Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках!

Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках! (http://www.sadiba.com.ua/forum/index.php)
-   Что, где и почём (http://www.sadiba.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=65)
-   -   где купить орех? (http://www.sadiba.com.ua/forum/showthread.php?t=19045)

Gusenitsa 06.01.2015 14:41

Re: где купить орех?

А ми їм не розкажемо! Ось так! :wink:

язичник 06.01.2015 14:47

Якби ж вони тільки слухали. З посаджених восени в полі в половині навіть шкарлупок немає, тільки нори залишаються

садовник 06.01.2015 18:28

Цитата:

Сообщение от Demiga (Сообщение 742201)
Было - 15... Земля под снегом...

мороз пришёл ДО снега али после?:oops:

Дмитрий_80 06.01.2015 18:48

Цитата:

Сообщение от Ludmila_ (Сообщение 742275)
И кто-нибудь покупал саженцы в г. Изюм у Волкова, Харьковская обл.?

Я покупал, орешек (плод) видел буквально на следующий год, потом пересадка, в 14 году весенний заморозок. Но в итоге, я увидел, что дерево реально будет небольшим, цветет гроздьями.

Біолог 06.01.2015 19:48

Цитата:

Сообщение от язичник (Сообщение 742314)
Якби ж вони тільки слухали. З посаджених восени в полі в половині навіть шкарлупок немає, тільки нори залишаються

Слава Україні!!!Окрім гризунів, необхідно не забувати й за мурах- колись посіяв F1 сорту Ідеал, то мурахи знищили до половини горіхів що наклюнулись.
Геть забув, тоді ж мурахи знищили і більшість наклюнутих плодів каштану їстівного(Castanea sativa).Решта, щоправда, потім вимерзла.

Demiga 08.01.2015 11:58

Цитата:

Сообщение от садовник (Сообщение 742357)
мороз пришёл ДО снега али после?:oops:

После. Извините, что поздео отвечаю. Праздники...

Юрий 13.01.2015 11:58

Я себе посадил в прошлом году "тонкорокые" очень мягкая скорлупа ,мне не нужны крупные , а считаю главным достоинством скорлупу менее 1 мм ( которую можно расколоть , даже не беря в руки второй орех)
и сладкое ядро ,без горечи.
Кстати ореху этому,который растет в городе Ингулец Днепропетровской области, уже более 54х лет (61 года посадки)и откуда такое чудо взялось?

Юрий 03.03.2015 01:53

Цитата:

Сообщение от Юрий (Сообщение 744275)
скорлупу менее 1 мм ( которую можно расколоть , даже не беря в руки второй орех)
и сладкое ядро

Есть два саженца этого ореха( в личные сообщения 096 1013270) годичные

Віктор Кожедуб 18.10.2017 00:30

Цитата:

Сообщение от Віталій Чернівецький (Сообщение 733266)
Підскажіть де можна купити плоди скороплідного горіха гроновидного, "ідеал", чи"Іван Багряний", а також сильнорослих тонкошкірих горіхів. А може їхні саджанці, якщо не дуже недорого. В замін пропоную гроші чи смачний мед =) Якщо що то в лічку. Дякую.

За наївності купив в Миколаївській області скороплідні горіхи - саджанці і вляпався. Цей аферист такий же нахабний як і в Чернівцях. Вирощують під виглядом ідеалу, Кочерженко і іван багряний звичайний дворовий горіх. Купував саджанці у якого то Сергія і пройшло вже 5 років і замість врожаїв отримав дулю. Телефон його не збереглося. але знайду його обов'язково. Купив саджанці в Херсонській області і вже на третій рік я побачив і горіхи і нормальний результат. Друг теж брав саджанці скороплідних горіхів з Миколаївської області і тепер теж сильно засмучений. Горіхи з Херсонської області сорти Кочерженко на третій рік вже з'явилися а горіх ідеал на 4 рік. Дерева до 5 метрів. З під Миколаєва замовляв багато саджанців і влетів по повній. З Чернівецької області замовив менше. Потрібно в Херсоні купувати!

Dr.Grey 18.10.2017 17:43

Ось Вам координати Сергія / Криве Озеро Миколаївська область / з горіхами на OLX по 30 гривень за штуку:
"Пропонуємо високоурожайні,стресостійкі,придатні для промислового вирощування на тереторій України сорти грецького горіха кочерженко, буковинский, идеал,іван багряний якість і порядність гарантую. Деталі по телефону."
https://www.olx.ua/obyavlenie/sadzha...98efb;promoted
:cool:

Віктор Кожедуб 18.10.2017 19:26

Цитата:

Сообщение от Dr.Grey (Сообщение 1082272)
Ось Вам координати Сергія / Криве Озеро Миколаївська область / з горіхами на OLX по 30 гривень за штуку:
"Пропонуємо високоурожайні,стресостійкі,придатні для промислового вирощування на тереторій України сорти грецького горіха кочерженко, буковинский, идеал,іван багряний якість і порядність гарантую. Деталі по телефону."
https://www.olx.ua/obyavlenie/sadzha...98efb;promoted
:cool:

Скажіть .. ви теж купували у нього саджанці?

Dr.Grey 18.10.2017 20:52

Бог милував, просто шукав інші рослини і запам'ятав цього "продавана"
Завжди моніторю такі повідомлення і попереджую друзів.

Віктор Кожедуб 18.10.2017 23:32

Цитата:

Сообщение от Dr.Grey (Сообщение 1082303)
Бог милував, просто шукав інші рослини і запам'ятав цього "продавана"
Завжди моніторю такі повідомлення і попереджую друзів.

Прикро що я раніше вас не знайшов ...

lilia_z 19.10.2017 13:45

Скажыть будь-ласка, а хтось купляв фундук в Батьків сад?
хочу взяти, але там мінімальне замовлення 10 штук одного сорту...

irina s 19.10.2017 16:21

Фундук из Батькив Сада был пару лет назад в совместном заказе, я брала себе и подругам- все растет и соответствует сорту, понемногу начинает плодоносить.:bye:

Віктор Кожедуб 19.10.2017 19:37

Цитата:

Сообщение от lilia_z (Сообщение 1082418)
Скажыть будь-ласка, а хтось купляв фундук в Батьків сад?
хочу взяти, але там мінімальне замовлення 10 штук одного сорту...

Я стільки бачив горіховодів, але таких клоунів як в Батьків сад вперше!

Dr.Grey 19.10.2017 21:54

Цитата:

Сообщение от Віктор Кожедуб (Сообщение 1082340)
Прикро що я раніше вас не знайшов ...

Напишіть мені в приватні повідомлення, поспілкуємося:friends:

язичник 19.10.2017 22:00

Цитата:

Сообщение от Dr.Grey (Сообщение 1082548)
Напишіть мені в приватні повідомлення, поспілкуємося:friends:

А те, що ваш свіжопосвячений ,,прихильник'' з першого посту всіх лає, а хвалить лише херсонських, ніяк не насторожує:crazy:

Віктор Кожедуб 19.10.2017 22:43

Цитата:

Сообщение от язичник (Сообщение 1082554)
А те, що ваш свіжопосвячений ,,прихильник'' з першого посту всіх лає, а хвалить лише херсонських, ніяк не насторожує:crazy:

Я брав в Херсоні горіх бомбу 20 саджанців і на ч рік вже було по 10 кілограм горіхів. І не всіх лаю! Я купував горіхи в Маріуполі у Тані теж все в порядку. Так що ви даремно!

Bycina 21.10.2017 21:26

хочу купить орех Кочерженко, не подскажете проверенного продавца? спасибо!

Віктор Кожедуб 21.10.2017 22:49

---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:48 ----------

[/COLOR]
Цитата:

Сообщение от Bycina (Сообщение 1082946)
хочу купить орех Кочерженко, не подскажете проверенного продавца? спасибо!

Олег Коноволюк або Олег 21

teacher 25.10.2017 10:37

Этой осенью покупала 2 деревца ореха для мамы, сорта Буковинский и Рудьковский. Брала в Ярославсаде, в с.Зеленый Бор, недалеко от Крушинки. Саженцы-одногодки, привиты, с закрытой корневой в пакете. Корневая достаточно развита, корешки пробились даже через отверстия для воды.
Ребята достаточно приятные в общении, все рассказали, посоветовали. Предложили сертификаты, но так как деревья "для домашнего пользования", думаю, должны расти и без этого. Цена приемлемая, на мой взгляд.

Іван Дмитрик 30.10.2017 14:06

Доброго дня, а цей пан з Чернівців , в якого Ви купляли саджанці горіха часом не Затоковий?

Віктор Кожедуб 30.10.2017 15:47

Цитата:

Сообщение от Іван Дмитрик (Сообщение 1084803)
Доброго дня, а цей пан з Чернівців , в якого Ви купляли саджанці горіха часом не Затоковий?

Люди хто купував у нього саджанці кожен день його проклинають ...

Віктор Кожедуб 18.11.2017 01:28

Цитата:

Сообщение от Віктор Кожедуб (Сообщение 1082284)
Скажіть .. ви теж купували у нього саджанці?

Я дозвонився до того Сергія, що ви мені посоветовали, але це не він! Цей парень вроде розуміє про що говорить ...

Elly 27.11.2017 15:11

Цитата:

Сообщение от Bycina (Сообщение 1083097)
підкажу. в п.п.

Цитата:

Сообщение от Bycina (Сообщение 1083268)
смотрите л.с.

Цитата:

Сообщение от Bycina (Сообщение 1083811)
смотрите л.с.

А это еще что за цирк? Все последние сообщения - "и мне в личку" с подобными ответами... Это не фконтактик, а форум, пишите открыто, предупреждение.

apple1210 05.12.2017 12:57

Цитата:

Сообщение от blueberry (Сообщение 741952)
В Черновцах саженцы ореха можно купить на опытной станции. Да, за 150 грн. Зато привитые.

А можно ли где то увидеть асортимент этой станции? Почитала тут по сортам. Хочу саженец "Буковинська бомба". Что бы привитый и с гарантией сортности. Своих само-сеянцев хватает. Не успеваю выдергивать. Еще один за 100500 не нужен.

hatinka 06.12.2017 02:47

Цитата:

Хочу саженец "Буковинська бомба".
Цитата:

Или контакты этой станции. Заранее спасибо.
У Светы Пятницы контакты есть, да и в инете тоже, но сколько она их вызванивала...Они там чуть ли не по предзаказам оптовикам прививают. Заказать вроде как можно от 10шт весной и осени ждать. И цена 300+грн штука. Они в розничных покупателях особо не заинтересованы, похоже

Pixie 06.12.2017 03:09

ого. Шо умови, шо ціна якось не приваблюють. На агромаркеті он за 100 грн продають бомбу. Я думала тут краще-гарантованіше-дешевше всі купують десь в секретних місцях:D
Буду шукать іще

Нина 06.12.2017 09:27

Аню, тому що як раз гарантованіше, тому і така черга до них, і така ціна. Волоські горіхи тяжко щепляться, дуже малий вихід в результаті. Тому ціна такого саджанця не може бути нижчою від 150 грн. Це в кращому випадку.

Текущее время: 01:01. Часовой пояс GMT +3.