![]() |
Re: Сезонные работы в саду(весна,лето,осень..) - 2
а 30В з мідьвмісними мішать можна?
|
Так, можна.
|
Цитата:
|
Цитата:
---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:53 ---------- Хоча в магазині кажуть через 2 тижні треба повторити обробку мідним препаратом... |
всім дуже дякую! от вона - сила форуму: сьогодні докупила іще і "д" 30:smile:
|
Цитата:
З цього я зробила висновок, що мішати 30д з мідьвмістким весною можна і потрібно і змішала його з Купроксатом. І думаю, що в вашому випадку теж все вірно. |
30-Д купувала ще з цінових міркувань. Вартість нижча ніж 30-В, а розхід менший: 250 мл на 10 літрів проти 400 у 30-В. Ще склад рослинно-мінеральний, який не порушує дихання рослин.
|
Я тільки завтра зможу попасти на дачу. Мабуть вже і бруньки розпустились (Київська обл.).
|
Я на выходных буду прививки делать косточковых. Сейчас аммиачной селитрой посыпала газон и луковичные чуть.
|
Я завтра буду снимать укрытия с роз.
|
Цитата:
|
У мене на персику вже "заячі вушка" торчать, на вишні-черешні теж бруньки зелений конус показали. Таке враження, що ще тиждень тепла то й абрикоса зацвіте
|
такі да!:D
|
Цитата:
|
Цитата:
Питаю, бо я свої, живучи при них поруч, зв'язала і повкладала з осені, а агроволокном вкрила вже в лютому, перед самими морозами, оскільки перед тим тепло було...То, й мороз без снігу зробив своє діло... вирізала аж до прививки(( добре, що є пара старовинних "однократок", яким і стояча зимівля не зашкодила. Цитата:
|
Укрывала осенью. Все перезимовали хорошо. За исключением 2 х ч-г и "Love Song", этих пришлось обрезать сильно. На них не хватило агроволокна, были укрыты одним слоем, я понадеялась, что пронесёт..., но нет. И знала же, что Лав Сонг мерзлячка, ещё и в продуваемом месте растет. Ну теперь уже как есть. В целом все хорошо.
---------- Post added at 19:48 ---------- Previous post was at 19:43 ---------- Цитата:
|
И мои розы не очень. Я многие присыпала землей только. А те, что укрыла - норм.
---------- Post added at 15:16 ---------- Previous post was at 15:15 ---------- Уже пора второй раз обрабатывать сад? Пока не дождит, боюсь пропустить.[COLOR="Silver"] ---------- Post added at 15:17 ---------- Previous post was at 15:16 ---------- |
Впевнена, що прогноз бачили. При такому температурному графіку я навіть не знаю, що робити. Просто сподіватися.
|
Рози в цьому році обрізала під корінь. Відкрила пару кущів гортензій - дають нові пагони від землі. Минулорічні замерзли (?), зелених бруньок поки що не видно. Абрикоси обробили, але зараз вони повністю розкрили квіти. Попереду заморозки. :cry:
|
закрийте гортензії...бо знесе.
|
Дякую! вони закриті, я тільки зазирнула.
|
Підписана на вайбер спільноту розплідника Проксіма. Вони радять обприскування рослин до морозів Мегафолом в суміші з препаратом Відновлення (Smart Grow) (я цього не зробила) та повторну обробку на другий-третій день після морозу. Мегафол в мене є, про інший препарат піду читати.
Гуру, що скажете про схему обробки? |
не вірю в цю панацею....:no::pardon:
оці сполуки не здатні підігріти рослину...:pardon: |
На вихідні прогноз показує 1 градус, це всі дерева що з квітами гаплик?
|
Цитата:
|
Текущее время: 06:41. Часовой пояс GMT +3. |