![]() |
Re: Астрологічні питання-відповіді та консультації
А мені страшно, і тому страшенно цікавить.
А про долю одного провінційного театру можна дізнатися? |
Re: ПРО РЕТРОГРАДНИЙ МЕРКУРІЙ
Цитата:
|
Re: ПРО РЕТРОГРАДНИЙ МЕРКУРІЙ
Цитата:
пише що в цей час різко падає концетрація і увага, особливо в дітей, хотілося б, якщо це читають вчителі, пересвідчитися. ---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:39 ---------- Цитата:
якщо доля театру не зав"язана на долю однієї людини - тоді не знаю.. |
:sad: А тоді хоча би про мою долю в цьому театрі?.. :cry:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ага. Дякую. Зараз спробую уточнити...
|
авраам лінкольн був обраний в конгрес у 1846-му році.
джон кеннеді - у 1946-му. лінкольн став президентом в 1860-му. кеннеді у 1960-му. прізвище секретаря лінкольна - кеннеді. прізвище секретаря кеннеді - лінкольн. в обох померли сини під час їхнього перебування на президентському посту. обидва були застрелені в п'ятницю у присутності дружин, причому секретарі обидвох просили не здійснювати їхніх останніх поїздок. обидвох на посту президента змінили представники південих штатів з прізвищем джонсон. ендрю джонсон народився 1808-го року. ліндон джонсон - 1908-го. вбивці президентів народилися в 1839-му та 1939-му. обидва походили з південних штатів. обидва були вбиті перед судовим процесом. лінкольн був застрелений в театрі форда. кеннеді - у автомобілі "лінкольн" який випускає корпорація форд |
десять днів назад я взявся відповідати на питання котрі мають стосунок до астрології на "фуршеті" в уютній жж-шечці
http://temainarod.ru/mar2012/t601013410.html#m601013410 |
про ретроградний меркурій.
не можу пересвідчитись на власному досвіді чи справді ретроградний меркурій приводить до тупиковості розпочатих справ, але те що народжені в цей період люди метуть язиком як помелом - факт. перебрав знайомих балаболів - усі народились у час ретроградного меркурія. |
Чаще всего в описаниях ретроградного Меркурия в натальных картах, с точностью до наоборот...:pardon: это кармический показатель, интровертный Меркурий (нарушена коммуникабельность, может давать дефекты речи, сложно выражать словами свои мысли).
"Ретроградный Меркурий чаще всего обозначает развитые умственные способности. Если он находится перед Солнцем - это указывает на остроумие; "в лучах Солнца" - на сильнейший субъективизм; позади Солнца - на склонность к мистике, оккультным; сокровенным наукам, или на вокальный талант. Меркурий поврежденный может указывать на ум заурядный и на заметную неуравновешенность характера с частыми приступами лени, небрежности, нерадивости, или какие-либо умственные или речевые комплексы; на малые творческие способности, большие затруднения при принятии более или менее важных решений. ... Ретроградный Меркурий часто указывает на трудности в учебе, на отсутствие практичности, нервозность, нестабильность, на беспрерывную тягу к движению, неусидчивость, на весьма критичный ум и болезненную заботу о мелочах, о трудном приспосабливании к быстро меняющейся ситуации. Он заставляет учиться порядку, дисциплине, методичности, умению доделывать начатое до победного конца." "В целом, ретро-планета в кармическом анализе - это указание на то, что человек в прошлом наработал значительный опыт по ее функции, возможно даже «вырвался вперед» по сравнению с другими планетами гороскопа. Но этот опыт оказался очень однобоким и не согласованным с общим направлением развития Духа. И теперь человек вынужден возвращаться к пройденному - это своего рода «работа над ошибками». Гороскоп описывает человека как структурную систему. И если ее элементы гипертрофированы или недоразвиты, то природа их корректирует к общему знаменателю." из статьи о кармическом анализе натальной карты. Другие планеты в ретроградном движении О ретроградности Немного о ретроградном Меркурии в житейских делах С юмором о ретроградности и директности можно прочесть у Рыжова " О том как ходют планеты" :oops: Мне нравится астрологический анализ Подводного с его ступенями проработки... его книги очень люблю.:oops: |
з того що я бачу у дітей - найбільше псує мову меркурій в юпітеріанських знаках, рибах і стрільці.
в дорослих спалений меркурій дає суб'єктивність мовлення ( як от в мене) - все через "я", мушу перечитувати написане і викидати постійно це слово. подводного поважаю але не ставлю на перше місце, сонце з меркурієм у мене в тільці, так що мого підходу характерний насамперед практицизм. а поскільки кілька місяців тому у мене пішла транзитна венера по натальному сонцю - дуже актуальною стала тема синастрій :crazy:, дарагана і читаю і слухаю постійно.. |
вчора мав третю нагоду переконатись в дієвості хорарної астрології, і це знов був пошук загублених предметів.
на цей раз - пультів від телевізора і програвача :crazy: програма мені сказала що загублений предмет зроблений з пластмаси і використовується він для управління іншими предметами. утретє підряд правильно. хорарами я займатись навряд чи буду - занадто багато "але", а ось близько споріднену з ними елективну астрологію, - пошук найкращого часу для старту тих чи інших ініціатив, - почну тестувати на практиці вже в середу, хай лиш меркурій з ретроградності вийде.. |
Цитата:
|
Цитата:
взагалі-то поїздки, у моєму розумінні, це не зовсім предмет елективної астрології, тому що розтягнуті у часі і просторі. а цей розділ займається скоріш одномоментними ініціативами, типу вступу у шлюб, покупки, формальне відкриття бізнесу, оголошення війни :crazy:, час в який можна звернутися до якоїсь людини з якимось питанням і т.д. поїздка - подивлюся прогресії та транзити. |
написала
|
дуже уважним ставленням до порад астролога в елективних справах прославився американський президент рональд рейган. наскільки я пам'ятаю, заява про вступ у виборчу гонку була зроблена пізно ввечері, після того як журналісти чекали 10 годин на неї, а інагурація відбулася на світанку :crazy:
зате тепер його оцінюють як чи не найуспішнішого президента в історії сша. |
|
Трохи снігу, а наскільки може бути точним гороскоп, якщо народження відомо з точністю +-година (від 5 до 7 ранку):pardon:
Я ще будучи студентов замовляв гороскоп у одного цікавого чоловіка - той за 2 місяці передав мені цілу купу списаних сторінок А4 з малозрозумілими картами, домами, якимись термінами - шкода що ключа для дешифровки не дав. Тож так і лежить той талмуд у портфелі під диваном :crazy: Мене цікавить на даний момент питання чи варто розпочинати власну справу і змінювати вид діяльності :oops: |
напишіть мені на
dgafshsagsa@gmail.com потрібні дати народження Ваших батьків, дата шлюбу, якщо були якісь важкі травми чи операції - і їх дати теж. зараз всі розрахунки та інтерпретація натальної карти ( "гороскопу", - майже лайливе для людей котрі займаються астрологією слово :crazy:), робляться програмно, я лише зводжу докупи, на все про все потрібно хвилин 10-15. |
Надіслав. Дата одруження потрібна батьків чи моя з дружиною?
|
|
я зайнявся на днях хорарною астрологією і вирішив що букмекерські контори створені спеціально для фінансування астрологів. позавчора я передбачив виграш бреді в пакьяо і німеччини у португалії.
сьогодні - ставлю на нічию в матчі ірландія-хорватія, причому успіху ( заб"ють гол або залишаться в більшості) першими досягнуть ірландці. моя мета - десять правильних прогнозів підряд, після того понесу гроші до букмекерів ) |
Володимире, а давайте для чистоти експерименту ви будете прогнозувати рахунок напередодні
---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:28 ---------- Цитата:
|
вже не буду. задавати питання самому собі - неправильно. тим більше мало не з під примусу. питатися має хтось для кого відповідь є дуже важливою.
ось бреді-пакьяо - я справді вболівав за пакьяо і коли ідея подивится "на зорі" прийшла в голову - відчував цей момент мало не як осяяння. а сьогодні довго думав-думав і вирішив спитати себе про ірландія-хорватія, вирішивши що вболіваю за хорватів. а що до матчу італія-іспанія - не зміг навіть визначитись за кого вболіваю.. |
вирішив відновити свою астрологічну активність на форумі.
мене можна питати про будь-що, улюблені теми - взаємовідносини, та профорієнтація. тема якої я стараюся уникати - підтвердити батькам які в них унікальні та хороші діти ) мій акаунт на фейсбуку - xaverius.morshtyn |
мій рахунок у спортпрногнозі, до речі, - 11:2.
|
Цитата:
|
я повністю поклався на констянтина дарагана :pardon:
його прогноз на 2012: http://www.astrology-online.ru/goroskop_2012.shtml а це на 2011: http://www.astrology-online.ru/comme...-01-2012.shtml |
... в его прогнозах, все слишком виртуально и размыто , такое может быть каждый год, и вообще всегда...не впечатляет...)))
|
Цитата:
"на небі" є лише 10 основних планет :pardon:. задача астролога - спроектувати небесну динаміку на земні процеси. Цитата:
( а знаючи ще і місце та точний час її народження - розповім про деталі біографії які й мама рідна не знає :crazy:) |
бажаючі можуть подивитися як виглядає хорарна астрологія в своєму самому екстремальному варіанті
http://www.ex.ua/view/15510714 |
півроку тому Marta хотіла дізнатися що її чекає далі на роботі. в той час я займався майже виключно одним натальним аналізом і відповів що не готовий відповісти на її питання. а тепер зійшов в основному на одні спортпрогнози і що саме смішне - в мене усе виходить :crazy:
що таке хорарна астрологія - можете почитати тут: http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...B3%D0%B8%D1%8F |
про що питати астролога.
оскільки, як бачу, мало хто розуміє з якими питаннями звертаються до астролога і на що він в принципі може відповісти - вирішив провести коротенький лікбез. отже, натальна астрологія займається долею народженного. будується натальна карта, яка є проекцію на площину положень небесних тіл на момент та місце народження. момент народження - це, як правило, момент першого крику. аналізуючи натальну карту астролог може сказати що з людиною може статися а що ні. взаємовідносини різного роду з іншими людьми, шлюб, кар"єра, еміграція, профорієнтація, гроші - це теми натального аналізу. статися з людиною може лише те що "прописано" в натальній карті. нема скажімо шлюбу - і всьо..:pardon:як би потому планети не збиралися над головою - шлюбу не буде. методи прогнозу по натальній карті включають в себе дирекції, прогресії та транзити. але для якісного прогнозу по натальній карті потрібно точно знати, до хвилин, час народження, що не завжди можливо. інший розділ астрології - хорарна астрологія, або астрологія запитань. теоретично астролог може знайти відповідь на будь-яке запитання що хвилює кверента ( того хто запитує). "чи виграє найближчий матч команда за яку я вболіваю?", "де шукати зниклого кота і чи знайдеться він взагалі?", "чи зраджує мені мій чоловік?" і т.д. проблема тут в іншому - в наш час астролог та кверент перебувають часто далеко одне від одного і я, скажімо, застосовувати в нас на форумі хорарну асторологію не беруся - ви відправили питання мені в 12.00 перебуваючи в києві, я прочитав його в 19.15 того ж дня в себе вдома - на які місце і час будувати карту? самі астрологи не можуть прийти до однозначної відповіді, сходяться що вона залежить від якостей самого астролога. |
|
|
Володимире, як ставитеся до цього?
Ключ к целительным силам растений (взгляд астролога). |
років 300 тому кожен лікар був і астрологом, ці дисципліни були нерозривні. діагнози ставилися по декумбітурах, а прийом ліків, які були набагато слабшими ніж тепер, відбувався в точно розрахований астрологічними методами час.
http://www.kunpendelek.ru/library/as...y/key-healing/ |
розбір прогнозів минулого року:
http://www.astrology-online.ru/comme...-01-2013.shtml стосовно "что же будєт с родіной і с намі" - якщо гороскоп україни 24-08-1991 14.59 по грінвічу, київ є діючим, то цікаві часи почнуться для нас як політичного організму в 2015-му році. тоді транзитний плутон вийде на асцендент. |
написав невеликий пост про мунданну карту совєцького союзу:
http://baleron.livejournal.com/5063.html |
| Текущее время: 22:09. Часовой пояс GMT +3. |