![]() |
Re: Адреса и отзывы о поставщиках 3
Цитата:
|
кто-нибудь делал заказы в Макси-сад? особенно меня интересует сортовое соответствие а также качество посадочного материала
|
Цитата:
|
Я там замовляла, про що писала в даній темі. Якісний посадковий матеріал!
|
чи замовляв хто насіння в http://phoenix-seeds.tatet.ua/i83917...anglesii.html? В них є насіння екзотичних рослин як от: чорна троянда, чорна півонія. Хотілося б знати чи насправді та троянда і півонія будуть мати чорний колір, чи таких квітів з такими кольорами всеж-таки не існує в природі
|
Ну, не буває таких синіх, чорних, зелених, райдужних троянд! А їх троянда "Метеор" - це "Фокус-покус", який за 25-30 грн. можна купити вже готовим саджанцем. Не кажу вже про "звичайні плетисті" троянди...
На мою думку, не надто чесний продавець... |
Цитата:
|
:D И хто токо производитель этих семнян.
В свое сремя тоже кидалась на такие семена на других сайтах, ну абра-кадабра, поняла самое реальное, это покраска срезочных роз: "Берёте белую розу, ращепляете стволик на 5-7 частей (или сколько хотите) и ставите эти части стебля в 5-7 стаканов с разными красителями на 3 дня" |
З"негритятками" типу троянди і полуниці чорних, а також "голубої крові" троянди і півонії може й і фантастика. А от мені сподобались там "кенгуринна лапка". Може ця лапка ближча до реальності. Ніхто щось не відгукується чи мали з ними хтось справу. Може мені попробувати першою купити лотерейний квиток і задовільнити цікавість про те що то за кіт у їхньому мішку. При наймні проллю світло на їхні насіння для всіх інших таких бажаючих. Наразі, ще подумаю
|
Цитата:
Хочеться екзотики: в нас є ботанічні сади, де вирощують дуже цікаві види рослин. он навіть в Київському НБС на сайті можна ознайомитися з їхніми пропозиціями. Або заказувати з "імпортних" великих насіневих інет-магазинів. Ще краще спілкуватися з колекціонерами на спеціалізованих форумах. |
Цитата:
|
В темке "Садовые герани" , пост165 (запись 2010 года) идет речь о таком поставшике как Шевчук.
Старожилы, подскажите как его найти и что можете о нем сказать? |
Цитата:
|
А як повинна виглядати штамбово троянда? Я в трояндах не дуже розуміюся. Мені прийшла троянда і на ній в місті переходу від кореневища до стовбура потовщення таке як м"ячик об"ємом з кулак. Це так має бути чи ні?
|
Сфотографируйте и выставьте фото в "розовой" теме. Не хотелось бы огорчать безпочвенно...
|
В этом году покупала в novosad.in.ua малину, смородину, голубику и орехи. Малину даже два раза: весной посадила, ремонтантную попробовала и дозаказала еще на осень. Соседка по моим следам покупала там же смородину. Все очень приличное, хорошая корневая, упаковано тщательно. Заказывала через сайт, через пару дней звонила, уточняла состояние заказа, договаривалась о дне отправки.
|
Re: Черный список:(
Здравствуйте, искала в поисковике и не нашла, подскажите заказывали ли вы в Цветочной Лавке http://www.violet.kiev.ua/about
Спасибо |
Цитата:
|
Almira, я теж в "Цветочной лавке" замовляла засоби захисту рослин і грунт - без жодних нарікань з моєї сторони я все отримала швидко і без проблем.
|
Цитата:
Цена - это отдельный вопрос, мне кажется как у всех. |
В вопросе цены отдаю предпочтение ТД Лето
|
Замовляла на даному сайті http://ogorod.ua/shop/all насіння овочів - швидко, недорого і без ніяких там замін насіння.
|
А в последнее время кто-нибудь здесь Клуб Рослин покупал? :oops: Впечатления?
|
Летом брала на пробу пару можжевельничков на распродаже /по 50 грн. диаметром 20 см/.
http://i.piccy.info/i9/b95077c949964.../d_213_240.jpghttp://i.piccy.info/a3/2014-12-04-15...40x180-r/i.gif И качеством растений, и обслуживанием осталась очень довольна. |
Цитата:
|
Да, еще. Они не всегда вывешивают цены /типа "закончилось"/. Но если созвониться, то могут "найти" на складе :smile:
|
Уважаемые форумчане подскажите пожалуйста приобретал ли кто нибудь ирисы лилейники на сайте sad-liris соответствует ли их растения заявленным сортам.:smile:
|
Кто-то покупал в ДИВОСАД семейные деревья?
Как впечатления? |
А хто замовляв насіння овочів в Агро-Маркет (Одеса) agro-market.net/? Які враження? А то асортимент такий гарний. Чи може хтось порадить де придбати насіння для власного використання. Буду вельми вдячна
|
Получила сегодня семена,от Владимира Федоровича Сырай.Очень понравилось,что каждый пакетик с кратким описанием сорта и быстрая доставка.
|
| Текущее время: 19:01. Часовой пояс GMT +3. |