![]() |
Re: НАШ ЛИКБЕЗ ПО АГРОХИМИИ.
В справочнике химика написано, что при контакте с парами воды он станет синим.:pardon:
|
Цитата:
|
Re: Полив, том числе и капельный
Если кому то еще интересен вопрос об условном обозначении доз удобрения, то теперь я могу утверждать, что обозначение типа N20P15K15 говорит, что на гектар удобряемой площади надо внести, в пересчете на действующее вещество, 20 кг азота, 15 кг фосфора и 15 кг калия.
В подтверждение даю ссылку на документы министерства С/Х Беларуси: http://mshp.gov.by/information/mater...bae01ad40.html И фрагмент скрина таблицы из этого документа. Цитата:
|
Виникло питання по препаратам міді, зокрема по діючій речовині хлорокису міді. Виробник пише строк очікування 20 днів (для яблуні та томатів як приклад). І одночасно той же виробник пише, що це контактний препарат який не накоплюється в плодах та листі рослини. Чому тоді такий великий строк очікування? Чи не достатньо просто ретельно помити те яблуко або помідор? На багатьох фунгіцидах системної дії строк очікування менший...
|
Це для тих, хто не миє.:wink:
|
Нє, садовнику, я все-таки крім спасібки напишу вам дякую словами. Я ж всю голову зламала з цією дилемою, а воно он воно шо.:D:D:D
|
| Текущее время: 01:15. Часовой пояс GMT +3. |