![]() |
|
|
#23 |
|
Увлеченный
Регистрация: 07.03.2018
Адрес: Пирятин
Сообщений: 434
Сказал(а) спасибо: 945
Поблагодарили 534 раз(а) в 210 сообщениях
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
На 3.5 кг 1 кг сахару.Без кісточок, ніч простояла, кипнула на маленькому вогні з утра. Тоді через кілька годин ще раз кипнула. Трохи охолонуло- откинула на друшляк. Підождала трохи. І розклала на решітки. В мене Горенья без регулятора. Тричи по 2 часа с перервами і переставляннями . Вранці ще 1-1.5ч в сушарці, зняла розклала в банки з під кави. блискуча тверда зовні, м'якенька всередині кислосолодка. Багато в інтернеті рецептів. Я так.
|
|
|
|
| 9 пользователя(ей) сказали cпасибо: | apple1210 (10.07.2022), Iris1 (22.07.2022), восторг (01.08.2022), надеждахерсон (11.07.2022), Наташа Кулибина (13.07.2022), Нина (11.07.2022), Полуночница (09.09.2022), СаДом (10.07.2022), утя (12.07.2022) |
| Социальные закладки |
| Опции темы | |
| Опции просмотра | |
|
|