Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках!

Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках! (http://www.sadiba.com.ua/forum/index.php)
-   Форумные посиделки (http://www.sadiba.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Астрологічні питання-відповіді та консультації (http://www.sadiba.com.ua/forum/showthread.php?t=9770)

Marta 13.03.2012 20:34

Re: Астрологічні питання-відповіді та консультації

А мені страшно, і тому страшенно цікавить.
А про долю одного провінційного театру можна дізнатися?

Ol'ga 13.03.2012 20:34

Re: ПРО РЕТРОГРАДНИЙ МЕРКУРІЙ

Цитата:

Сообщение от трохи снігу (Сообщение 349310)
сьогодні пішов в банк переказувати гроші на картку, десять хвилин розбиралися чому комп'ютер не бажає приймати номер, невже неправильно записаний, прийшов додому і ще раз подивився - номер картки правильний але банк не той..

I cкiльки вiн ще буде ретроградним?

трохи снігу 13.03.2012 20:42

Re: ПРО РЕТРОГРАДНИЙ МЕРКУРІЙ

Цитата:

Сообщение от Ol'ga (Сообщение 349361)
I cкiльки вiн ще буде ретроградним?

4 чи 5 квітня виходить з ретроградності.

пише що в цей час різко падає концетрація і увага, особливо в дітей, хотілося б, якщо це читають вчителі, пересвідчитися.

---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

Цитата:

Сообщение от Marta (Сообщение 349364)
А мені страшно, і тому страшенно цікавить.
А про долю одного провінційного театру можно якось дізнатися?

в принципі я бачу лише один спосіб відповісти на це питання - подивитися на гороскоп людини на якій цей театр тримається. але потрібно знати не лише дату але і точний час та місце її народження.

якщо доля театру не зав"язана на долю однієї людини - тоді не знаю..

Marta 13.03.2012 20:44

:sad: А тоді хоча би про мою долю в цьому театрі?.. :cry:

dnd 13.03.2012 20:53

Цитата:

4 чи 5 квітня виходить з ретроградності
даты периодов....

трохи снігу 13.03.2012 20:54

Цитата:

Сообщение от Marta (Сообщение 349372)
:sad: А тоді хоча би про мою долю в цьому театрі?.. :cry:

мені потрібна дата і точний, до години, час Вашого народження, без нього ніяк. якщо знаєте - пишіть на скриньку що вказана у першому повідомленні теми.

Marta 13.03.2012 21:14

Ага. Дякую. Зараз спробую уточнити...

трохи снігу 14.03.2012 13:45

авраам лінкольн був обраний в конгрес у 1846-му році.

джон кеннеді - у 1946-му.

лінкольн став президентом в 1860-му.

кеннеді у 1960-му.

прізвище секретаря лінкольна - кеннеді.

прізвище секретаря кеннеді - лінкольн.
в обох померли сини під час їхнього перебування на президентському посту. обидва були застрелені в п'ятницю у присутності дружин, причому секретарі обидвох просили не здійснювати їхніх останніх поїздок.

обидвох на посту президента змінили представники південих штатів з прізвищем джонсон.

ендрю джонсон народився 1808-го року.

ліндон джонсон - 1908-го.

вбивці президентів народилися в 1839-му та 1939-му.

обидва походили з південних штатів.

обидва були вбиті перед судовим процесом.

лінкольн був застрелений в театрі форда.

кеннеді - у автомобілі "лінкольн" який випускає корпорація форд

трохи снігу 25.03.2012 11:14

десять днів назад я взявся відповідати на питання котрі мають стосунок до астрології на "фуршеті" в уютній жж-шечці

http://temainarod.ru/mar2012/t601013410.html#m601013410

трохи снігу 25.03.2012 15:11

про ретроградний меркурій.

не можу пересвідчитись на власному досвіді чи справді ретроградний меркурій приводить до тупиковості розпочатих справ, але те що народжені в цей період люди метуть язиком як помелом - факт. перебрав знайомих балаболів - усі народились у час ретроградного меркурія.

Ксана 25.03.2012 19:42

Чаще всего в описаниях ретроградного Меркурия в натальных картах, с точностью до наоборот...:pardon: это кармический показатель, интровертный Меркурий (нарушена коммуникабельность, может давать дефекты речи, сложно выражать словами свои мысли).

"Ретроградный Меркурий чаще всего обозначает развитые умственные способности. Если он находится перед Солнцем - это указывает на остроумие; "в лучах Солнца" - на сильнейший субъективизм; позади Солнца - на склонность к мистике, оккультным; сокровенным наукам, или на вокальный талант. Меркурий поврежденный может указывать на ум заурядный и на заметную неуравновешенность характера с частыми приступами лени, небрежности, нерадивости, или какие-либо умственные или речевые комплексы; на малые творческие способности, большие затруднения при принятии более или менее важных решений. ... Ретроградный Меркурий часто указывает на трудности в учебе, на отсутствие практичности, нервозность, нестабильность, на беспрерывную тягу к движению, неусидчивость, на весьма критичный ум и болезненную заботу о мелочах, о трудном приспосабливании к быстро меняющейся ситуации. Он заставляет учиться порядку, дисциплине, методичности, умению доделывать начатое до победного конца."

"В целом, ретро-планета в кармическом анализе - это указание на то, что человек в прошлом наработал значительный опыт по ее функции, возможно даже «вырвался вперед» по сравнению с другими планетами гороскопа. Но этот опыт оказался очень однобоким и не согласованным с общим направлением развития Духа. И теперь человек вынужден возвращаться к пройденному - это своего рода «работа над ошибками». Гороскоп описывает человека как структурную систему. И если ее элементы гипертрофированы или недоразвиты, то природа их корректирует к общему знаменателю."
из статьи о кармическом анализе натальной карты.

Другие планеты в ретроградном движении

О ретроградности

Немного о ретроградном Меркурии в житейских делах

С юмором о ретроградности и директности можно прочесть у Рыжова " О том как ходют планеты" :oops:
Мне нравится астрологический анализ Подводного с его ступенями проработки... его книги очень люблю.:oops:

трохи снігу 26.03.2012 00:15

з того що я бачу у дітей - найбільше псує мову меркурій в юпітеріанських знаках, рибах і стрільці.

в дорослих спалений меркурій дає суб'єктивність мовлення ( як от в мене) - все через "я", мушу перечитувати написане і викидати постійно це слово.

подводного поважаю але не ставлю на перше місце, сонце з меркурієм у мене в тільці, так що мого підходу характерний насамперед практицизм. а поскільки кілька місяців тому у мене пішла транзитна венера по натальному сонцю - дуже актуальною стала тема синастрій :crazy:, дарагана і читаю і слухаю постійно..

трохи снігу 01.04.2012 21:13

вчора мав третю нагоду переконатись в дієвості хорарної астрології, і це знов був пошук загублених предметів.

на цей раз - пультів від телевізора і програвача :crazy:

програма мені сказала що загублений предмет зроблений з пластмаси і використовується він для управління іншими предметами. утретє підряд правильно.

хорарами я займатись навряд чи буду - занадто багато "але", а ось близько споріднену з ними елективну астрологію, - пошук найкращого часу для старту тих чи інших ініціатив, - почну тестувати на практиці вже в середу, хай лиш меркурій з ретроградності вийде..

VARIKA 01.04.2012 22:57

Цитата:

а ось близько споріднену з ними елективну астрологію, - пошук найкращого часу для старту тих чи інших ініціатив, - почну тестувати на практиці вже в середу,
Да? Я вот планирую поездку-визит в ближайшее время. Вы мне можете сказать, когда оптимально ее совершить?

трохи снігу 01.04.2012 23:13

Цитата:

Сообщение от VARIKA (Сообщение 358962)
Да? Я вот планирую поездку-визит в ближайшее время. Вы мне можете сказать, когда оптимально ее совершить?

не можу знайти Ваш е-мейл, напишіть, будь-ласка, мені ще раз на скриньку що у першому повідомлені цієї теми.

взагалі-то поїздки, у моєму розумінні, це не зовсім предмет елективної астрології, тому що розтягнуті у часі і просторі.

а цей розділ займається скоріш одномоментними ініціативами, типу вступу у шлюб, покупки, формальне відкриття бізнесу, оголошення війни :crazy:, час в який можна звернутися до якоїсь людини з якимось питанням і т.д.

поїздка - подивлюся прогресії та транзити.

VARIKA 01.04.2012 23:19

написала

трохи снігу 01.04.2012 23:35

дуже уважним ставленням до порад астролога в елективних справах прославився американський президент рональд рейган. наскільки я пам'ятаю, заява про вступ у виборчу гонку була зроблена пізно ввечері, після того як журналісти чекали 10 годин на неї, а інагурація відбулася на світанку :crazy:

зате тепер його оцінюють як чи не найуспішнішого президента в історії сша.

трохи снігу 15.04.2012 23:20

жгу глаголом знову ось тут:

http://temainarod.ru/apr2012/t612342587.html#m612342587

Николай Иванович 16.04.2012 00:10

Трохи снігу, а наскільки може бути точним гороскоп, якщо народження відомо з точністю +-година (від 5 до 7 ранку):pardon:
Я ще будучи студентов замовляв гороскоп у одного цікавого чоловіка - той за 2 місяці передав мені цілу купу списаних сторінок А4 з малозрозумілими картами, домами, якимись термінами - шкода що ключа для дешифровки не дав. Тож так і лежить той талмуд у портфелі під диваном :crazy:
Мене цікавить на даний момент питання чи варто розпочинати власну справу і змінювати вид діяльності :oops:

трохи снігу 16.04.2012 00:21

напишіть мені на

dgafshsagsa@gmail.com

потрібні дати народження Ваших батьків, дата шлюбу, якщо були якісь важкі травми чи операції - і їх дати теж.

зараз всі розрахунки та інтерпретація натальної карти ( "гороскопу", - майже лайливе для людей котрі займаються астрологією слово :crazy:), робляться програмно, я лише зводжу докупи, на все про все потрібно хвилин 10-15.

Николай Иванович 16.04.2012 00:49

Надіслав. Дата одруження потрібна батьків чи моя з дружиною?

трохи снігу 19.04.2012 21:56

http://finastrology.narod.ru/lib/lib.htm

трохи снігу 10.06.2012 17:53

я зайнявся на днях хорарною астрологією і вирішив що букмекерські контори створені спеціально для фінансування астрологів. позавчора я передбачив виграш бреді в пакьяо і німеччини у португалії.

сьогодні - ставлю на нічию в матчі ірландія-хорватія, причому успіху ( заб"ють гол або залишаться в більшості) першими досягнуть ірландці.

моя мета - десять правильних прогнозів підряд, після того понесу гроші до букмекерів )

Нина_И 11.06.2012 00:29

Володимире, а давайте для чистоти експерименту ви будете прогнозувати рахунок напередодні

---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:28 ----------

Цитата:

Сообщение от трохи снігу (Сообщение 389893)

сьогодні - ставлю на нічию в матчі ірландія-хорватія, причому успіху ( заб"ють гол або залишаться в більшості) першими досягнуть ірландці.

А зараз 3-1. Правда, третій гол був забитий у свої ворота.

трохи снігу 11.06.2012 00:37

вже не буду. задавати питання самому собі - неправильно. тим більше мало не з під примусу. питатися має хтось для кого відповідь є дуже важливою.

ось бреді-пакьяо - я справді вболівав за пакьяо і коли ідея подивится "на зорі" прийшла в голову - відчував цей момент мало не як осяяння. а сьогодні довго думав-думав і вирішив спитати себе про ірландія-хорватія, вирішивши що вболіваю за хорватів. а що до матчу італія-іспанія - не зміг навіть визначитись за кого вболіваю..

трохи снігу 16.08.2012 13:29

вирішив відновити свою астрологічну активність на форумі.

мене можна питати про будь-що, улюблені теми - взаємовідносини, та профорієнтація.

тема якої я стараюся уникати - підтвердити батькам які в них унікальні та хороші діти )

мій акаунт на фейсбуку - xaverius.morshtyn

трохи снігу 18.08.2012 11:25

мій рахунок у спортпрногнозі, до речі, - 11:2.

садовник 18.08.2012 15:58

Цитата:

Сообщение от трохи снігу (Сообщение 412511)

стосовно бойкоту - та сама іспанія обіцяла не грати в києві перед чивокунею але слова не дотримала :pardon:
.

аааааааааааааааа.... так прогноз строился на основе этого обещания?!!!:shock: а я думал, шо по звьёздам...:oops:

трохи снігу 18.08.2012 20:01

я повністю поклався на констянтина дарагана :pardon:

його прогноз на 2012:

http://www.astrology-online.ru/goroskop_2012.shtml

а це на 2011:

http://www.astrology-online.ru/comme...-01-2012.shtml

елена.п 18.08.2012 23:25

... в его прогнозах, все слишком виртуально и размыто , такое может быть каждый год, и вообще всегда...не впечатляет...)))

трохи снігу 19.08.2012 17:08

Цитата:

Сообщение от садовник (Сообщение 412570)
так прогноз строился на основе этого обещания?!!!:shock: а я думал, шо по звьёздам...:oops:
ну люля таки за гратами...хоч и в ликарни...:sad:

я ніколи не займався мунданною астрологією, але, наскільки розумію, дараган бере гороскоп держави україна ( вважаючи що вона "народилася" 24 серпня 1991-го в 17.59 місцевого часу в києві) а далі методами транзитів та прогресій намагається визначити загальні тенденції на найближчий час. можна ще, мабуть, використовувати соляр.

"на небі" є лише 10 основних планет :pardon:. задача астролога - спроектувати небесну динаміку на земні процеси.
Цитата:

Сообщение от елена.п (Сообщение 412682)
... в его прогнозах, все слишком виртуально и размыто , такое может быть каждый год, и вообще всегда...не впечатляет...)))

мунданна астрологія - невдячна, імхо, тема для демонстрації можливостей цієї дисципліни невіруючим. один і той самий стакан для одних напівповний а для інших - напівпорожній. я можу спробувати переконати Вас в дієвості астрології якщо Ви дасте мені дату народження людини котру добре знаєте, а я опишу її загальні психологічні характеристики.

( а знаючи ще і місце та точний час її народження - розповім про деталі біографії які й мама рідна не знає :crazy:)

трохи снігу 20.08.2012 21:03

бажаючі можуть подивитися як виглядає хорарна астрологія в своєму самому екстремальному варіанті

http://www.ex.ua/view/15510714

трохи снігу 12.09.2012 18:58

півроку тому Marta хотіла дізнатися що її чекає далі на роботі. в той час я займався майже виключно одним натальним аналізом і відповів що не готовий відповісти на її питання. а тепер зійшов в основному на одні спортпрогнози і що саме смішне - в мене усе виходить :crazy:

що таке хорарна астрологія - можете почитати тут:

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...B3%D0%B8%D1%8F

трохи снігу 21.09.2012 16:41

про що питати астролога.

оскільки, як бачу, мало хто розуміє з якими питаннями звертаються до астролога і на що він в принципі може відповісти - вирішив провести коротенький лікбез.

отже, натальна астрологія займається долею народженного. будується натальна карта, яка є проекцію на площину положень небесних тіл на момент та місце народження. момент народження - це, як правило, момент першого крику. аналізуючи натальну карту астролог може сказати що з людиною може статися а що ні. взаємовідносини різного роду з іншими людьми, шлюб, кар"єра, еміграція, профорієнтація, гроші - це теми натального аналізу. статися з людиною може лише те що "прописано" в натальній карті. нема скажімо шлюбу - і всьо..:pardon:як би потому планети не збиралися над головою - шлюбу не буде.

методи прогнозу по натальній карті включають в себе дирекції, прогресії та транзити. але для якісного прогнозу по натальній карті потрібно точно знати, до хвилин, час народження, що не завжди можливо.

інший розділ астрології - хорарна астрологія, або астрологія запитань. теоретично астролог може знайти відповідь на будь-яке запитання що хвилює кверента ( того хто запитує). "чи виграє найближчий матч команда за яку я вболіваю?", "де шукати зниклого кота і чи знайдеться він взагалі?", "чи зраджує мені мій чоловік?" і т.д. проблема тут в іншому - в наш час астролог та кверент перебувають часто далеко одне від одного і я, скажімо, застосовувати в нас на форумі хорарну асторологію не беруся - ви відправили питання мені в 12.00 перебуваючи в києві, я прочитав його в 19.15 того ж дня в себе вдома - на які місце і час будувати карту? самі астрологи не можуть прийти до однозначної відповіді, сходяться що вона залежить від якостей самого астролога.

трохи снігу 23.09.2012 14:54

інтерв"ю роберта хенда

http://www.urania.ru/vertical-menu/l...icles_778.html

трохи снігу 16.10.2012 21:49

люблю, знаєте, вести бесіди з тролями:

http://tema.livejournal.com/1252518....read=682672806

Nela 21.01.2013 01:58

Володимире, як ставитеся до цього?
Ключ к целительным силам растений (взгляд астролога).

трохи снігу 21.01.2013 16:40

років 300 тому кожен лікар був і астрологом, ці дисципліни були нерозривні. діагнози ставилися по декумбітурах, а прийом ліків, які були набагато слабшими ніж тепер, відбувався в точно розрахований астрологічними методами час.

http://www.kunpendelek.ru/library/as...y/key-healing/

трохи снігу 04.02.2013 16:58

розбір прогнозів минулого року:

http://www.astrology-online.ru/comme...-01-2013.shtml

стосовно "что же будєт с родіной і с намі" - якщо гороскоп україни 24-08-1991 14.59 по грінвічу, київ є діючим, то цікаві часи почнуться для нас як політичного організму в 2015-му році. тоді транзитний плутон вийде на асцендент.

трохи снігу 06.02.2013 21:00

написав невеликий пост про мунданну карту совєцького союзу:

http://baleron.livejournal.com/5063.html

Текущее время: 22:09. Часовой пояс GMT +3.