![]() |
Re: Чем "замаскировать" забор?
Цитата:
|
Рослина,яку ти любиш, ніколи не буде викликати в тебе негатив від гнилого опаду під ногами чи від "противного" гудіння комах.
|
Цитата:
А яблука смачні, їла з задоволенням:smile: Ну і це не такий аж негатив, так, дрібний подразник. Ясно що на фоні життєвих проблем паданка чи набридливі оси то суєта суєт, але якщо можна без них прямо під вікном, то чому б і ні? Тим більше я не вибираю посадити або/або. Для фруктів є сад. Крім гудіння, проти комах є ще один аргумент. Для мене це вагомо. |
Аню, а дерево кельрейтерия не підійде для твоїх цілей?Красиве ажурне листя, коричнувато-рожеві китиці великих ліхтариків з насінням. Роки 4 назад кинула жменьку насінин-тепер треба десь пристроїть ці деревця 0,3-1м.Ростуть не дуже швидко, але вони в такому місці ростуть купою:%)!
А для затінення вікна можна посадити багаторічний горошок (не душистий!)з квітами (2-3см),які нагадують квіти орхідеї фаленопсис.В мене ростуть 2 густі кущі з чисто білими та темно-рожевими квітами.Якщо не опускати-закручувати стебла(що я роблю) -то висотою десь1,8-2м будуть. Цвіте довго і рясно,опиляють мабуть джмелі, но мабуть погано працюють-горошинок не багато утворюються. Можу поділитись сіянцями.Фото десь було, але потрібно шукати. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Язичник,то вже Ані вирішувати... Ми з Вами тільки надаємо варіанти. Написано "мабуть джмелі", бо їх за такою працею не спостерігалося..
|
Цитата:
|
я всім дуже вдячна за поради.
Вже майже остаточно вирішила, дерево - горіх. А от під вікна щодо сильно ароматних ліан треба ще подумати. Горець то мені в будь-якому випадку треба, у мене ще метри і метри парканів незакриті. (та і тема взагалі-то про паркан :oops:) Можливо на цей рік обійдусь однолітніми ліанами, а там клематиси підростуть, на них я прямо засилля комах не бачила. Хоча і жимолость хочеться, і горець. От би так, щоб тонкий аромат у вікна і без комах:D Ще думаю, зважую ризики ---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 19:23 ---------- Цитата:
|
Цитата:
Горець- це гірчак бальджуанський? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Фото в апреле
http://f23.ifotki.info/thumb/b8c474f...4314338723.jpg фото сейчас http://f23.ifotki.info/thumb/7135c0f...4314338795.jpg Маскировка полная |
Цитата:
|
| Текущее время: 03:29. Часовой пояс GMT +3. |