![]() |
|
|
#10 | ||
|
Освоившийся
Поблагодарили 218 раз(а) в 33 сообщениях
![]() ![]() ![]() |
Цитата:
Вибачте шановний, нічого особистого, але ви питаєте я відповідатиму так як думаю. Прохання без образ. Отже, ви вчинили контрабанду! І ваші європейські контрагенти це зрозуміли - по платежах! Вони ж не дурні. Ви ж не працювали через український банк, не замовляли купівлю валюти згідно контракта... Є хороші люди, а є погані і це стосується і європейців. Як би ви проводили розмитнення легально в вас при огляді були б колосальні проблеми на українській митниці, але згідно акта, який було б складено ви б елементарно приборкали ваших нечесних продавців. А от як працювати нелегально я чесно вам скажу - не знаю. Співчуваю, ох ви й намудрували. ---------- Post added at 16:03 ---------- Previous post was at 16:02 ---------- Цитата:
---------- Post added at 16:07 ---------- Previous post was at 16:03 ---------- Шановні,навіть якщо в вас є інвойс або рахунок на оплату та валютний рахунок ЦЕ НЕ ВСЕ! Банк проведе платежі тільки на основі ДОГОВОРУ і це стосується як товарів так і послуг. Знаю це достеменно, бо тількт таку ситуаціювирішували з моєю рідною племінницею - сплачували навчання! (тобто послуги). |
||
|
|
|
| 4 пользователя(ей) сказали cпасибо: |
| Социальные закладки |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|