![]() |
Re: Сезонные работы в саду(весна,лето,осень..) - 2
Доброго вечора! Потребую поради. Зимою купила гортензії волотисті. Стояли на заскленому балконі. Чи можна їх висадити? Чи чекати?
|
А в якому вони зараз стані?
|
Зявилися листочки. Підрізані
|
висадіть тоді, коли на вуличних гортах з"являться такі самі листочки.:wink:
|
Дякую!!!!!
|
Сегодня смогли обработать сад Хорус+Актара. Окно между дождями случилось. Как раз отцвел абрикос, а семечковые еще не распустились. Навязала ловчие пояса с клеем...Поставила ведра для аленки.
Еще бы успеть подстричь газон... |
К визиту коронованной особьі готовитесь?:oops:
|
Кажется, что да!
|
Сьогодні вдалося обробити яблуні та груші від довгоносика. Вже бруньки відокремилися. Зазвичай, я оприскую раніше, коли квіткові бруньки тільки набухають. Як погода дозволила.
Оприскала Децис Профі. Коли читала інструкцію, то в ній вказаний колорад, попелиці, плодожерки, листокрутки. А довгоносики не вказані. Чи подіє? |
Краще брати енжіо.
|
Зараз самий час зробити бакову суміш з Максікроп Крем Старт!
Та обробити весь садок включно з трояндами та півоніями. + енжіо+топсин-М+плантафол старт+мегафол+прилипач. До речі, топсини М добре працює і проти іржі. |
Цитата:
@садовник , підкажіть яка і коли має бути наступна бакова після цієї? |
Цитата:
Єдине що треба пам"ятати- краще застосовувати системні препарати від шкідників та хвороб.:good: Також від шкідників краще брати дво або три компонентні суміші. також добре буде, якщо до бакових сумішей додавати плантафол+ максікроп+мегафол+приліпач. за цим посиланням можна знайти всю інфу про використання максікропу. посилання буде не активним через заборону реклами :pardon: agrolife.ua/ua/maxicrop-cream-valagro |
Тля шизує. Особливо на молодих яблуньках. На гібіскусах чорна.
|
Це шо вперше?!::cool:
Купа системників добре її прибирає!:wink: |
Цитата:
|
Бути може все.:pardon:
|
Всем драсти.
Я тут задумалась, а среднесуточную температуру для опрыска надо в течении скольких дней собирать? Или если в один день выпал счастливый билет, то можно воспользоваться? Просто попалось мне мнение, что надо в течении недели среднесуточная 5-7, для первой обработки сада. А там плюс отсутствие ветра/дождя рассчитать, то.... я так до весны ждать буду :( . Вот и задумалась, а кто прав? Поговорим? |
Я першу обробку після обрізки роблю, щоб продезинфікувати зрізи. Обрізаю, коли сухо і щоб по прогнозу теж сухо було хоча б з тиждень.
---------- Post added at 21:49 ---------- Previous post was at 21:49 ---------- Ще не нічого не різала. Чекаю погоди. |
Зрізав вже все.
Нема часу зважати на погоду....:no: обробляти буду препарат 30Д+медян екстра. |
І я вже обрізала, чекаю на погоду для обробки. Наче за прогнозама десь з п'ятниці можна буде.
|
Садовник, а почему 30 Д, а не 30В?
---------- Post added at 16:10 ---------- Previous post was at 16:08 ---------- Я тоже начала обрезку сегодня, на след.выхи буду дорезать и обрабатывать! Ищу 30В. Пока только 30Д видела в магазине. |
Це тотожні препарати. :wink:
|
Мені вже всі дерева порізали, але ще не обробляла. Зрізи замазали гелем.
Я вже прищепила абрикоску. Це експеримент))) Ще в холодильнику є живці, буду щепити пізніше ще. Подивлюся. що с того вийде :D |
Всім привіт. Дуже рада бачити всіх, хто знайшов в собі бажання і сили повернутись на форум, і дуже сумую за тими, хто ні...
Маю таке питання: чи користується хто регуляторами кислотності для води, в якій розчиняєте хім. препарати (звісно, в кого водичка жорсткувата) і якими? Наскільки PH води (а я маю 8-9 з водопроводу) може впливати на дієвість обробок? Звісно, намагаюсь використовувати в цих цілях мягшу, дощову воду, але незавжди вона є в запасі. |
В мене кринична вода жорсткувата, але наскільки я не знаю. Тому просто додаю 1 столову ложку карбаміду на 10 літрів хімічного розчину.
|
Теж певний час додавала карбамід до розчину, в основному для додаткового живлення, але в деяких рослин від нього підгорало листя, тож відмовилась. От, думаю, чи буде правильним додавати лимонну кислоту для досягнення нейтрального рівня води, а після цього вже додавати хім препарати?
|
Буде. :good:
|
Окрім препаратів з міддю.
|
Цитата:
|
| Текущее время: 08:46. Часовой пояс GMT +3. |