![]() |
Re: Троянди Майнау.
Меня зацепили Midsummer,Moi Moin-Pink Flower Circus, я вообще собрала бы все розы серии Flower Circus, Kordes, все нравятся.:smile: Из тех что у меня есть, понравились оба Leonardo da Vincy и вид Lions Rose впечатлил. Такие посадки из этих роз, конечно зрелище.
|
Ровеночко, дякую за екскурсію :Bravo:
мені сьогодні найбільше сподобалася Westzeit - напевно тому, що у мене троянд такого кольору ще немає :D хоча вона така яскрава, і пишна, і цікава форма пелюсток! а можливо, вона просто більш "фотогенічна". погодьтеся, не всі троянди на фотографіях мають такий розкішний вигляд, як у житті. я помітила, що найвиграшніший у цьому плані - білий колір (білі троянди на фото часто кращі, ніж насправді), а найбільше "програє" червоний |
Rowena, ви так гарно фотографуєте, всі квіти прекрасні :)
мені чомусь сподобалися майже всі жовті, мабуть, це щось психологічне )) і старовинні дуже сподобались, вони мають шарм і ще Novalis, Kordes, у нього дуже гарно поєднуються відтінки розкритої квітки і ще нерозкритих бутонів |
Я дуже рада, що вам сподобалося! :smile:
Насправді це був 3-годинний марафон “трэба сфотать усьо” :D оббігти всі клумби, перефотографувати загальний вид+кущ+квітка крупним планом+назва, нічого не пропустити, не переплутати. Чоловік просто сидів під старезною липою, а собаця з інтересом спостерігав мої маневри. :smile: Погоджуся, що не всі троянди фотогенічні, наприклад, зараз передивилася фото і Duftjuwel, яку я обрала №1, не справляє аж такого враження на фото, хоча під час візиту я, та і багато інших фрау, просто не могли від неї відійти, можливо справа ще в тій хмарі аромату довкола неї. :smile: |
Цитата:
|
Rowena, спасибо за красоту!!!:Rose::Rose::Rose:
Я для себя, еще не видя Вашей оценки, отметила розу Duftjuwel , а если еще и аромат отпадный, то точно №1.:good: №2 Stephanie Baronin zu Guttenberg-белоснежная красотка. №3 Apple Blossom-точно яблонька.Может еще и пахнет ими? Еще высмотрела свою хотелку-мечталку Kurfurstin Sophie. И что-то разочаровалась немного.:shock:Как-то неряшливо отцветает, на светлых розах это особенно заметно. Как Ваше впечатление о ней вживую? И наверно на моей жарюке выцветать будет быстро? Там смотрю климат попрохладней, народ в кофточках ходит.:smile: |
Цитата:
я намагаюся показати те, що сама шукаю на фото троянд, коли вибираю - просто фото квітки недостатньо :smile: і в темі обов'язково з ім'ям вказую, щоб легше було пошуком по форуму знаходити :smile: шкода, що вже вдруге не можу сфотати старовинні, вони відцвітають на момент розквіту сучасних троянд :pardon: цього року особливо в Kartause Ittingen все пропустила - величезні кущі і все відцвіло :sad: наступного року доведеться двічі їхати :smile: |
Цитата:
аромат Apple Blossom, на жаль, не пригадую :pardon: Kurfurstin Sophie ні в якому разі не рекомендую :no: чітко запам'ятала, що ця троянда не сподобалася :no:там ще величезний масив цієї троянди - і дійсно, неприємне враження :sad: при чому задумка у селекторів була цікава, окрема квітка теж ніби нічого, а троянда в цілому - не подобається. :no: я думаю вони її теж будуть міняти, побачимо :smile: |
Цитата:
|
| Текущее время: 05:36. Часовой пояс GMT +3. |