![]() |
|
![]() |
#1 | |
Увлеченный
Поблагодарили 636 раз(а) в 187 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Цитата:
З невеликими жовтими теж сутужно, бо гостролиста магнолія, яка дає сортам жовтий колір - то здоровенне дерево. Але як мінімум два невеликих жовтих сорта вже таки вивели - Golden Gift i Sun Sprite Треба розуміти, що для магнолій "невелика" - це три-чотири метри через 10-15 років. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
Поблагодарили 15,819 раз(а) в 3,546 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Увлеченный
![]()
Що не подобається - ріжте. Памятайте про те, що чим більше обрізаєте - тим гірше цвітіння, бо квіткові бруньки розташовані на кінцях гілок. Якщо спробуєте стригти - забудьте про цвітіння на кілька років.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
![]()
Андрей, я ещё плохо изучила свои магнолии, когда они почки цветочные закладывают, в июне- июле? Если отрезать верхушку ветки проснутся почки ? , по аналогии обычного дерева. Хочу вести одним стволом ( как в тёплых странах, там у магнолий сколет как у яблони) или у нас лучше вести кустом в несколько стволов. Если такой куст пускает много поросли - я эту поросль смело вырезаю?
|
![]() |
![]() |
#5 | ||
Увлеченный
![]() Цитата:
---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:48 ---------- Цитата:
|
||
![]() |
![]() |
#6 |
Местный
![]()
Багатенько - это примерно сколько? Он растёт больше 10 лет, высота до обрезки была больше 4 м. Дерево росло быстро, кормила, не трогала ( почти, только низ чистила - ствол поднимала).
|
![]() |
![]() |
#7 |
Местный
Поблагодарили 38,347 раз(а) в 5,362 сообщениях
![]()
Я где-то читала, что тюльпановое дерево зацветает после 20лет от роду. Так что тебе Аллочка еще 10лет прийдется подождать
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Увлеченный
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Освоившийся
Поблагодарили 173 раз(а) в 63 сообщениях
![]() ![]() |
![]() Цитата:
http://www.google.com/patents/US20090025110 В патенті вказано: "Hardiness.—Hardy to USDA Zone 4 with further tests in progress". Навряд чи Хупер наважився б вказувати в патенті 4-ту зону для рослини яка не витримує і 5-ту, враховуючи любов американців судитися з тими хто їх намагається обдурити. Зрозуміло, що випробування на заявлену зимостійкість проходило, скоріш за все, в морозильних камерах, в умовах близьких до ідеальних, без урахування шкідливого впливу вітрів і різкого коливання температури. Але завищити показники більш ніж на одну зону я думаю Хупер не наважився б. |
|
![]() |
Пользователь сказал cпасибо: | Gusenitsa (01.02.2017) |
![]() |
#10 | |
Увлеченный
![]() Цитата:
може взятися на порожньому місці. Патентну інформацію я читав, 99% що заявку на патент складав юрист (можливо Tesselaar), і Хупер до тієї справи не мав жодного відношення. Не було там ніяких морозильних камер і ніякого випробування на зимостійкість. Take it easy, як кажуть. Судитися в такому ділі - справа гарантовано програшна для позивача, бо зимостійкість рослини є похідною цілої купи факторів, а не самої лише температури. Відчуйте різницю, сам Хупер в себе на сайті пише "So far 'Genie' has proved hardy to -24C in Hungary". Готшальк пише про -26 в Німеччині. Сорт повинен тримати до -30, щоб можна було говорити про зону 6а. Поки що немає твердого свідчення про -30. Куди вже тут про п'яту говорити. |
|
![]() |
![]() |
Социальные закладки |
Опции темы | |
Опции просмотра | |
|
|