![]() |
Re: Луки однолетние и многолетние-2
Осенью я посадила две луковицы. Каждая летом поделилась на три, выдала по три стрелки с семенами. Считаю, эксперемент удался.
|
Всім мирного неба. Зібрала Радар і Ред барон. Радар без нарікань, Ред- гроші на вітер. Де були кращі умови то так собі, а де невистачало сонця- розмір саджанки(((
Тепер питання до спільноти. От можна тій мілкоті дати ще один сезон? Є два варіанти: перечистити зі сльозами на очах і пустити на фарш, або в жовтні вернути в землю і на весні чекати толку з тієї цибулі. Чи толку не буде? |
Якщо хочете отримати насіння наступного літа, то висаджуйте.:wink:
|
Дякую, все зрозуміло. Нащо мені те насіння)) Цибуля і так 10%,стрілкується добре)) Якщо вже вкрай воно мені знадобиться
Недоцибулю перечистю перекрутю та в морозилку,)) |
В мене був досвід з білою цибулею, яка не наросла за літо і я її забула викопати. Не багато, декілька цибулин. Наросла на наступний рік, чого я і не очікувала зовсім. Не стрілкувалась. Мабудь сорт такий попався.
|
Придбала цибулину, плескату червону, зовні схожу на кримську, в АТБ.
Хочу спробувати посадити для отримання насіння. Можливо, хтось знає, коли її посадити? Може, зараз у горщик, а як потепліє уже перевалити у відкритий грунт? |
саме так:smile:
|
Щиро дякую!
|
Купив кущовку (шалот), щоб посадити на зелень. Вже мабуть, тиждень минув, а вона і не думає проростати. Можливо їй потрібен період покою... Що робити, треба якось стратифікувати?
|
| Текущее время: 22:43. Часовой пояс GMT +3. |