Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках!  

Вернуться   Форум дачников Украины. Восстановим озоновый слой на 6-ти сотках! > Сад и огород > Что, где и почём

Закрытая тема

Опции темы Опции просмотра
Старый 12.02.2013, 17:26   #1
vodolij
Освоившийся

Поблагодарили 320 раз(а) в 67 сообщениях
vodolij is a jewel in the roughvodolij is a jewel in the roughvodolij is a jewel in the roughvodolij is a jewel in the rough
По умолчанию Re: Адреса и отзывы о поставщиках 2

Цитата:
Сообщение от Vodic83 Посмотреть сообщение
А я , как дурак мыла в СВ назаказывала, ручечки сложила и жду! И шо теперь? Половины того , что хотелось, уже у других не купиш, розмели. Вот блин! От я клуха! Сейчас полезу добираться.
Спасибо, девочки!
Дивно все.
Як все по різному в кожному регіоні.
Я першу партію насіння отримала 27.12.2013
Друга партія в основному дороге насіння, 27.01.2013

Ніколи не беру гнилі, витянувші, тим більше засохші, надламані. Цибулини особливо, перевіряю на місці (бувають і гнилі). Не перевіряю тільки насіння (дома перщитую) все завжди сходиться.
Представник відмову відмінусовує від загальної суми. І ніколи не протистувала. Якщо рослина, цибулина не відповідає нормам, я не беру от і все.
Розсаду у них не беру, хіба що багаторічники (в цьму році в касетах, у мене теж були відмови ).
А моя знайома бере все підряд типу: віділью рослинку, оброблю, почеренкую, головне корінець.
Я таких жартів не розумію , хоча чесно кажучи представник мене не долюблювала. Навіть погрожувала до чорного списку вписати. Але вони за рослини відмовленні не платили, до останнього намагались комусь впарити. Якщо не получалось відправляли назад.
Зараз представник змінився якраз насіння отримувала в неї. Тиждень назад вона подзвонила мені, що її керівник позвонив попросив попередити мене що я в замовленні на лілії вказала 2 позиції по 100шт кожна (короче помилилася я). Написала їм на мило так і так забирати не буду навіть якщо після цього до чорного списку включите (і не посилайте на телефони всеодно дозвонитись нереально) відповідь дайте у зворотньому листі. І о диво , підтвердили анулювання тих позицій.

Питання до Вас. А Ви виясняли за насіння? Дзвонили, писали. Бо в мене був випадок що вони типу не отримали мого замовлення .
А в загалі фірма могуча (у асортименті рослин) тільки налагодити все треба. ІМХО

Последний раз редактировалось vodolij; 12.02.2013 в 17:40.
vodolij вне форума  
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
kAtik (13.02.2013), Oksanka (12.02.2013), Oza (12.02.2013), Алла-садовница (12.02.2013), Нина (12.02.2013), пятница (16.02.2013), Юленька (12.02.2013)
Старый 12.02.2013, 18:54   #2
sisash
Местный

Поблагодарили 3,484 раз(а) в 602 сообщениях
sisash has a reputation beyond reputesisash has a reputation beyond reputesisash has a reputation beyond reputesisash has a reputation beyond reputesisash has a reputation beyond reputesisash has a reputation beyond reputesisash has a reputation beyond reputesisash has a reputation beyond reputesisash has a reputation beyond reputesisash has a reputation beyond reputesisash has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Адреса и отзывы о поставщиках 2

Цитата:
Сообщение от vodolij Посмотреть сообщение
Питання до Вас. А Ви виясняли за насіння? Дзвонили, писали. Бо в мене був випадок що вони типу не отримали мого замовлення .
Если вопрос ко мне.... Я пока думаю, как поступить. Семян я заказала мало, но не дешовых ( в очередной, четвертый раз заказала Инкарвиллею Мойра, авось таки взойдет) , ну упрямая я . После того , как заплачу за пересылку и перевод денег, семена станут еще дороже, а гарантии всхожести никакой. Сейчас смотрю свои хотелки на ebay.
Oksanka (12.02.2013), vodolij (12.02.2013), пятница (16.02.2013)
Закрытая тема

Социальные закладки

Опции темы
Опции просмотра
Комбинированный вид Комбинированный вид