![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Увлеченный
Регистрация: 05.10.2011
Адрес: Киев
Сообщений: 272
Сказал(а) спасибо: 1,991
Поблагодарили 2,310 раз(а) в 240 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Есть один рецепт, уже после прочтения которого слюнки текут!
С позволения подруги автора выкладываю в первозданном виде: Чинахи Ввечері беру фасульку - бажано великі "кобилИ", котрі я везу з Косова! Замочую на цілу ніч - якраз файно розм"якнуть... Вранці промиваю, заливаю свіжою холодною водичкою і ставлю варити на середній вогонь! Коли добре прокипить, тоді додаю спеції, добре перемішую і ставлю на маленький вогонь - нехай собі булькає... Беру горшочки глиняні - у мене спеціальні є! Такі класні - капєць! Обшпарюю кип"ятком - щоб розігрілися добре! За час, коли вариться фасулька, беру мНяско (свинина і телятина пополам) - обжарюю до напівготовності в киплячій олії, а під кінець добавляю моркву порізану різними фігурками - я не лінуюся, бо в мене є ніж спеціальний! Получаються зірочки, прямокутники, палочки і "медузи"... На другу комфорку ставлю сковорідку з картоплею, порізаною кубиками. Обжарюю до рум"яної скоринки... Чому не четвертинками ріжу картоплю? А тому що в горшочках досить вузька "шийка" і ложка не пролазить з їдою В тому самому жирі (та знаю я про канцерогени!) обжарюю багато цибульки до золотистого кольору, добавляю потерту моркву... Жарю далі... В горщик ставлю нижнім шаром м"ясо з морквою, потім піджарену картопельку, по бажанню баклажан! Але!!! Перед цим його потрібно порізати, посипати сіллю, трохи потримати - і злити сік, який гіркий дуже. Потім добавляю зварену фасульку і ПОЛОВИНУ бульйону від варки! Зверху в горшочок добавляю помідорки, котрі нарізані кружочками, жарену цибульку з тертою морквою і ставлю в мікрохвильову пічку... В бульон, що залишився від фасолі (друга половина), видавлюю часник! І коли страва наполовину готова - доливаю у горшочки! Нехай ще готується... Терпіння, панове, терпіння! Розумію що слинка тече і сусіди в гості напрошуюються Коли страва гарно пропариться, потрібно залишити її - щоб доходила... Чуть почекати поки чуть остине і смак "набереться"... Не забудьте гарненько прикрасити кучерявою петрушкою...
|
|
|
![]() |
| Социальные закладки |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|
Похожие темы
|
||||
| Тема | Автор | Раздел | Ответов | Последнее сообщение |
| Готовим кабачки. | 4х4 | Кулинария | 374 | 15.04.2021 14:34 |
| Готовим баклажаны | Нина | Кулинария | 297 | 21.08.2020 12:38 |
| Готовим из грибов | Мелисса | Кулинария | 56 | 21.01.2018 12:46 |
| Готовим вместе | Ленка | Кулинария | 42 | 19.03.2011 21:41 |
| Готовим спаржу. | Ленка | Кулинария | 6 | 27.07.2009 23:36 |