листя хотілося б просто зелене, якщо б ця рослина ще й квітла навесні, було б шикарно. На кого дивитись? Бузок?
|
Пузыреплодник, форзиция.
|
Текущее время: 02:27. Часовой пояс GMT +3. |