Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках!

Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках! (http://www.sadiba.com.ua/forum/index.php)
-   Форумные посиделки (http://www.sadiba.com.ua/forum/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Астрологічні питання-відповіді та консультації (http://www.sadiba.com.ua/forum/showthread.php?t=9770)

садовник 13.03.2012 15:55

Re: Астрологічні питання-відповіді та консультації

Цитата:

Сообщение от Ксана (Сообщение 349248)
... нам "конец света" даже ученые обещают :crazy:

а чии это учоныи и шо канкретно они грять?:oops:

трохи снігу 13.03.2012 16:24

Цитата:

Сообщение от садовник (Сообщение 349255)
а чии это учоныи

британскіє! луна натолкнётся на зємную ось!

елена.п 13.03.2012 16:28

:shock:...как это?...

трохи снігу 13.03.2012 16:31

http://i.piccy.info/i7/d7194f070ee3c...c1f761_240.jpg

трохи снігу 13.03.2012 18:07

ПРО РЕТРОГРАДНИЙ МЕРКУРІЙ

сьогодні пішов в банк переказувати гроші на картку, десять хвилин розбиралися чому комп'ютер не бажає приймати номер, невже неправильно записаний, прийшов додому і ще раз подивився - номер картки правильний але банк не той..

http://www.astromeridian.ru/art_nat_006.php

Ксана 13.03.2012 18:14

Цитата:

Сообщение от садовник (Сообщение 349255)
а чии это учоныи и шо канкретно они грять?:oops:

Говорят осьо шо :D ... американские...
...ожидание смерти - хуже смерти :wink: ... чего об этом думать... чему бывать, того не миновать... давайте о чем-то позитивном и созидательном думать, например, в каком удивительном мире мы живем, о садах, о весне, о том, что в мире много добрых, хороших людей... :kiss:
из прочитанного сегодня понравилось :oops:
"Каждый катаклизм, каждое стихийное бедствие является следствием вашего несовершенного сознания. И вы пожинаете плоды вашего эгоизма и упрямства, Информационное поле человечества и информационное поле Земли очень тесно связаны и переплетены. Поэтому любая несовершенная мысль оказывает влияние на всю планету, обходя весь земной шар и вступая в резонанс с такими же несовершенными мыслями и чувствами.
Точно также мысли, обращенные к Благу, Добру, положительные мыслеформы и эмоции добавляют стабильности всей планете и способствуют выравниванию земной оси. Постарайтесь понять это.
Куда направлено ваше внимание, туда течет ваша энергия. Ваша энергия течет туда, о чем вы думаете, течет туда, что вызывает ваш интерес. Одна некачественная мысль или чувство притягивает к себе точно такую же по вибрации. И через некоторое время образуется ураган, состоящий из негативной энергии, который через какое-то время проявляется на физическом плане в виде реальных ураганов и катаклизмов. Поэтому, тогда, когда вы внешне не проявляете никаких негативных реакций, а внутри вас присутствуют отрицательные мысли и чувства, то это точно так же разрушительно для Мира, как если бы вы бросали атомные бомбы!
Каждый из вас представляет собой источник Божественной Энергии для вашего физического мира. Вы сами выбираете, на что вам тратить дарованную вам Богом Энергию.
Вы не можете не тратить эту энергию. Божественная Энергия поступает в вашу ауру из Божественного мира непрерывным потоком каждую минуту и каждую секунду вашего пребывания на Земле. И только от вас самих зависит, как вы распорядитесь этой Энергией..."
..
.прошу прощения за отступление от темы:oops:

елена.п 13.03.2012 18:24

....а я не верю в этот бред:razz:

трохи снігу 13.03.2012 18:32

Цитата:

Сообщение от елена.п (Сообщение 349318)
....а я не верю в этот бред:razz:

гг. те що в ксани чи взагалі в астрологію? якщо в цитату вище - вона правильна по суті але надто патетична і розпливчаста по формі, на любителя. якщо в астрологію взагалі - скиньте мені Вашу дату народження - і я опишу основні Ваші психологічні характеристики. а якщо додасте ще і точний, до півгодини, час народження - будете знати і долю. хоча це супроводжуватиметься як мінімум легким шоком. а назад дороги вже не буде..

елена.п 13.03.2012 18:44

...дякую Володимир,:D...хай вже,як буде,так i буде, а то, не доведи боже щось страшне узнаю ,тодi, точно життя закiчиться:D...

Ксана 13.03.2012 19:21

А мене дуже цікавить... і не страшно... :razz:
Володя, скинула на пошту карту. :Rose: Особливо цікавлять ситуації 4, 6, 7, 10 домів і кармічні аспекти. Світить мені зміна місця проживаня і зміна роду діяльності?:oops:

Marta 13.03.2012 19:34

А мені страшно, і тому страшенно цікавить.
А про долю одного провінційного театру можна дізнатися?

Ol'ga 13.03.2012 19:34

Re: ПРО РЕТРОГРАДНИЙ МЕРКУРІЙ

Цитата:

Сообщение от трохи снігу (Сообщение 349310)
сьогодні пішов в банк переказувати гроші на картку, десять хвилин розбиралися чому комп'ютер не бажає приймати номер, невже неправильно записаний, прийшов додому і ще раз подивився - номер картки правильний але банк не той..

I cкiльки вiн ще буде ретроградним?

трохи снігу 13.03.2012 19:42

Re: ПРО РЕТРОГРАДНИЙ МЕРКУРІЙ

Цитата:

Сообщение от Ol'ga (Сообщение 349361)
I cкiльки вiн ще буде ретроградним?

4 чи 5 квітня виходить з ретроградності.

пише що в цей час різко падає концетрація і увага, особливо в дітей, хотілося б, якщо це читають вчителі, пересвідчитися.

---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

Цитата:

Сообщение от Marta (Сообщение 349364)
А мені страшно, і тому страшенно цікавить.
А про долю одного провінційного театру можно якось дізнатися?

в принципі я бачу лише один спосіб відповісти на це питання - подивитися на гороскоп людини на якій цей театр тримається. але потрібно знати не лише дату але і точний час та місце її народження.

якщо доля театру не зав"язана на долю однієї людини - тоді не знаю..

Marta 13.03.2012 19:44

:sad: А тоді хоча би про мою долю в цьому театрі?.. :cry:

dnd 13.03.2012 19:53

Цитата:

4 чи 5 квітня виходить з ретроградності
даты периодов....

трохи снігу 13.03.2012 19:54

Цитата:

Сообщение от Marta (Сообщение 349372)
:sad: А тоді хоча би про мою долю в цьому театрі?.. :cry:

мені потрібна дата і точний, до години, час Вашого народження, без нього ніяк. якщо знаєте - пишіть на скриньку що вказана у першому повідомленні теми.

Marta 13.03.2012 20:14

Ага. Дякую. Зараз спробую уточнити...

трохи снігу 14.03.2012 12:45

авраам лінкольн був обраний в конгрес у 1846-му році.

джон кеннеді - у 1946-му.

лінкольн став президентом в 1860-му.

кеннеді у 1960-му.

прізвище секретаря лінкольна - кеннеді.

прізвище секретаря кеннеді - лінкольн.
в обох померли сини під час їхнього перебування на президентському посту. обидва були застрелені в п'ятницю у присутності дружин, причому секретарі обидвох просили не здійснювати їхніх останніх поїздок.

обидвох на посту президента змінили представники південих штатів з прізвищем джонсон.

ендрю джонсон народився 1808-го року.

ліндон джонсон - 1908-го.

вбивці президентів народилися в 1839-му та 1939-му.

обидва походили з південних штатів.

обидва були вбиті перед судовим процесом.

лінкольн був застрелений в театрі форда.

кеннеді - у автомобілі "лінкольн" який випускає корпорація форд

трохи снігу 25.03.2012 10:14

десять днів назад я взявся відповідати на питання котрі мають стосунок до астрології на "фуршеті" в уютній жж-шечці

http://temainarod.ru/mar2012/t601013410.html#m601013410

трохи снігу 25.03.2012 14:11

про ретроградний меркурій.

не можу пересвідчитись на власному досвіді чи справді ретроградний меркурій приводить до тупиковості розпочатих справ, але те що народжені в цей період люди метуть язиком як помелом - факт. перебрав знайомих балаболів - усі народились у час ретроградного меркурія.

Ксана 25.03.2012 18:42

Чаще всего в описаниях ретроградного Меркурия в натальных картах, с точностью до наоборот...:pardon: это кармический показатель, интровертный Меркурий (нарушена коммуникабельность, может давать дефекты речи, сложно выражать словами свои мысли).

"Ретроградный Меркурий чаще всего обозначает развитые умственные способности. Если он находится перед Солнцем - это указывает на остроумие; "в лучах Солнца" - на сильнейший субъективизм; позади Солнца - на склонность к мистике, оккультным; сокровенным наукам, или на вокальный талант. Меркурий поврежденный может указывать на ум заурядный и на заметную неуравновешенность характера с частыми приступами лени, небрежности, нерадивости, или какие-либо умственные или речевые комплексы; на малые творческие способности, большие затруднения при принятии более или менее важных решений. ... Ретроградный Меркурий часто указывает на трудности в учебе, на отсутствие практичности, нервозность, нестабильность, на беспрерывную тягу к движению, неусидчивость, на весьма критичный ум и болезненную заботу о мелочах, о трудном приспосабливании к быстро меняющейся ситуации. Он заставляет учиться порядку, дисциплине, методичности, умению доделывать начатое до победного конца."

"В целом, ретро-планета в кармическом анализе - это указание на то, что человек в прошлом наработал значительный опыт по ее функции, возможно даже «вырвался вперед» по сравнению с другими планетами гороскопа. Но этот опыт оказался очень однобоким и не согласованным с общим направлением развития Духа. И теперь человек вынужден возвращаться к пройденному - это своего рода «работа над ошибками». Гороскоп описывает человека как структурную систему. И если ее элементы гипертрофированы или недоразвиты, то природа их корректирует к общему знаменателю."
из статьи о кармическом анализе натальной карты.

Другие планеты в ретроградном движении

О ретроградности

Немного о ретроградном Меркурии в житейских делах

С юмором о ретроградности и директности можно прочесть у Рыжова " О том как ходют планеты" :oops:
Мне нравится астрологический анализ Подводного с его ступенями проработки... его книги очень люблю.:oops:

трохи снігу 25.03.2012 23:15

з того що я бачу у дітей - найбільше псує мову меркурій в юпітеріанських знаках, рибах і стрільці.

в дорослих спалений меркурій дає суб'єктивність мовлення ( як от в мене) - все через "я", мушу перечитувати написане і викидати постійно це слово.

подводного поважаю але не ставлю на перше місце, сонце з меркурієм у мене в тільці, так що мого підходу характерний насамперед практицизм. а поскільки кілька місяців тому у мене пішла транзитна венера по натальному сонцю - дуже актуальною стала тема синастрій :crazy:, дарагана і читаю і слухаю постійно..

трохи снігу 01.04.2012 20:13

вчора мав третю нагоду переконатись в дієвості хорарної астрології, і це знов був пошук загублених предметів.

на цей раз - пультів від телевізора і програвача :crazy:

програма мені сказала що загублений предмет зроблений з пластмаси і використовується він для управління іншими предметами. утретє підряд правильно.

хорарами я займатись навряд чи буду - занадто багато "але", а ось близько споріднену з ними елективну астрологію, - пошук найкращого часу для старту тих чи інших ініціатив, - почну тестувати на практиці вже в середу, хай лиш меркурій з ретроградності вийде..

VARIKA 01.04.2012 21:57

Цитата:

а ось близько споріднену з ними елективну астрологію, - пошук найкращого часу для старту тих чи інших ініціатив, - почну тестувати на практиці вже в середу,
Да? Я вот планирую поездку-визит в ближайшее время. Вы мне можете сказать, когда оптимально ее совершить?

трохи снігу 01.04.2012 22:13

Цитата:

Сообщение от VARIKA (Сообщение 358962)
Да? Я вот планирую поездку-визит в ближайшее время. Вы мне можете сказать, когда оптимально ее совершить?

не можу знайти Ваш е-мейл, напишіть, будь-ласка, мені ще раз на скриньку що у першому повідомлені цієї теми.

взагалі-то поїздки, у моєму розумінні, це не зовсім предмет елективної астрології, тому що розтягнуті у часі і просторі.

а цей розділ займається скоріш одномоментними ініціативами, типу вступу у шлюб, покупки, формальне відкриття бізнесу, оголошення війни :crazy:, час в який можна звернутися до якоїсь людини з якимось питанням і т.д.

поїздка - подивлюся прогресії та транзити.

VARIKA 01.04.2012 22:19

написала

трохи снігу 01.04.2012 22:35

дуже уважним ставленням до порад астролога в елективних справах прославився американський президент рональд рейган. наскільки я пам'ятаю, заява про вступ у виборчу гонку була зроблена пізно ввечері, після того як журналісти чекали 10 годин на неї, а інагурація відбулася на світанку :crazy:

зате тепер його оцінюють як чи не найуспішнішого президента в історії сша.

трохи снігу 15.04.2012 22:20

жгу глаголом знову ось тут:

http://temainarod.ru/apr2012/t612342587.html#m612342587

Николай Иванович 15.04.2012 23:10

Трохи снігу, а наскільки може бути точним гороскоп, якщо народження відомо з точністю +-година (від 5 до 7 ранку):pardon:
Я ще будучи студентов замовляв гороскоп у одного цікавого чоловіка - той за 2 місяці передав мені цілу купу списаних сторінок А4 з малозрозумілими картами, домами, якимись термінами - шкода що ключа для дешифровки не дав. Тож так і лежить той талмуд у портфелі під диваном :crazy:
Мене цікавить на даний момент питання чи варто розпочинати власну справу і змінювати вид діяльності :oops:

трохи снігу 15.04.2012 23:21

напишіть мені на

dgafshsagsa@gmail.com

потрібні дати народження Ваших батьків, дата шлюбу, якщо були якісь важкі травми чи операції - і їх дати теж.

зараз всі розрахунки та інтерпретація натальної карти ( "гороскопу", - майже лайливе для людей котрі займаються астрологією слово :crazy:), робляться програмно, я лише зводжу докупи, на все про все потрібно хвилин 10-15.

Текущее время: 20:35. Часовой пояс GMT +3.