![]() |
Re: Теревенi 2018
Цитата:
|
Цитата:
Во всех странах мира процветает скрытая и явная работорговля. Рабовладелец это человек с высшим образованием, с семьёй, детьми и домашними питомцами. Уважаемый член общества, который платит налоги, ничего такого не употребляет и не нарушает правила дорожного движения. Информация из курса "Противостояние современному рабовладению" с факультета социальных технологий Могилянки. Заинтересован ли рабовладелец в распространении травки? плохом образовании, низкой медицинской помощи и отсутствия возможности приобрести оружие? Как говорит один мой молодой приятель - эволюционируй или умри. |
Цитата:
Блин, да между нами отличий столько, что перечислять можно часами. ---------- Post added at 10:34 ---------- Previous post was at 10:31 ---------- Цитата:
|
Цитата:
В том числе поэтому и уровень преступности ниже. Обязанность государства защищать граждан. |
Цитата:
Для современных форм эксплуатации могли бы другой термин придумать :wink: |
Цитата:
Поовина, однако, афроамериканцев. В процентном отношении соответствует? А Новый Орлеан, 1891 год, сицилийская мафия? На самом деле всё и проще, и сложнее одновременно. Цитата:
|
Для приобретения оружия потребуется два разрешения: одно именно на приобретение (надо собрать кучу справок, в т. ч. что ты не псих и судимости у тебя не было, что ты прошел спецкурсы и умеешь пользоваться этим оружием и т.п.), второе выдаётся милицией уже на хранение и применение оружия на основании первого разрешения.
А теперь скажите мне, что помешает какому-нибудь неадеквату при деньгах купить эти самые справки? В Америке на него бы посмотрели как на идиота и, наверное, даже бы донесли "куда следует", если бы он только заикнулся об этом. |
при здачі на водійські права теж начебто треба справка від психіатра. Тільки всі ми знаємо як її видають.
І що таке неадекват? Я знаю людей з психіатричними діагнозами, які навряд чи коли-небудь зможуть навмисне завдати шкоду собі чи іншим людям. Тоді як більшість моральних виродків, які не замислюючись направлять на людину дуло - вважаються психічно здоровими. |
Та за медкомісію на права і пр. і говорити нічого. Деякі і дорогу в диспансери не знають, куплялась повністю медкомісія. Потрібно вводити реєтр відкритий, але ж є медична таємниця. Може колись у нас дійде до того, що і автошкола буде нести відповідальність за підготовку водія.
А за сертифікати на зброю, то бачили б ви скільки мені їх приносили в свій час. Там через 5 хвилин співбесіди робиш для себе висновок. І то фігня, що психолог тобі тиче тести і каже, що краще якось відправити. Сертифікати йому вже видали, бо на обліку він не перебуває, а нам треба кимось вакант закривати. Так це для роботи, а представте що для себе. Я проти дозвілу на зброю усім підряд, дуже вже в голові вспливають факти, як комбат вскакував у машину і летів на луганщину, не випускаючи з рук двох і більше телефонів. А перед командировкою нічого неадекватного не було з тим хлопцем- до дзвінка дівчини. Слава Богу обійшлося. А другий раз не обійшлося. І хлопець нормальний і тести нормальні були і охороняв шишку міську і порішив себе, просто тому, що зброя у нього була. Я знаю що можна сказати, що міг і вистрибнути, міг, але застрелився в туалеті чи ванній, уже забула. І так само за легкі наркотики, хоча для мене вони страшні всі. А коли вони будуть доступніше, їх будуть більше пробувати і не у кожного вистачить сили волі відмовитись. Пиво, віскі взяли і мимо аптеки проходимо..., ага, щас. Це моя думка. |
Цитата:
|
Цитата:
---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 13:38 ---------- А конкурс аватарок уже был? |
Цитата:
Да, у каждого государства своя история. Но противники легалайза аргументируют какими-то домыслами, почему бы не почитать, что сами американцы думают на этот счет. А насчет оружия - мне странно, что против легалайза как раз те, кому оно больше всего нужно:D |
Цитата:
Цитата:
О чём мы говорим?! |
Я не знаю як у Києві і інших містах, але в Черкасах вже кілька років кожен паркан і стіна обписані рекламою спайсів (фарбою) і просто оголошення клеять на зупинках і під'їздах. ІМХО, краще вже легальна і органічна марихуана, ніж неясно яка хімія з непонятних джерел і з абсолютно невідомими наслідками. Аж до летальності з першого ж ужитку. Від трави такого не буває
|
Против свободной продажи оружия в Украине проголосовало 82 %:
https://ru.tsn.ua/ukrayina/poroshenk...ya-490275.html Вполне возможно, что у остальных 18 % оно уже есть:wink: |
Вот. Аня, ты меня понимаешь. Да и жизнь в частном доме в районе Д подразумевает наличие оружия в доступе:))
Gusenitsa, а причем тут это? Во-первых я не знаю всех деталей этого судебного процесса. Во-вторых, любое опьянение является по закону не смягчающим, а отягчающим обстоятельством. Кстати и в-третьих тут смешная коллизия. Сколько она там одним махом уложила? Шестерых? Без всякого оружия. И выйдет по УДО, готова поспорить. Так что неизвестно, что опаснее. А может, будь разрешен короткоствол, кто-то и выстрелить бы успел этой дуре по колесам или по черепу ее пустому. ---------- Post added at 14:09 ---------- Previous post was at 14:08 ---------- Цитата:
|
А ще, моя особиста думка - алкоголь реально гірше за траву. Особливо в нашій країні з насадженою "культурою" вжитку до повного посиніння і традиціями "якщо не п'єш то або ти мене не поважаєш, або ти хвора/падлюка". Алкоголізм нашому народу зробив набагато більше горя, ніж конопля.
Я знаю - без перебільшень - сотні сімей і доль, які повністю зруйнував алкоголь. І всього з десяток тих, кого зруйнували наркотики (і не трава, а ширка). Не знаю нікого, кому життя б зруйнувала конопля. Ну звісно якщо не вважати що вона стала трампліном до більш тяжких наркотиків. Але таких одиниці. Якщо є розум і сила волі, людина знає межу, за якою вороття нема. А скільки тих, хто пропив життя, бізнес і родину, зате ніколи не курив чи тим більше не коловся? Мільйони, на жаль. П.С. Я сама не вживаю :smile: І алкоголь вживаю рідко, бо занадто багато горя від нього бачила. |
Правильно, потому что от алкоголя начинается бычка, бытовуха, драки, выставление жены и детей на мороз и прочая поножовщина.
|
Цитата:
|
[QUOTE=lebedi;1108206]Против свободной продажи оружия в Украине проголосовало 82 %:
https://ru.tsn.ua/ukrayina/poroshenk...ya-490275.html /QUOTE] Не верю в репрезентативность выборки. Понимая опасность попадания оружия в руки неадеквата, я обеими руками голосую за свободную продажу оружия. Правда, 3 единицы охотничьих ружей у нас имеются. И к темке история. Летом прошлого года к нам пришли проверить условия хранения оружия. И тут же интересуются, а где, милейшие, нарезной карабин(?!). -Какой-такой нарезняк? - Тут господин N (мы впервые слышим эту фамилию) зарегистрировал это оружие по Вашему адресу. На плановую проверку и продление разрешения на оружие сей фрукт не явился. Фамилию и данные на того господина мы на всякий случай переписали. Милицию отправили в паспортный стол. Прикол ситуации заключается в том, что никто кроме нас в этой квартире никогда не проживал. Спрашивается: как и по каким документам зарегистрировали оружие по нашему адресу. |
Цитата:
|
Цитата:
Люди! Вы меня удивляете! Государственные институты должны работать! И тогда уже можно говорить о легализации всего остального! :pardon: |
Цитата:
|
Цитата:
Gusenitsa я живу в селі і чоловік по роботі часто у відрядженнях по 2-3 тижні. Міліції у нас в області є десь 30% від потрібної кількості персоналу. Так що не знаю чому ви так дивуєтесь, вбити, поранити чи просто пограбувати людину можна за кілька хвилин. А скільки буде їхати наряд? Це ще якщо буде кому його викликать. Цитата:
Ми ж не засуджуємо тих, хто щоп'ятниці попиває пивко, а то і що поміцніше. А там уже і не тільки в святу п'ятницю, а і щодня після роботи. А потім уже і горілка не тільки по святам. Абсолютно вірно - все починається з малого. Якщо людина схильна до залежності і не може стримувати себе, то це проблема в її голові, у оточенні, у вихованні, у характері - а не у марихуані чи в пиві. :pardon: |
Аню, можливо ти не бачила зруйнованих сімей з-за коноплі та гашишу, бо вони до цієї пори заборонені, а горілка, на відміну від них, дозволена. Тому і принесла стільки горя, бо дозволена. А от травка, як і інші слабкі наркотики, для людей, що можуть стати залежними від наркоманії, є трампліном. Так, так, щоб спробувати щось , що сильніше вставляє. І що непомітно чіпляє так, що зіскочити вже неможливо. Як і горілка, без якої застілля -не застілля, так і з дозволеними наркотиками буде.
|
Цитата:
Но Gusenitsa совершенно права, легалайз должен идти в комплексе с работой всей системы. Ну да, все начинается с малого. От марихуаны, которая, на самом деле мало кому нравится, у нас священный ужас, а то что молодежь пиво литрами сосет в парках - нормально. |
Цитата:
Цитата:
У кожного своя позиція стосовно цього питання. Я просто висловлюю свою. І, в принципі, все одно всі залишаться при своєму. Наприклад чоловік у мене теж якийсь нажаханий цими міфами про марихуану і категорично проти легалайзу. А ще він гомофоб. :D Скільки не сперечались із фактами і логічними аргументами - все одно не переконали одне одного, на тому і припинили обговорення. Я поважаю його думку, він поважає мою. Але якщо буде якийсь референдум, то я буду голосувати за - і за одностатеві шлюби, і за вільний продаж марихуани (але тільки її) і звісно ж - за право володіння і використання зброї. ---------- Post added at 15:50 ---------- Previous post was at 15:48 ---------- Цитата:
|
Нет, пиво литрами, по пятницам/не пятницам не нормально. Как и водка. Насмотрелась этого. Я за поднятие акциза на сигареты, пивоводку и пр. Хотя понимаю, что из употребляющих-курящих мало кто станет меньше покупать. А вот новые, возможно.
|
Цитата:
Це гірка іронія на тему, куди може привести цей шлях! :sad: |
| Текущее время: 08:56. Часовой пояс GMT +3. |