![]() |
Re: Посіви . Закритий грунт. Рік 2023.
Його треба розсадою як баклажани.
І в грунт висаджувати в той термін, що і бакли. |
To atyan:
Головна причина невдач (у мене) поганий грунт. І купляв, і з дачі завозив компост з піском і золою, до речі, як і у Вас, на русанівських садах. Все одно, підгнівали ніжки. А в цьому році узяв землю з клумби на розі вулиць Окіпной та Флоренції. Пройшов місяць, томати ростуть непогано. Грунт пухкий - форф з піском. |
Холодно, думаю купити Інфрачервоний килимок електричний мат з підігрівом для розсади .Може хтось користувався ,має досвід ,варто заморочуватись чи ні.
|
Такие коврики очень удобные, у меня самый простой, заказывала на длину подоконника, без таймера, температуру можно добавить и убавить. Единственное, что ширина была только 50 см, а это шире стандартного подоконника, поэтому приходится к подоконнику подставлять еще гладильную доску и тогда отлично выходит. Коты тоже очень оценили!
|
А если на такой коврик вода попадет? Не будет короткого замьікания?
|
Цитата:
|
САМОРЕГУЛЮЮЧА ПЛІВКА "REXVA"- купив шматок 1,5х0,5м включив без регулятора поставив розсаду огірків, трохи помідорів, побачимо як воно буде .жаль що немає як заміряти скільки воно споживає
|
Цитата:
Напишіть, як воно буде |
Цитата:
|
меня спрашивали чем накрываю электрический коврик, я накрываю просто клеенкой.
|
краще фольгою, тоді тепло розподіляється краще. а знизу покласти стиродур, аби не гріти підвіконня:D
|
Краще покласти килимок в алюмінієве чи з будь- якого металу корито, щоб максимально убезпечитися від усіх неприємностей, які можуть завдати нагрівальні електоприлади, залишені без нагляду
|
Сьогодні догадався поставити термометр на батарейці з проводом на килимок ,показує 40 а терморегулятор в повітрі показує на даний момент( 21година 50хв.)16,5 а бували дні що і 14градусів було. Плівка ця у мене в теплиці на столі на якому я зробив міні тепличку ,довжиною 1,8, ширина 80см ,висота 60см. Стіл ,ОСБ плита 10мм накрита простою тепличною плівкою на якій лежить коврик ,зверху коврик накрив такою ж плівкою .Працює коврик з 8.04. поставив касету з огірками ,за 4дні зійшли 90% насінин на п'ятий день вже було 45 із 45 ,вийшло 100%.Але на сьомий день зранку 3шт. впали і я вирішив підняти касету над плівкою на 2 см піднявши її на дощечки і вже до вечора в мене знову всі огірочки прийшли в норму. Виходить що потрібен якийсь терморегулятор щоб неперегрівалась коренева система рослин.
Якщо я вимкну все для перевірки скільки бере- то мене поб'ють ,морозильники холодильники і т. д. а лічильник такий що там нічого нерозбереш ,дуже багато у нього функцій. Фольгу ні а стірудор ,пінопласт значно зменшать тепло втрати ,з металом туди краще нелізти особливи у моєму випадку ,в будці страшенний конденсат і вологість але контакти закриті спец ,ізоляцією яка продається там же. Взагалі дуже задоволений ,залишилось тільки підвести терморегулятор щоб неперегрівати кореневу систему. Запитував у продавана чим накрити цей килимок -простою плівкою ,а яка температура -(та там 25 градусів)добре що несильно збрехав але взагалі продаван залишив позитивне враження ,все розпитав і 2рази уточнив що буває рідко. |
| Текущее время: 07:15. Часовой пояс GMT +3. |