![]() |
|
|
#10 | |||
|
Увлеченный
Поблагодарили 2,366 раз(а) в 239 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Цитата:
![]() більшу частину дня алейка в напівтіні, по боках готелю ростуть ялини, а білі стіни фасаду будуть частково закриті червоними плетистими трояндами (це "побажання" начальниці) Щодо лісу й дров - то й добре що ідей може бути багато - я ж не збираюсь сліпо копіювати чиїсь проекти, хоча в інтернеті та в журналах зараз повно готових ескізів. А от маючи кілька різних точок зору можна побачити напрямок для створення свого варіанту. З начальницею коротко план роботи оговорено - їй хочеться червоних плетистих троянд біля стін та наявність штамбових кущів вздовж доріжки. Все інше можу планувати по-своєму, з її погодження, звичайно. Всі варіанти перше будуть проходити через її стіл. Мої знання в декоративному садівництві широкі, та переважно поверхневі. Зокрема майже нічого не знаю про догляд за газонами - у мене їх не було ніколи - дефіцит місця. Значно простіше з обрізкою, стрижкою, навіть трохи вирощуванням дерев бонсай займався. Троянди вирощую третій рік - основи догляду знаю, принаймні краще Оксани. Із знанням сортів та видів рослин- складніше, але це наживне. Власне, ще одне побажання від керівництва - без фанатизму з кількістю сортів. Бо гроші на все це виділяються, звичайно, але чим довший список покупок, тим довше його затверджувати. ![]() Цитата:
Щодо білого кольору, то його там не буде. Мені особисто алейка з білими трояндами занадто нагадуватиме весільне оздоблення - це занадто урочисто. А от варіант з Квін Елізабет сподобавася, подивився в інтернеті фото цього сорту на штамбі, думаю що виглядатиме непогано. ![]() ![]() у мене колір теж приблизно такий в тих же умовах освітлення. Щодо контейнерів я думав - простіше вкрити на зиму і легше змінити композицію чи виправити її в разі випадкового чи умисного пошкодження. От тільки з поливом буде складніше. Як варіант, можна поставити контейнери у декоративні вазони дещо більшого розміру, а простір між стінками та поверхню грунту вкрити товстим шаром дрібної кори - це має вирівняти коливання вологості грунту і не дасть перегріватись корінню. Але це ще можна буде до осені вирішити, зараз головне - прищепити, щоб не втрачати рік. А лавочки я постараюсь сфотографувати і показати В парку і ресторані вже кілька розставили - є в готелі своя столярка і окремий майстер, що робить декоративні меблі з окореного дерева. По парку ним розставлені також годівниці для птахів, урни та інші елементи ручної роботи. Цитата:
![]() До весни ще нічого не планується кардинально міняти - хіба заглиблю кілька занадто високо посаджених троянд. От тільки штамби хочу зараз прищепити, тому й питав поради щодо сорту. Ще раз усім дякую!
|
| Социальные закладки |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|