![]() |
Re: где купить орех?
А ми їм не розкажемо! Ось так! :wink:
|
Якби ж вони тільки слухали. З посаджених восени в полі в половині навіть шкарлупок немає, тільки нори залишаються
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Геть забув, тоді ж мурахи знищили і більшість наклюнутих плодів каштану їстівного(Castanea sativa).Решта, щоправда, потім вимерзла. |
Цитата:
|
Я себе посадил в прошлом году "тонкорокые" очень мягкая скорлупа ,мне не нужны крупные , а считаю главным достоинством скорлупу менее 1 мм ( которую можно расколоть , даже не беря в руки второй орех)
и сладкое ядро ,без горечи. Кстати ореху этому,который растет в городе Ингулец Днепропетровской области, уже более 54х лет (61 года посадки)и откуда такое чудо взялось? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Ось Вам координати Сергія / Криве Озеро Миколаївська область / з горіхами на OLX по 30 гривень за штуку:
"Пропонуємо високоурожайні,стресостійкі,придатні для промислового вирощування на тереторій України сорти грецького горіха кочерженко, буковинский, идеал,іван багряний якість і порядність гарантую. Деталі по телефону." https://www.olx.ua/obyavlenie/sadzha...98efb;promoted :cool: |
Цитата:
|
Бог милував, просто шукав інші рослини і запам'ятав цього "продавана"
Завжди моніторю такі повідомлення і попереджую друзів. |
Цитата:
|
Скажыть будь-ласка, а хтось купляв фундук в Батьків сад?
хочу взяти, але там мінімальне замовлення 10 штук одного сорту... |
Фундук из Батькив Сада был пару лет назад в совместном заказе, я брала себе и подругам- все растет и соответствует сорту, понемногу начинает плодоносить.:bye:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
хочу купить орех Кочерженко, не подскажете проверенного продавца? спасибо!
|
---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:48 ----------
[/COLOR] Цитата:
|
Этой осенью покупала 2 деревца ореха для мамы, сорта Буковинский и Рудьковский. Брала в Ярославсаде, в с.Зеленый Бор, недалеко от Крушинки. Саженцы-одногодки, привиты, с закрытой корневой в пакете. Корневая достаточно развита, корешки пробились даже через отверстия для воды.
Ребята достаточно приятные в общении, все рассказали, посоветовали. Предложили сертификаты, но так как деревья "для домашнего пользования", думаю, должны расти и без этого. Цена приемлемая, на мой взгляд. |
Доброго дня, а цей пан з Чернівців , в якого Ви купляли саджанці горіха часом не Затоковий?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
ого. Шо умови, шо ціна якось не приваблюють. На агромаркеті он за 100 грн продають бомбу. Я думала тут краще-гарантованіше-дешевше всі купують десь в секретних місцях:D
Буду шукать іще |
Аню, тому що як раз гарантованіше, тому і така черга до них, і така ціна. Волоські горіхи тяжко щепляться, дуже малий вихід в результаті. Тому ціна такого саджанця не може бути нижчою від 150 грн. Це в кращому випадку.
|
| Текущее время: 01:01. Часовой пояс GMT +3. |